Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Assaaaa... Ca am lamurit-o si cu Feti-Frumosii (de care nu duc lipsa, nu-i bai, oamenii sunt frumosi in mii de feluri; bibelou nu imi mai trebuie...hihihihi), sa trecem la treburi mai serioase.
Astazi fuseram la serbare. M-a umplut fiul de respect. Pe langa faptul ca s-a pus pe jelit cand a aparut papusa tati, a stat batz toata serbarea. Nu a vrut sa spuna poezia neam, desi i s-au oferit nenumarate ocazii. Nici macar in bratele Mosului nu s-a induplecat. A luat cadoul si nici seara, cand l-am luat acasa, nu il deschisese sa vada ce a primit. Nu stiu de ce e asa de salbatic. Era atat de nervos si rautacios. Tragea copiii de hainute, le tragea scaunul, caciulile, nu era atent si il enerva totul in jurul lui. Mi s-a rupt sufletul si m-am simtit vinovata, gandindu-ma ca ruptura de B l-a afectat in asa masura. Va trebui sa ma gandesc serios la ce am de facut.
Nu stiu daca v-am zis, dar intr-o zi m-a rugat sa ii aduc si lui un tatic, daca pe B nu il mai vreau inapoi. Si zici ca nu intelege...
Eu m-am ferit, spre deosebire de B, sa ma vada cu alte persoane. Probabil ca am gresit si ca bietul baiat tanjeste dupa o familie. Am discutat cu fotograful problema asta, mai ales ca nici el nu pricepea de ce nu il las sa se apropie de copil. Vom avea o discutie serioasa, sa vedem ce isi doreste Yanisu meu si ce il face sa aiba reactiile astea ciudate. O sa fie bine. Sunt precisa... Hihihihi...
Ma duc sa culc barzaunele, ca ma trage de fusta si imi spune misca-te, hai misca-te, te rooog... Hihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Annisia spune:
La noi la gradi e inchis numai pe 24 si 31. In rest e program normal. Stau cu infirmierele, dar il poti aduce fara probleme. Va pupic. Pa-pa-pa-pa-pa...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
cecilia L spune:
........deci eu popt fi plina de
i, ca la noi la nimeni

Anisia, baiatul tau este cel mai cel, nu ca mi-ar fi rusine cu al meu
...nu trebuia sa demonstreze la nimeni nimic, sigur stia poezia....tu sti cat poate si mai ales ca este un dulce, mi-e dor de mutrisoara lui, il amintesc si acum cum a tulit-oooo el spre lac( la Gradina Botanica), parca el era cu pricina, smecherul cu ochelari. Asa ca da-i un
din partea mea si rezolva partea cu familia, daca relatia ta este serioasa nu vad de ce nu ai incerca sa-i aduci un tati, nu cred ca este cazul sa-ti faci acum procese de constiinta....gaseste solutia si atat.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
greyeras spune:
Buna fetelor!
Am citit un pic din urma, e o varza totala in capul meu. Am retinut ca Mihnea a facut varicela, am vazut pozele, da ai dreptate Teo, bine ca a fost si a trecut usor, era de asteptat cred ca nu a scapat nici un copil din gradi.
Am trecut si de serbare, a fost minunat totul, Adelina s-a comportat foarte bine, a deschis serbarea, a recitat foarte frumos poezia. Am avut niste emotii groaznice, dar mi-a placut foarte mult, au cantat o gramada de cantecele, acompaniati de d-na de muzica la orga plus multe poezioare. Per total a fost frumos, copiii foarte cooperanti si haiosi.
Multumesc pentru ideile de caouri, am notat tot, saptamana viitoare ma ocup, acum sunt varza de racita, ma dor toate cele. Merg sa mai vad poze pe mail.
Cecilia la Adelina se ia vacanta pe 21, dar pentru multi copii ultima zi a fost pe 14, acum sunt foarte putini.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
mandarinutza spune:
Cecilia, pai nici eu nu inteleg cum de numai la voi e vacanta asa devreme!
Ma duc la Auchan azi. Printre altele, trebuie sa cumpar o stea de pus in pom pentru gradi, ca au daramat copiii bradul de la gradinita si s-a spart steaua din varf:)
Annisia, sa sii ca sunt multi copilasi care din diverse motive, nu mai spun poeziile la serbare, so what! Yannis e un baietel deosebit, nu trebuie sa spuna o poezie ca sa dovedeasca asta. Multi pupici si sa ai parte de tot ce e mai bun de sarbatori!
Poze
prisi spune:
buna dimineata
pt toata lumea
vai ce ger e afara sa nu scoti pisica din casa(noroc ca nu avem)
, am intins niste haine la uscat sunt bocna, dar le las un pic ca miros bine tare geruite
Annisia
eu cred ca Yannis se rasfata in prezenta taticului si nu vrea sa mai faca nimik, oricum la 3 ani sunt inca mici, Miru acasa nu avrut sa zica poezia ca e urata dar zicea franturi de la colegi, educatoarea a zis ca o stie si sa o las in pace, la serbare s-a descurcat, au mai ajutat-o doamnele, dar au fost copii care nu au vrut sa zica, unul a iesit in fata si a zis ca el nu vrea sa vorbeasca cu nimeni si nici cadou nu vrea, altul a iesit plangand si nu a reusit sa recite vreun vers , dar tot erau simpatici foc, eu cred ca incet incet o sa-si dea seama care-i treaba si cu voi si o sa coopereze, pupici baiatului smecheros
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
azi am impachetat cadourile am scapat de o grija, sunt asa frumoase, doar moshul sa mai vina
le-am pus pe toate in pungi de plastic poate nu da Miru de ele, ca tot cotrobaie
, mai putin pe rafturile de sus din dresing, dar sunt prea mari cutiile si nu incap
daca nu gasesc ceva prin casa intai o intreb pe ea sau caut pe la ea prin camera ca tare ii place sa adune lucrurile pt ea ![]()
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
ma duc la o tura de calcat, am de pregatit lucrurile pt bb, sunt asa mici parca am uitat de la Miru
pupicei si o zi frumoasa
PS:doamna Teo toate bune la dvs ?
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
Ce dulce e Miruna! Ce par superb! Marta, arati minunat!
Cecilia, ce baiat mare si aratos ai!
Ceamica, ce mai face minunatul si deosebitul nostru? Tu? Bine?
Sabina, Ana, toate bune la voi pe strada?
Annisia, nu ma indoiesc ca ai sa gasesti echilibrul pt Yannis!
E nevoie si de timp pt amandoi!
Felicitari copilasilor pt serbari! Ce momente frumoase!
Mai vrem poze!Fug ca Sofi misuna in toata casa de-a busilea, asa simpatica e....
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia esti o draguta si chiar ma simt bine in pielea mea de data asta, am reusit sa iau dor 12 kilograme pana acum si parca e mai usor decat la Miru unde am luat 22, dar am avut altele si bb e mai mic , dar sper sa fie bine pana la sfarsit ![]() Ceamica chiar nu conteaza data doar sa fie la anul |
O sa fie bine pana la sfarsit, ai sa vezi. Mult nu mai e, imediat iti tii bulinul in brate!
Deci nu esti in trend, nu vrei sa stai 2 ani acasa, mm?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)