Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am intrat doar sa va spun ca am vb cu Andreea (DOLORESS) si o lasa dr. acasa sambata de dimi pana seara si apoi ramane in spital pana prin 4-5 ianuarie.

Si, de asemenea sa va urez CRACIUN FERICIT cu multa sanatate tuturor si multa voie buna si sa dea Dumnezeu 2011 sa fie un an mai bun. Va pup si va multumesc tuturor.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

VAle si azi am iesit la cumparaturi ptr. Lauren ( o alta fetita cu leucemie pe care am cunoscut-o la spital) si ptr. Rachel, surioara lui Lauren. Am ales initial o Mrs. Potatoe Head, apoi am pus-o la loc, ca am gasit un fel de "birou din-ala de pus peste picioare, cu creioane colorate, foarfeca si... nici nu stiu ce mai. Victorai a urlat la mine in miljocul magazinului: "No back! Lauren's!" (Sa nu pun jucaria inapoi ca e ptr. Lauren). Am ajuns acasa, am mancat de amiaza si m-a ajutat ea sa impachetez cadourile. Asa e, e cuminte, in 99% din timp, dar si cand o apucaaaa uite-asa imi vine sa fac cu capul MEU!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Craciun Fericit tuturor, multa sanatate, momente frumoase alaturi de cei dragi si tot ce va doriti. Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc numai bine.

Alysh, sanatate lui Vlad si petrecere frumoasa. Felicitari pentru silueta. Te asteptam cu poze de la petrecerea de Craciun, imi este dor sa-l vad si pe Luca, pe Vlad l-am vazut la intalnirea cu fetele dar pe Luca nu l-am mai vazut demult.

Adriana, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Da, deja i-am dat antibiotic, incepuse sa i se inrautateasca starea. Asa am fost si eu in copilarie, tot cu amigdalele inflamate, tot cu antibiotic ... Iar Vlad a luat ceva de la gradi, m-am uitat pe filmul de la serbare, era jale pe-acolo, au venit toti si i-au primit fara restrictii, ne-au si avertizat inainte. Craciun Fericit, sa ne pui poze frumoase asa cum ne-ai obisnuit, te imbratisez.

Laurita, felicitari pentru minunea precoce, bravo Ilinca ! Eu o tin pe Andra numai pe jos, in pat cand mai are un pic si adoarme, am un parchet lustruit ... Dar ea e foarte incantata, ajunge peste tot, isi ia ce are chef, daca plecam din camera vine dupa noi, a devenit independenta. Dar pana la a merge singura mai e cale lunga cred, vom vedea. Petrecere frumoasa cu prietenele, cu Mosul si multa sanatate la copilasi.

Simonita, imi e dor de tine, mai treci si pe aici, te rog. Te imbratisez cu drag.

Aelita, nu, devenise apatic in a treia zi de febra si mi-am dat seama ca trebuie sa-i dau antibiotic, nu cred ca am gresit. Te imbratisez. Daca ai putin ragaz sa ne pui poze cu puiutii.

Desiree, multumim ca ne tii la curent cu starea dragei noastre Doloress. Va doresc un an nou cu multa sanatate, Doamne ajuta sa fie bine Victoria, Craciun Fericit, va imbratisez.

Doloress, sarbatori fericite si la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de baietii tai.

Ylari, am vazut-o pe Eva la serbare, asa mult mi-au placut pozele, parca infloreste, se face din ce in ce mai frumoasa. Va pup cu drag.

Simonix, sper ca ati ajuns cu bine in Romania, te asteptam cu vesti si mai ales pozeeeeeeeee ... Te imbratisez.

Esme, te imbratisez. Craciun Fericit si La Multi Ani.

Gravidutelor noastre sa le dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si cuminti, va pup pe toate si va doresc multa sanatate.

Prietene dragi, va imbratisez pe toate, va doresc petreceri frumoase, copii sanatosi si fericiti si cadouri frumoase sub brad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mamicilor dragutelor, va imbratisez cu mare drag pe toate si va urez Craciun fericit, sa aveti momente minunate in familie cu copiii si taticii, sa primiti cadouri multe si frumoase!

Eu am liber azi de la servici si saptamana viitoare in concediu. Stau cu amandoi copiii acasa si parca vad ca nu o sa am mult timp de respirat Dar va citesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello fete dragi.

Dani, dor si mie de voi tare, ma mai tine sis la curent, nu reusesc insa sa mai intru in 2 locuri, mai mult stau cu gravidele mele...cind reusesc si am timp. Sanatate multa copiilor, si Mati al meu a cam fost atins de raceli, bine el a facut si trecerea de la cresa la gradi luna asta si probabil are de facut alti anticorpi....

In cazul in care nu gasiti Ventolin, puteti folosi salutamol sirop 2 ml-2,5 ml de 2 ori pe zi. Are acelasi efect si e foarte un la gust.

Va urez si eu Sarbatori Fericite, cu tot ce va doriti, mai ales sanatate multa!!!

DOloress, stai cumintica, hai ca mai e putin, oricum ai mers bine pana acum, uite a stat bb Kevin cumintel.
Desiree, sanatate fetei, noul an sa va aduca numai bucurii!
Alysh, stai linistita, sa-i vezi cand or incepe sa se incaiere...de nu stii cum sa-i mai stapanesti. ASta e, ne treui nervi tari...eu marturisesc ca nu prea-i am...
Lorich, mai ai putin si tu!
Aelita sia sanatate muuulta!
Adriana, gaitzam, Cleo, Lilly (felicitari pt baiat!!!), SImonix, Alina_anto, Ylari, Esme, belleane, Magne si toate fetele va pup tare si sa ne auzim numai cu vesti bune in noul an!

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mamicilor dragutelor, va imbratisez cu mare drag pe toate si va urez Craciun fericit, sa aveti momente minunate in familie cu copiii si taticii, sa primiti cadouri multe si frumoase!

Eu am liber azi de la servici si saptamana viitoare in concediu. Stau cu amandoi copiii acasa si parca vad ca nu o sa am mult timp de respirat Dar va citesc oricum

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gabitza, un special si multumiri, datorita tie am stiut cum sa procedez cu cadourile de la Mosu'. Am pus poze pe fiecare, asa cum ai facut tu anul trecut. Saru'mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele dragi, sa aveti un Craciun fericit, linistit (sau cum vi-l doriti)si plin de clipe frumoase alaturi de cei dragi!!

Va pup!!!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Fetelor dragi, o matusa se opereaza de nodul tiroidian (nu stiu daca m-am exprimat corect, scuze) la Parhon. Stiti pe cineva care a facut asta recent ? As dori ceva informatii.
Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetele mele dragi,
va urez si eu Craciun Fericit, sarbatori linistite si un an nou cu multe impliniri si mai ales cu multa santatea.

eu v-am mai citit zilele astea, dar la munca nu am avut timp nici sa respir, multe chestii de terminat, iar acasa, asa cum bine stiti, si mai si. de miercuri am intrat in cencediu. ieri am bucatariet ieri toata ziua, am facut 6 cozonaci, tort mojit (saru-mana esme, iti spun cum a ieshit!). m-a scapat soacra de sarmale si piftie. azi sunt odoamna, mai am de facut o salata si atat.
azi facem si noi bradul, abia astept. dar copiii si mia si.

despre copii... odo a ajuns la vremea "de ce-urilor" si cu greu gasesti un raspuns care sa o opreasca din intrebat "de ce...".
aseara de ex: de ce trebuie sa ne culcam? pt ca maine tb sa fim odihniti pt ca avem treaba. de ce avem reaba? pt ca tb sa facem bradul? de ce facem bradul? pt ca vine mos craciun. de ce vine mosh craciun? pt ca tb sa ne aduca cadouri. cadouri??? hai sa ne culkcam (v-ati dat voi seama cine e odo si cine tati)

si tot felul de replici din astea ne da, de ne da gata si ne tot uitam unul la altul putin ingrijorati de cum o sa fie mai tarziu. dar, evident, amuzati.
in continuare merge bine cu pampersul, nu se intampla accidente. imi mai trebuie mie putin curaj sa o las si in timpul noptii sa vedem ce si cum.

cu alex, asa cum bine il laudase esme, m-a ajutat ieri la bucatarie. a tocat morcovii de la salata de beof, am facut biscuiti a la esme impreuna. l

eee, cam atat. de maine incepand, trei zile aveam musafiri. altii in fiecare zi. si tot nu i-am dat gata pe toti care vroaiu sa ne vedem. mai ramane si pt la anu'.

va pup acum. va urez toate cele bune, copilashi sanatosi, sa fuga racelile. vad ca pe noi ne-au ocopit pana acum, ceva mucishori, dar totul sub control. mai rau sunt eu, ca de vreo 2 sapt ma doare in gat, dar supravietuiesc eu.
inca un gand bun pt doloress. sper ca bebe sa ramana la caldurica pana dupa sarbatori.
va imbratzishez cu drag si sper sa mai intru in vacanta asta pe la voi.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Un Craciun fericit va dorim si noi, cu bucurie, liniste si multa, multa, sanatate!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput