Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 12
scrish spune:
gataaaaaa, in sfarsit am ajuns si eu acasa
doamne, nici nu stiu de unde sa incep sa va povestesc!! m-a tinut doctorul 2 ore la morfologie, intepenisem de-a dreptul acolo, nu mai puteam
si ce ma enerveaza cel mai rau e ca din doua ore cat am stat acolo, doar 2 minute l-am vazut pe bebe in 4d!!!

eu toate ecografiile pe care le-am facut pana acum au fost relativ scurte, maxim jumatate de ora. buuuun, ajung, am pune pe masa, incepe sa se uite si s-a oprit la inima. si a stat, si a stat vreo 25 de minute doar la inima, fara sa scoata un cuvant. inlemnisem toata, credeam ca e ceva in neregula. sotul se crispase si el tot, doctorul incruntat se tot uita super atent acolo, nici nu imi venea sa il intreb ceva ca imi era ca il intrerup din concentrare. pana cand incepe sa vb, spune niste valori acolo, verdict final, inima perfecta. mama, cand am auzit sa lesin nu alta...si asa a procedat cu fiecare organ in parte. i-a masurat creierul (45 de min) cu toate cele din zona, plamanii, rinichii, venele, vezica, absolut tot, deci bebe al meu parca era exponat. concluzia finala dupa cele doua ore de imense emotii: bebe perfect, de nota 10+
m-am linistit ca nu mai are cordonul in jurul gatului ca la ultima eco, sta cu capul in sus si e tupeist mare, nu se ascundea de doctor ba din contra, la un mom dat ne-a facut cu mana
statea cu o manuta in sus si efectiv a facut cu mana, am crezut ca mor de drag
fatzuca nu i-am vazut-o prea bine in 4d, ci mult mai bine in 3d, si m-am indragostit, mi s-a parut superb
i-am vazut tot, si manute, si talpi, si genunchi, si nasuc, si buze, absolut tot. partea proasta e ca nu am primit dvd iar pozele pe care ni le-a dat el stie la ce sunt, la inima, la rinichi, nici una la ceva "comercial"
si am platit 514 lei

are 670 de grame, a luat avans la crestere si mi-a devansat data nasterii de pe 5 aprilie pe 5. poate nasc pe 1 sa vedeti ce rad![]()
si colul e ok, e de 3.5 si inchis. mi-a zis ca e sarcina de nota 10 cu bebe de 10+. am plecat foarte fericita de acolo. maine dau o fuga cu rezultatul si la doctorita mea sa se uite si ea, dar sunt perfect calma si linistita
doamne m-am intins o gramada dar ardeam de nerabdare sa ajung inapoi acasa sa va povestesc :)
va

s 24, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
stefyapost spune:
sa ma mai plang si eu un pic la voi....
..ghici la ce poftesc eu azi(asa ca prima pt ca am intrat in jeansi)??? la un mare hamburger...

...ce ma fac????????????

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 28+
roxy_s spune:
ii zicea acum soacra-mea lu' al meu: ca ce fac? ca hai ca mai am putin si scap....parca zici ca cine stie de ce scap
au unii niste faze care ma enerveaza.
mie chiar imi place insarcinata si nu astept sa scap de zici ca cine stie ce am. de aia prefer sa evit discutiile cu toti astia care ma enerveaza dar vad ca tot nu reusesc de tot.
si cand ma gandesc ca sambata mergem pe la ei.....
iar o sa-mi faca, capul calendar cu de toate...ca sa mananc, ca nu stiu ce.....
voi aveti asa enervanti din astia care vin cu tot felul de faze?
S-a intamplat minunea mult asteptata
29+
ina.click spune:
Cumpara o chifla, niste muraturi si niste carne tocata de vita :)
Hamburgerii "home-made" sunt la fel de gustosi si eviti si aditivii nesanatosi de la fast food.
Fa chifteaua in sine pe gratar, nu praji in ulei.
27 + 
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s stefy tu iti iei din asta? ![]() ![]() miki ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 29+![]() |
mi-am luat..
cea mai fericita
Christina Gheorghia 28+
ina.click spune:
| citat din mesajul lui roxy_s ii zicea acum soacra-mea lu' al meu: ca ce fac? ca hai ca mai am putin si scap....parca zici ca cine stie de ce scap ![]() au unii niste faze care ma enerveaza. mie chiar imi place insarcinata si nu astept sa scap de zici ca cine stie ce am. de aia prefer sa evit discutiile cu toti astia care ma enerveaza dar vad ca tot nu reusesc de tot. |
Eu le-am raspuns sec ca din partea mea n-are decat sa stea acolo pana la facultate. M-au lasat in pace.
Si mie imi place sa fiu insarcinata. Am scapat de insomnii, sunt vesela si moale tot timpul, am pofta de mancare si nu am nici un sindrom care sa ma faca sa imi doresc sa "scap"
27 + 
roxy_s spune:
stefy

esti de groaza. pai ce sa faci? mananca macar jumate si gata sa nu stai cu pofta asa ca este mai rau.

scrish ma bucur tare mult ca bebe este bine si ca esti super bucuroasa

abia astept sa merg si eu vineri la eco

29+
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui ina.click Cumpara o chifla, niste muraturi si niste carne tocata de vita :) Hamburgerii "home-made" sunt la fel de gustosi si eviti si aditivii nesanatosi de la fast food. Fa chifteaua in sine pe gratar, nu praji in ulei. 27 + ![]() |
daca ar fi cineva voitor sa imi faca la ora asta ar fi super..tu de ce crezi ca-i in castig fast-food-ul??? pt ca e "FAST"
cea mai fericita
Christina Gheorghia 28+
roxy_s spune:
ina 

chiar asa. eu nu stiu ce vorbe-s astea...sa scapi.... de zici ca cine stie ce...
ai dreptate, ce ma agit eu? ei vorbesc , ei sa auda![]()
![]()

29+