Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
bluekidoo, ti-au raspuns deja fetele. Ma refeream sa fie un iaurt inclus intr-una din mesele zilei, nu la 30 de minute inainte sau dupa antibiotic.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La Multi ani, Castelana! Sa-ti fie viata plina de sanatate si bucurii, sa umplii castelul vostru de copii la fel de minunati precum Cezar!
Yaia spune:
Ate, eu nu reusesc sa te votez, aleg corect iconita, dar imi zice ca nu am ales corect si ma redirectioneaza la o pagina care nu mai exista.
mar_apr_2010 spune:
Mi-am permis sa pun linkurile lui bluekidoo si ate pe prima pagina, sa le puntem da voturi in fiecare zi!
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Ate, eu nu reusesc sa te votez, aleg corect iconita, dar imi zice ca nu am ales corect si ma redirectioneaza la o pagina care nu mai exista. =============================================== |
nu-i bai mai incerci mai tarziu!!
http://www.fashionup.ro/wishlist/spinu-atena-7579c.html
de Theodor Stefan (05.03.2010)
honeybaby spune:
Apropo de fizioterapie . Noua ne-a recomandat " masaj" pe spate cu palma facuta caus. Palma tinuta asa ca atunci cand tin apa in ea si lovita usor pe spate. Cica ajuta la eliminarea secretiilor. Mayei i-a placut si a adormit.
Vladi face si aerosoli cu adrenaliana de 2 ori pe zi. Eu nu reusesc sa fac. daca ma vede cu masca o vrea ea .
LA diagnostic scrie IACRS (infectie a cailor respiratorii superioare.
Fetelor multumim de urari
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mor aici de ras! Voiam sa citesc tot inainte sa raspund, dar nu mai poooot! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
acum am vazut si eu :)))) tare de tot
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
cui vroiam sa-i scriu ???
Cori nu sa mananc, n-am gust , n-am putere sa mestec , simt ca mi se dezmembreaza craniul, in rest sunt ok daca nu vad mancare
. Traiasca cola si humexul.
Nu mor, am mai patit asa. MAma a stat 21 de zile doar cu apa . Eu sigur nu mor in 2-3 zile
honeybaby spune:
si noi avem retete de genul pt sarbatori .
Trimitem oala/tava goala o luam plina.
Daca nu mergem la ei la masa , tot nu scapa