Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Scrish bravo pentru vestile bune ma bucur ca e totul perfect . Trebuia sa te avertizam ca la morfofetala se sta mult la fiecare organ si mai ales la inima. Si eu de la morfo crek am 20 de poze numai cu masuratori..la unele nici nu stiu exact ce sunt.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

roxy, mda..sunt multi "bine" intentionati

scrish, felicitari pt bebita sanatos de nota 10+ nu prea am inteles cu decalarea zilei..dar banuiesc ca ai vrut sa zici ca e mai mare..nu ? si ca posibil sa nasti mai devreme..dupa masuratorile ecografice..bravo

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

ce cititi voi ?? la care odisee??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

ce cititi voi ?? la care odisee??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+

cea dinaintea noastra..adica ianuarie-februarie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy ca bine zici. pai sa te apuci tu sa faci la ora asta? n-ar mai avea nici un farmec. sunt buni aia cumparati, clar.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

miki nu cred ca soacra zice cu rautate, chiar nu este genul ca ea mereu ne-a ajutat si ne-a vrut binele, dar felul in care se exprima si vorbeste cateodata....ma da pe spate, suna asa de aiurea ca ma enerveaza pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxymai e putin pana vineri

dorinut@ daaa mi ar fi prins tare bine un avertisment :)) nici prin cap nu mi trecea ca o sa stau doua ore...acum nah, totul e bine cand se termina cu bine iti scrisesem azi mai devreme despre circulara, la 20 sapt si al meu avea si acum nu mai are nimic, deci sa stai linistita

miki da, au decalat-o un pic, momentan nasc cu 3 zile mai devreme de abia astept

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

scrish sa stii ca si eu am stat la fel de mult la morfologie si tot asa, cum zice si dorinut, am multe pozici cu masuratori din care nu intelegi mare lucru.
foarte mult ai platit si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy da, enorm mi s-a parut nici nu aveam cash la mine, scosesem 500 lei asa just in case, pana la urma am dat cu cardul. ma bucur totusi ca sunt bani bine cheltuiti, dar parca totusi mult prea mult

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Scrish, felicitari pentru bebele minunat! Sa va traiasca si sa fie ultrasanatos si perfect ca acuma !
E drept ca e scump la morfofetala - la cine ai facut?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput