Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish madutza multumesc ![]() ![]() shtrumph, cu ochiul nu ne-a facut si nici streaptease, dar gestul cu manuta a facut toti banii ![]() iti raspund la pm mai tarziu un pic k ma duc sa fac un dush sa dau gelul ala jos de pe mine si sa bag un carnat prajit la ghiozdan ca nu se poate, a venit sotul meu cu niste carnati afumati, o nebunie, mor de pofta![]() ![]() ![]() ![]() ![]() s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
si eu am bagat carnati
, cu fasole batuta si varza murata 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina IoanaAMR 9 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
nu sunt trista,dar eu de la inceput am pledat pt kg putzine si tot eu am luat ca nebuna,desi am incercat si incerc sa nu iau,de fapt e un mister cum de iau..adiq ce mancatzi voi la mine sunt vise uneori,dar nu s-a putut si incerc sa ma obishnuiesc cu asta,dar cand iti zice dr tau,care de fapt vrea sa nu ma ingrash ca el m-a intampinat cu "ce face gravidutza mea model?cate kg am luat pana acum?" cand am zis cate i s-a schimbat fatza ,asistentele se uitau la el,ceva de genul esti dus cu capul la care el "ea e supla de fel si asha tre sa termine si sarcina",apoi a facut el calculul si a zis ca ma incadrez in 12kg pana la sfashit,eu n-ash conta pe asta!
sapt asta iar incerc sa exagerez cu nemancatul sa vad ce se intampla
ceva nu functioneaza corect la mine,sper sa se repete ca la Maria si dupa 32-33s sa mai iau 1kg,max 1,5kg
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
26+
cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra miki, la inceput nici cristi nu a agreat, dar acum sta f frumos in fundulet la mine in brate si isi duce singur la nasuc. Poate pt ca-i place aspiratorul, acum il las jos cum il ia si se face ca aspira exact ca mine..pe la toate colturile..imi vine sa-l mananc. Anaxena, tot din ale ai-am luat si eu lui Cristi wee-zee, nu? sunt super bune. Nu mai tb sa te necajesti cu kg, oricum tu sti ca ai inbcercat, dar nu s-a putut. oricum f urat din partea dr-ului sa se uite as ala tine...ce naste el cu kilele alea pe el? ....m-am si enervat acum.Hai nu mai fi trista ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cu Catalina IoanaAMR 9 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
da, nepotelul meu era fan aspirator..era cea mai mare placere a lui, toata ziua facea treaba cu el..trebuia maicasa zilnic sa-l scoata ca sa faca baiatu treaba
mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui anaxena inca citesc din cap acesta am fost la dr si colul meu s-a lungit a ajuns de la 31 la 35mm,in rest nimic nu mi-a zis de bb,i-a masurat circumferintza capului si atat si nici pe aia nu mi-a zis-o...ba chiar l-a mutat pe bb cu mana,tare dureros,ca nu putea masura colul ma mai vad cu el pe 31 ianuarie,iar la 36s hotaram cand nashtem am fost la Decathlon si i-am luat Mariei bocancei si salopeta pe albastru,am vrut sa-i iau pe roz,dar m-am gandit la bb si am zis sa poarte si el,Maria nici nu vrea sa le probeze ca cica nu sunt roz si sunt urate ,am fost si la Kiabi si am luat si la junior aaa,logic ca iar m-a certat dr. de kg,era tare dezamagit si i-am zis ca eu m-am chinuit,el se uita la mine cu o fatza,iar m-am simtzit groaznic Ana-Maria mami de 26+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
eu pe barbatii astia i-as face putin gravizi..sa vada si ei cum e..si mai sunt si medici

of, of..ce le-as mai face..
strica bucuria si frumusetea unei gravide..poate una mai sensibila chiar poate fi afectata psihic..oare asa face cu toate pacientele ? n-o fi dat peste vreo nebuna sa-l puna la punct ?mami de Vlad 09.04.2009 si
s29 cu
cami_antonia spune:
anaxena pe mine nu m-a certat marinescu niciodata de kg luate ... doar doctorita la care mergeam in paralel cand eram gravi cu antonia ... era fericit ca nu retin apa ... asta verifica mereu ... in schimb acu merg doar la doctorita si vad ca si ea si-a schimbat oarecum atitudinea ...nici ea nu mai e atat de drastica ....
si cum de ai luat atat de putin dupa sapt 32? eu8 de atunci am luat f mult pana in sapt 40 cand am luat 1kg....
si eu ma gandesc cu groaza lakg ca nu mai am chef sa fiu bnutoi
da eu am o pofta de mancareeeeeeeeeeee
de numaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
scrish felicitari pt bebe de 10+
eu cred ca fug la nani ca m-a trezit fata devreme si imi pica ochii
pupici si noapte buna
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
ailed_dota spune:
Anaxena, iubita, o fi dr bun, dar am si o intrebare, el cate kg are? si daca tot e asa bun dc nu spune si el ceva de bb e mare, e mic, e ok..., ca doar bati o gramada de drum...
si eu am fost la a doua sarcina la prof. Marinescu si la prima la Badea la Municipal, si nici unul din astia doi nu m-a luat la rost si sunt super profesionisti totusi.De retinut apa se uitau...
Am luat 15 kg la ambele sarcini.Nu e nici mult nici putin..
Nu te mai supara, bucura-te ca e bb bine..

Scrish, ma bucur pt bb tau, vezi ti-a facut semn ca s-a bucurat ca ai ales numele ales de el

Strumph ai grija cu raceala!
Cami, stai cumintica sa creasca colul si la tine
mami de
de 7 ani si ingeras si
25+cu 
69/11
ailed_dota spune:
madutza, combinatia asta nu e exploziva? la mine a fost ultima oara![]()
mami de
de 7 ani si ingeras si
25+cu 
69/11
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui ailed_dot/a madutza, combinatia asta nu e exploziva? la mine a fost ultima oara mami de de 7 ani si ingeras si 25+cu ![]() 69/11 |
ohoo, ce bine ar fi
de mult vroiam sa te intreb. ce inseamna 69/11?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
30+ cu
Catalina IoanaAMR 9 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
avem carucior!!!!!!!!!! 

cris, felicitar iubta pt vestile bune!!
anaxena, ce conteaza ce arata cantarul cand vedem fffff bine cum arati??? 

arati minunat mami! 
mami de fetita cu codite 3+ si
s30