Fluturasi de martie-aprilie 2011 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
cami ti-ai luat si tu halva sa-ti fie de bine, savureaz-o
speranta fa listuta acolo ca la cumparaturi nici nu stii pe ce sa pui mana, atatea trebuie.....
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia SPEANTA ... asa imi place sa te vad mai activa pe aici pe la noi ... unde nasti pana la urma? stefy eu nu as putea sa ii trag cu gura prefer aspiratorul auzisem si de varianta asta am dat si eu la sotul comanda de halvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abia astept sa vinaaaaaaaaaaa de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA |
au filtru...nu ajunge nimic nicaieri,daca de asta te temi...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+
roxy_s spune:
stefy si dupa ce scot mucisorii cum curat furtunul?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s stefy si dupa ce scot mucisorii cum curat furtunul? S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
roxy, la nici unul din aparate mucisorii nu ajung in aspirator sau in gura la mami/tati..ci intr-un rezervor care se spala la chiuveta..cel putin asa e la cel cu aspiratorul..altele au rezervor ca un balonas de plastic ( cel electric de care vrobeam mai devreme )..
mami de Vlad 09.04.2009 si s29 cu
speranta2008 spune:
buna
Cami - te pup, sunt putin cam timida...
ROXY - asa este, lista este tare lunga si oricum voi constat ca nu am luat tot ce trebuie.
Eu am emotii mari si plus ca imi este tare frica ca nu ma voi descurca
Voi vad ca sunteti mai optimiste si luati partea frumoasa, dar eu ...
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)
roxy_s spune:
fetele cu bb2 si bb3 puteti face o listuita cu toate cremele si toate doctoriile ce trebuie pentru bebe? dar denumirea produsului sa ne ziceti, ca asa fara, sunt trecute la inceput.
roxy_s spune:
speranta eu nici macar nu stiu ce doctorii trebuie sa cumpar sa fie in casa.
lasa, ca toate cu bb1 suntem putin mai speriate dar invatam noi.ca doar nimeni nu stie de la inceput tot.
stefyapost spune:
citat din mesajul lui roxy_s stefy si dupa ce scot mucisorii cum curat furtunul? S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
au un rezervor,acolo unde ajungi mucisorii..si tot acolo se pune si filtru care se schimba...se spala cu apa...aici pediatrii le recomanda pe astea
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 28+