Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisucmic multumesc din suflet la euroclinic la dinu alexandru! mi s-a parut foarte profi dar cam necomunicativ...

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

scrish, felicitari pentru eco cu bebe de nota 10+

azi intradevar nu am fopst comunicativa..mai sunt si zile din astea...m-a mai apucat pe mine prin septembrie parca...si m-a tinut cam 1 sapt...acum sper sa treaca mai repede

referitor la batista bebelusului( ca asta vad ca e sub principal) Cristi s-a comportat f bine la sunetul aspiratorului, bine acum conteaza f mult si cum te poti tu ca mama cu bebe cand scoti mucisorii. Tb rabdare, nu tb sa-l fortezi/imobilizezi, sa nu=l sperii. Bineinteles ca va protesta dar nu tb sa ajunga sa-i fie frica de el. Acum Cristi sungur isi duce la nasuc sa traga mucisorii. ne jucam ca pun si eu la nas, si tati, mai radem , mai tragem niste muci si tot asa. Iar de sunet nu se sperie..ca doar e si el in casa cand aspir covoarele si s-a obisnuit cu zgomotul, iar de cand a invatat sa mearga e umbra me prin casa, deci e mereu prezent la toate zgomotele.
ii dau oricum mare dreptate lui Simo, bebelusii sunt mult mai rezostenti decat par

din ala de tras cu gura am luat si eu .... nu ma incanta deloc, nici nu se compara cu batista bb. In schimb am auzit de un caz in care mama a racit fff rau in gat din cauza virusilor care au trecut de la nasucul bebelusului direct la ea in gat..chiar daca mucii s-au oprit in filtru. Daca o fi adevarat sau nu...nu stiu. Eu va zic doar ce am auzit.

Roxy ce anume ai vrea sa sti ca marca ?

pupici la gagici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

AMR 9 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mandreeac, intrebai de dr-ita trecuta la mine...nu stiu a cui sotie e, dar am renuintat sa mai merg la ea, pt ca vreau sa nasc in filantropia. Acum merg la dr Catalin Haiduc.

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

gataaaaaa, in sfarsit am ajuns si eu acasa

doamne, nici nu stiu de unde sa incep sa va povestesc!! m-a tinut doctorul 2 ore la morfologie, intepenisem de-a dreptul acolo, nu mai puteam si ce ma enerveaza cel mai rau e ca din doua ore cat am stat acolo, doar 2 minute l-am vazut pe bebe in 4d!!!

eu toate ecografiile pe care le-am facut pana acum au fost relativ scurte, maxim jumatate de ora. buuuun, ajung, am pune pe masa, incepe sa se uite si s-a oprit la inima. si a stat, si a stat vreo 25 de minute doar la inima, fara sa scoata un cuvant. inlemnisem toata, credeam ca e ceva in neregula. sotul se crispase si el tot, doctorul incruntat se tot uita super atent acolo, nici nu imi venea sa il intreb ceva ca imi era ca il intrerup din concentrare. pana cand incepe sa vb, spune niste valori acolo, verdict final, inima perfecta. mama, cand am auzit sa lesin nu alta...si asa a procedat cu fiecare organ in parte. i-a masurat creierul (45 de min) cu toate cele din zona, plamanii, rinichii, venele, vezica, absolut tot, deci bebe al meu parca era exponat. concluzia finala dupa cele doua ore de imense emotii: bebe perfect, de nota 10+

m-am linistit ca nu mai are cordonul in jurul gatului ca la ultima eco, sta cu capul in sus si e tupeist mare, nu se ascundea de doctor ba din contra, la un mom dat ne-a facut cu mana statea cu o manuta in sus si efectiv a facut cu mana, am crezut ca mor de drag

fatzuca nu i-am vazut-o prea bine in 4d, ci mult mai bine in 3d, si m-am indragostit, mi s-a parut superb i-am vazut tot, si manute, si talpi, si genunchi, si nasuc, si buze, absolut tot. partea proasta e ca nu am primit dvd iar pozele pe care ni le-a dat el stie la ce sunt, la inima, la rinichi, nici una la ceva "comercial" si am platit 514 lei

are 670 de grame, a luat avans la crestere si mi-a devansat data nasterii de pe 5 aprilie pe 5. poate nasc pe 1 sa vedeti ce rad

si colul e ok, e de 3.5 si inchis. mi-a zis ca e sarcina de nota 10 cu bebe de 10+. am plecat foarte fericita de acolo. maine dau o fuga cu rezultatul si la doctorita mea sa se uite si ea, dar sunt perfect calma si linistita

doamne m-am intins o gramada dar ardeam de nerabdare sa ajung inapoi acasa sa va povestesc :)

va

felicitari!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

scrish, felicitari pentru eco cu bebe de nota 10+

azi intradevar nu am fopst comunicativa..mai sunt si zile din astea...m-a mai apucat pe mine prin septembrie parca...si m-a tinut cam 1 sapt...acum sper sa treaca mai repede

referitor la batista bebelusului( ca asta vad ca e sub principal) Cristi s-a comportat f bine la sunetul aspiratorului, bine acum conteaza f mult si cum te poti tu ca mama cu bebe cand scoti mucisorii. Tb rabdare, nu tb sa-l fortezi/imobilizezi, sa nu=l sperii. Bineinteles ca va protesta dar nu tb sa ajunga sa-i fie frica de el. Acum Cristi sungur isi duce la nasuc sa traga mucisorii. ne jucam ca pun si eu la nas, si tati, mai radem , mai tragem niste muci si tot asa. Iar de sunet nu se sperie..ca doar e si el in casa cand aspir covoarele si s-a obisnuit cu zgomotul, iar de cand a invatat sa mearga e umbra me prin casa, deci e mereu prezent la toate zgomotele.
ii dau oricum mare dreptate lui Simo, bebelusii sunt mult mai rezostenti decat par

din ala de tras cu gura am luat si eu .... nu ma incanta deloc, nici nu se compara cu batista bb. In schimb am auzit de un caz in care mama a racit fff rau in gat din cauza virusilor care au trecut de la nasucul bebelusului direct la ea in gat..chiar daca mucii s-au oprit in filtru. Daca o fi adevarat sau nu...nu stiu. Eu va zic doar ce am auzit.

Roxy ce anume ai vrea sa sti ca marca ?

pupici la gagici

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

madutza, cred ca depinde si de copil..unii sunt mai sensibili altii nu..si noi ne-am purtat cu manusi cu bb, doar nu-l fortam sau imobilizam..dar mai in joaca, mai in serios trebuia sa facem treaba..iar el nu prea a agreat-o din start, nici acum cand intelege si stie ca nu doare si nu-i face rau tot nu sta de bunavoie cum descrii tu ca sta Cristi..dar asta e, ne descurcam si asa..iar prin casa cand dam cu aspiratorul inca fuge in alta camera

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

inca citesc din cap acesta

am fost la dr si colul meu s-a lungit a ajuns de la 31 la 35mm,in rest nimic nu mi-a zis de bb,i-a masurat circumferintza capului si atat si nici pe aia nu mi-a zis-o...ba chiar l-a mutat pe bb cu mana,tare dureros,ca nu putea masura colul
ma mai vad cu el pe 31 ianuarie,iar la 36s hotaram cand nashtem
am fost la Decathlon si i-am luat Mariei bocancei si salopeta pe albastru,am vrut sa-i iau pe roz,dar m-am gandit la bb si am zis sa poarte si el,Maria nici nu vrea sa le probeze ca cica nu sunt roz si sunt urate ,am fost si la Kiabi si am luat si la junior
aaa,logic ca iar m-a certat dr. de kg,era tare dezamagit si i-am zis ca eu m-am chinuit,el se uita la mine cu o fatza,iar m-am simtzit groaznic

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

stefy merci

anaxena mai da-l in foc pe doctorul asta ca habar n-are cat ai incercat sa tii kg sub control. mie una din poze chiar mi se pare ca ai reusit. cat ai luat pana acum? bine ca e bebe bine si ca s-a lungit colul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, felicitari pentru bebe Luca perfect !!!!

zici ca ti-a facut din manuta? dar cu ochiul n-a facut deloc? striptease ceva ?

hai ca acusi ma fugaresti, mai bine ma duc eu la sosul meu , fac niste paste cu sos de carne pentru domnu Smith, e cam bolnavior saracu`, tre` sa am grija si sa il hranesc de dimineata simteam ca ma ia si pe mine raceala, de la el bineinteles, stranutam si eram cam fierbinte, dar am luat o pastiluta homeopata de Coryzalia si mi-a trecut

_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

miki, la inceput nici cristi nu a agreat, dar acum sta f frumos in fundulet la mine in brate si isi duce singur la nasuc. Poate pt ca-i place aspiratorul, acum il las jos cum il ia si se face ca aspira exact ca mine..pe la toate colturile..imi vine sa-l mananc.

Anaxena, tot din ale ai-am luat si eu lui Cristi wee-zee, nu? sunt super bune.
Nu mai tb sa te necajesti cu kg, oricum tu sti ca ai inbcercat, dar nu s-a putut. oricum f urat din partea dr-ului sa se uite as ala tine...ce naste el cu kilele alea pe el?....m-am si enervat acum.
Hai nu mai fi trista

Povestea nasterii

AMR 9 sapt

Poze

Mergi la inceput

madutza multumesc

shtrumph, cu ochiul nu ne-a facut si nici streaptease, dar gestul cu manuta a facut toti banii iti raspund la pm mai tarziu un pic k ma duc sa fac un dush sa dau gelul ala jos de pe mine si sa bag un carnat prajit la ghiozdan ca nu se poate, a venit sotul meu cu niste carnati afumati, o nebunie, mor de pofta

Mergi la inceput