Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Cecilia sa stii ca tot adorabil este Cristi indiferent de aparat
El era pregatit sa plece cu cadoul si Mosu' nu intelegea

Am vazut si serbarea de la Cluj . Sigur era doar amicul Sarei?

Am admirat nora creata a Roxanei si pe mamica ei si inca o Mirunica de data asta de mami Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Yaia iara ai povestit de la mine din casa Vad ca face la fel ca Tudor cu desenul . Vezi sa nu faca si dragul de Tudor ca al meu
( al meu nu deseneaza deloc , are doar momente cand nu stie ce sa mai faca si daca sunt in camera cu el foloseste foaia , daca il apuca atunci cand plec ...zugravesc )

Vezi sa nu fie casa ta langa casa mea, ca sunt -20. Pardon, s-a incalzit nitel, sunt -18.
Si mai incet cu zugravitul, ca se micsoreaza camerele.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Nuuu,Odette Helene de Hillerin e numele de fata .Pe sotul ei il cheama Pascal,dar copiilor le-a pastrat si numele ei.
Spre exemplu,p-aia mica o cheama:Allesia Christine de Hillerin.
Da,il stiu si pe Marius!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

adevarul este ca are un nume deosebit care deschide multe usi !
Ma gandeam ca alta combinatie prenume pentru nume mai reusita nu gandesc si la mama si la fetita

atunci poate sunt rude colega ta cu fostii mei colegi de liceu ( Patrik de aceeasi varsta si Ioana mai mica )sau ma rog...

Da , pe Marius iti vine sa-l bati 24h din 24 dar pana la urma il iubim cu toate defectele lui. Puf il cunoaste de peste 30ani !

pe nepotica mea o cheama Alessia Christiana - partea nasoala e la biletele de avion caci nu e prima data cand nu sunt atenti la scris

Tinem pumnii sa vii cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara, am reusit sa ma strang si eu acasa , am avut o zi lunga si obositoare ,dar am rezolvat toate cadourile, il mai am pe sot, oricum am fost impreuna si nu puteam sa ii iau ceva, maine ma ocup si de impachetat sa le pun bine in sac sa nu dea Miru de ele

ROx, Yaia,Ceamicamultumim
Yaia esti o draguta si chiar ma simt bine in pielea mea de data asta, am reusit sa iau dor 12 kilograme pana acum si parca e mai usor decat la Miru unde am luat 22, dar am avut altele si bb e mai mic , dar sper sa fie bine pana la sfarsit
Ceamica chiar nu conteaza data doar sa fie la anul
Teo felicitari pt Mihnutu, sunt sigura ca a fost f bine la serbare, bafta multa la eco, desi cred ca deja ai teminat cu bine

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

Am admirat o gramada de poze frumoase, papanasi si dulceturi care mai de care mai frumosi:
-Mirunica de Prisi, frumoasa, cocheta si finuta, ca de obicei, si o mamica frumusica foc. Sa stii Prisi ca si eu la a 2a sarcina am luat numai 10 kg fata de 15 kg la Antonia, dar sarcina cu Filip a fost mult mai usoara, nu am avut contractii ca la prima.

-Miruna cu codite de Andreea, absolut superba!

-cele doua Craciunite ale lui si bonusul cu bombonica, superbe. Luy, sa stii ca m-ai inspirat cu poza cu bombonica, i-am facut si eu o poza lui Filip langa un pom cu mere facut din esarfe.

-Craciunita Sara, deosebit de finuta si dragalasa, alaturi de frumoasa ei mamica.

- Cristian de Cecilia, baiat elegant si frumos cu cravata!

Poze

Mergi la inceput

Va las si eu o dedicatie muzicala cu Andre Rieu:
http://www.trilulilu.ro/klaud30/a959f1fec7bdd6

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, nu mai spun nimic de intalneala, ca am mai zis si a inceput sa ploua taman in Pipera... Deci eu sunt disponibila, mai ales de next week, cand duc plodul la ai mei parinti.

Yaia,nu m-ai nimerit. Contrar parerii Teodorei, eu urasc barbatii cu bani. Prefer unul uman si pamantean, chiar si fara masina, numai sa ma iubeasca sincer, decat unul cu scula pe bascula de masina fara nimic in cap si-n suflet...
Nu stiu daca v-am mai povestit, scuze daca repet. Am un prieten din copilarie full de bani. Ne stim decand cu nisipul si cu joaca, stiti voi. A venit intr-o zi pe la mine si numai ce ma trezesc cu administratorul ca, vezi Doamne, si-a uitat amicul nu stiu ce pe scaun si sa nu-i sparga masina. Zic dar de unde stiti ca proprietarul e la mine in casa? El cica pai pe strada asta la cine putea sa vina o masina ca asta? MI-a fost o rusine, nu va inchipuiti. De atunci, de cate ori apar cu o masina mai asa, il rog pe pretenar sa ma lase mai la vale, sa nu zica lumea cum c-as fi altceva... Deci clar unul cu Lamborghini nu e de mine. Sa stea la pitzi, ca e plin bulevardul de ele.
Plus ca ideea e de profunzimi, ca de aparente nu duc lipsa, pacatele mele... Ca guralivi promitatori o-ho-hoooo, dragele Mosului, ce de mai sunt....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, ceamica, mandarinuta, multumim de aprecieri

Am reusit sa vad bobonica Suri, pe Mirunica cea creata si frumoasa, pe cocheta Sara de la Cluj si cam atat....

Acum o intrebare, la voi cand intra gradinarii in vacanta, vineri sau marti...eu am o problema, se pare ca la Cristi intra vineri, iar eu in acelasi sistem abia marti, nu asta ar fi problema dar, nu am ce face cu Cristi luni...ma gandesc cu groaza ca o sa-l iau la scoala la mine si ma voi urca pe pereti, 6 ore tampesc si eu si el....ca sa nu spun ca numai ore nu o sa fie, numai masa nu o sa aiba si nici somnul nu o sa fie la timp...imi vine sa urluuuuuuuu de nervi

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia la noi la gradi vacanta e de joi, miercuri mergem la gradi , daca fac calcul asa cred ca am si platit pana miercuri masa

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, la noi gradi e pana marti 21.12.

Poze

Mergi la inceput