Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatra, am sunat de am innebunit azi sa vad ce facusi la eco si cum fu serbarea, dar nimic. Acum eu sunt la curs, dar poate la pauza.

Cecilia, noi avem doar o saptamana de vacanta, intre Craciun si Revelion. Si ii si duc pentru ca nu am alta alternativa sa ii tin acasa.

Annisia, saptamana viitoare, incepand de miercuri, sunt gata de ieseala oricand, ba chiar abia astept. Mai vorbim atunci despre serbare si Yanis, cred ca e afectat cumva dar reactia lui nu e musai legat de asta. Fie-mea pe la 3 ani m-a chinuit de am stat eu pe scena toata serbarea, si jur ca atunci nu era nici o problema pe la noi. Oricum, coreland ce zice cu atitudinea, o grija acolo are el mititelul. Insa nu ai de ce sa te simti vinovata, lucrurile astea se intampla si o sa intre totul in normal. Mai palavragim la cafele si masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Yaia,nu m-ai nimerit. Contrar parerii Teodorei, eu urasc barbatii cu bani. Prefer unul uman si pamantean, chiar si fara masina, numai sa ma iubeasca sincer, decat unul cu scula pe bascula de masina fara nimic in cap si-n suflet...

Soro, iti pierii simtul umorului de la atatea hapuri?
Ca doar nu era sa-ti urez sa vina pe un cal alb la drumurile din Bucuresti? Plus ca il cautau cu capu' de-l vedeau pe cal in mijlocul orasului...
Si acum tu de ce esti rea si crezi ca unul cu bani nu poate fi si pamantean si uman si iubitor si cu scula cum vrei tu si cu capu' si sufletul plin de tine? Ca frumoasa esti de nu lasi loc altora, isteata foc, fasneata, tot ce trebuie la o fumeie de lume.
Si de cand iti pasa ce crede lumea? Ia, hai, revino-ti si lasa prostiile, sa fie Fat Frumos asa cum visezi tu si mai mult, sa aiba si Lamborghiniu' meu, bine?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Am discutat cu fotograful problema asta, mai ales ca nici el nu pricepea de ce nu il las sa se apropie de copil. Vom avea o discutie serioasa, sa vedem ce isi doreste Yanisu meu si ce il face sa aiba reactiile astea ciudate. O sa fie bine.

Eu am crezut ca ai discutat cu fotograful de la serbare, ma gandeam ca au adus pe unul profesionist si sa ai vorbit cu ala si ma gandeam ce treaba are nenea ala cu voi? Am luat-o pe neumblate, e clar!
Eu te inteleg, si mie mi-ar fi teama, m-as gandi ca daca nu ar merge treaba cu Fotografu', ar suferi Yannis.
Evident ca o sa fie bine, aveti mult de munca, dar o sa va fie bine ca va aveti unul pe celalalt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui prisi
Yaia esti o draguta si chiar ma simt bine in pielea mea de data asta, am reusit sa iau dor 12 kilograme pana acum si parca e mai usor decat la Miru unde am luat 22, dar am avut altele si bb e mai mic , dar sper sa fie bine pana la sfarsit
Ceamica chiar nu conteaza data doar sa fie la anul

O sa fie bine pana la sfarsit, ai sa vezi. Mult nu mai e, imediat iti tii bulinul in brate!
Deci nu esti in trend, nu vrei sa stai 2 ani acasa, mm

Yaia inca nu stiu cat o sa stau acasa, oricum nu as risca nimic pt bebe pentru niste banuti in plus, la cate emotii si probleme au fost pana acum , sa fim noi sanatosi ca restul le facem

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana, Annisia, eu stiam ca maslinele merg cu Martini sau cu gumele straine, nu cu cafelele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Gabriella multumim

gata si calcatul, daca as reusi sa le fac loc si prin dulap ar fi ceva, trebuie sa reorganizez putin sa facem loc si pt hainele piticului, camera separata inca nu am aranjat, poate pe la vara, asta in cazul in care nu vrea sa se mute si Miru cu noi cand vine bb, ca atunci necesita urgenta de mutat bb in camera lui, ar fi pacat sa ne chinuim cu totii intr-o singura camera la cat ne-am dat interesul sa marim spatiul locativ

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Din tumultul treburilor ca salut si eu!!!

Am vazut pe Miruna superba cu parul minuat la serbare. mamai arati super!!! Eu am luat 10 kg la David dar de 4 nu scap sub nici o forma...Va fi totul perfect vei vedea!

Cecilia, ce cavaler cu cravata! Super chipes. Mi-a placut cum s-au asezat doamenele in poala la Mos. Poze cu tine?

Am mai vazut o Mirunica cu ochi de un albastru super de mami Andreea.

Sper ca nu am uitata pe nimeni...

Gabriela si David misunatorrrrr!!! Parca prea misunator. Nu stiu cum sa imi fac treburile fara sa il scap din ochi.
Puapam printesele.

Acum extras din ce am scris la iepurasi:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Si la PN avem o zi buna, aproape perfectat un contract pentu mutat in Bucuresti, nu mai am vedere la Piata Charles de Gaulle asa ca va trebui sa ma bag la condus...
Toata dimineata am bibilit la vreo 23 de felicitari pentru colegii Dariei. Ea a facut saptamina trecuta 5 pentru bunici si doamnele educatoare (puteti vedea poza cu ele in albumul decembrie de pe contul nostru de picasa).

Miine avem serbarea Dariei, am niste emotiii...

Am vazut in Domus de luna asta un link la www.hiperpret.ro si zicea ca au jucarii.

Mincare de Craciun ceva foarte simplu, garnitura la caserola, un muchi umplut pentru sot, aperitive si un tort.

David e super bine dar daca ma intrebati pe mine preaaaa, activ, tot cerceteaza, peste tot misuna si si-a scurtat mult programul de somn.

va imbratisez pe toate fara exceptie. Spor la treburi!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Multumesc, fetelor, din partea Mirunei
Toti copiii din acest grup sunt minunati, si cei mari si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Roxana, Annisia, eu stiam ca maslinele merg cu Martini sau cu gumele straine, nu cu cafelele!

Trebuia sa ma dau si eu femeie serioasa acilea, ca nu se stie niciodata cine citeste. Doar nu era sa zic de alcool asa pe fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, am fost azi la Debenhams si aveau sandale la 70 % reducere , majoritatea erau cu super tocuri si nu prea m+au impresionat dar erau si cateva cu toc micut aurii, nu stiu cam ce model cauti.

Poze

Mergi la inceput