Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

cui vroiam sa-i scriu ???

Cori nu sa mananc, n-am gust , n-am putere sa mestec , simt ca mi se dezmembreaza craniul, in rest sunt ok daca nu vad mancare
. Traiasca cola si humexul.
Nu mor, am mai patit asa. MAma a stat 21 de zile doar cu apa . Eu sigur nu mor in 2-3 zile

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

sanatate multa!!!
Poate iti trebuie si tie o frectie buna facuta de sotulica si un ceai cald!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

ate - merci. Noroc ca sotul e in delegatie sapt asta ca nu suport frectia neam. de ultima cred ca am avut parte prin gradinita. Am un ceai in cana , de vreo 3 zile sta acolo.

PE bune ca nu am nimic, e ceva minor.

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multe lunici iepurasilor : Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Alessandro de LAlexandra Eva Ioana de EVAMIKA !

pentru 13 decembrie La multi ani castelanaC ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna ziua fetelor!
Wapi, m-ai facut sa rad cu sarmalele! Dar sa stii ca ideea nu este rea deloc! Nah, numai eu nu pot sa ma duc la soacra sa-mi umple oala de sarmale, ca ea nici nu stie ce sunt ! Mai degraba i-as umple eu oala, sau oalele!
Denisa, asa ii fac eu masaj Dianei de multe ori si sa stii ca-i place tare mult, adoarme garantat!
Bluekidoo si Ate, am votat!
Ina, La Multe Lunite lui Robinut!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Tocmai m-am intors de afara, mi-au inghetat mainile pe carucior...
Reteta cu sarmalele e practicata de multi ani; soacra mea are 4 nurori; din fericire pentru noi, ceilalti prefera sarmale din surse propri. La atata concurenta, trebuia sa ma remarc si eu cu ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Poate destindem un pic atmosfera:

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
...dupa timp indelungat iaca am zis sa mai scriu si eu
...sunt in asentiment cu Vladi, ca atatea grupuri si grupulete s-au facut aici...incat eu una, aici in vorbesc in numele meu, am simtit ca nu prea am ce cauta, ca daca scrii ceva nu te baga nimeni in seama, daca zici ceva sare un grup pe tine...si uite asa.
Dar, am zis ca sa scriu chiar daca prea putin se mai vorbeste despre puiutii nostri...

Azi facem 8 lunite si tin sa le multumesc fetelor care si-au rapit din timpul lor ca sa ne faca urari. Dam de baut ceva tarie sau un ceai cald, asa ca sa ne mai dezmortim...

Sa fac si eu un bilant:
- la 7 luni jumate avea 8050 gr si 67 cm
- avem 2 dintisori jos, care au iesit amandoi odata
- toata ziua imi canta ta-ta, ba-ba...
- se plimba cat e ziua de lunga prin casa, se ridica de tot ce gaseste, pediatra s-a minunat cand a vazut cat de bine se tine in picioare, a zis ca abia pe la 8-9 luni copilasii incep sa merga de-a busilea, si se vede ca e tare precoce
- la capitolul diversificare suntem tot pe acolo, mananca de toate ce ii dau, avem fructe, legume, carnita, iaurt. II place tare mult ricotta-un fel de urda, se linge pe bot cand ii pun in supica. In rest ne-a zis ca nu are rost sa ii dam prea multe ca sunt suficiente fructe si legume diversificate si mai incolo tot avem timp sa dam de toate
- mi-a zis sa nu ii dau ceiuc din comert, care e indulcit chiar si putin, pt ca acum isi ia destul zahar din mancare
- cu somnul suntem mai bine, doarme noaptea, chiar daca se trezeste de 2-3 ori, asta e parfum pe langa ce era inainte. Eu una i-am scos mesele de noapte, ii face rau si lui si mie, eu una eram intr-un cerc vicios, el manca, nu digera, apoi se linistea mancand si tot asa. Dupa cateva nopti in care incet-incet i-am dat tot mai putin laptic acum nu se mai trezeste de foame.
De mancat mananca o amiaza-supica cu de toate, apoi un fel de dupa masa-iaurt cu fructe, apoi seara-supica cu de toate. Intre ii mai dau cateodata fructe sa aiba activitate, si laptic ii dau seara, pe la vreo 10 si dimineata la trezire. in rest nu mai doreste laptic.
Mananca acum cam 200 gr de supica, iar iaurt e 120 gr, a invatat sa se joace cu mancarea si cand e lumea mai draga incepe sa faca balonase cu mancarea...asa ca peste tot e mancare la masa
- ii place mult pe afara, sa vada lumea, le zambeste la toti, ii place la cumparaturi, e lumea lui...
- ii plac jucariile care suna si care mai si lumineaza

Nu mai imi vin altele in minte, daca imi mai amintesc mai scriu.

Doresc refacere usoara la bebeii bolnaviori.

Va pupam si sa aveti o zi superba!

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

CASTELANA - LA MULTI ANI FERICITI, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU DRAG SI DE FAMILIA TA FRUMOASA SI PLIMBAREATA! SA-TI DEA DZEU PUTERE SA LE FACI PE TOATE CATE SUNT SI SA AI ZAMBETUL PE BUZE IN FIECARE ZI!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

Sunt pe fuga asa ca am citit pe sarite din urma.

Ma bucur VLADI ca ai scris atat de mult si ai venit cu propuneri interesante (as usual)

HONEYBABY ptr noul capitol.

OANAIACOVITA - ptr tot ce ai facut si ce faci ptr odiseea noastra. nu fii suparata. ca in orice familie, lucrurile frumoase si eforturile depuse sunt luate as granted la un moment dat. e bine sa ne amintim din cand in cand ca nu asa.

Eu multumesc tuturor fetelor care scriu aici pe forum, ptr ca stim f bine ca nu e usor (scriem cu bebeii in brate , care ne musca de urechi sau ne vomita in poala sau cu mana pe tastatura si urechea la patutul lor sa nu se trezeasca, hranind copilul cu o mana si scriind cu cealalta, trimitand sotul la plimbare cu copilul pe motiv ca vrei sa faci curat si de cum iese pe usa, sari pe forum sa mai citesti sa mai scrii ceva, sa postezi o poza sau sa le vezi pe ale celorlati pui etc etc).

Asa ca , din nou, multumesc ptr fiecare minut dedicat acestui forum.

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Oana super tare...am ras copios!!!

http://www.fashionup.ro/wishlist/spinu-atena-7579c.html - un vot va rog frumos!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput