Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 7
ceamica spune:
Roxana mai am o idee legata de sandale.
daca si la incaltaminte functioneaza ca la haine si nu vad sa nu fie asa , atunci daca intrebi prin magazine de sandale o sa-ti spuna ca au predat vechea colectie si sa stii ca nu te mint.
Asa se intampla, se preda tot intr-o locatie si mai ai sansa sa le vezi in perioada de reduceri cand le readuc in magazin.
Asa ca dupa ce intrebi ,sa pari disperata si sigur afli cand sunt reducerile sau macar perioada aproximativa. La mine a functionat ![]()
oricum sa stii ca au aparut sandale din noua colectie in unele magazine .
La debenhams vazusem eu mai demult la ce mai fac ei reduceri, sandale, dar nu mi-au placut
ca tot ziceam de reduceri la Fox au inceput
ceamica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui prisi
Marta 35+ si Miruna (06.09.2007) |
Eu iti urez sa vina pe 16ian daca iti convine

Annisia spune:
Mai fetelor, nu-mi mai dati cu atata sanatate, ca asta o ai sau nu. Cum eu sunt invingator detasat la capitolul nexam sanatate, inseamna ca e rost macar de altceva. Ia sa-mi urati si mie un Fat-Frumos, o maslina, dragoste, fericire, ca poate daca le am pe astea ma revergorez si pe partea cealalta. Uneori am impresia ca iubirea poate face mult mai mult bine decat un sac de medicamente.
Si, ca sa nu va mai tin in suspans, fotograful nu e B si nici nu va mai fi B decat sezonier, la trebi din astea copilaresti, pe care trebuie sa ni le asumam si sa le impartim, ca ne place sau nu. Maine, spre exemplu, avem serbare la gradi, unde vom participa amandoi. Fara sa pozam in familia perfecta, ca educatoarele stiu ca suntem despartiti.
B il ia pe Yanis in fiecare weekend si cand mai stau prin spitale. Mai avem organizata cam o zi pe luna, la o sarbatoare ceva, cand stam toti trei. Plus un concediu petrecut impreuna pe undeva. In rest, fiecare cu pupaza lui. Nu imi plateste pensie alimentara, nu avem nicio treaba si nimic de impartit. Toate bunurile erau ale mele. El a luat jipanu si carpisoarele si gata balciul. Nu stau cu procese si tiganeli, ca nu e de mine asa ceva. Daca gasesc intelegere la el, cat o fi si asta, bine. Daca va pune labuta una mai infipta pe el si sa ii taie elanul patriotic in ceea ce il priveste pe Y, asta este... Consider ca, fiind copilul lui, e problema lui B cum si-l apropie si cum si-l tine langa el. Eu nu ma bag intre ei. Niciodata nu l-am vorbit de rau pe B in fata copilului, niciodata nu i-am interzis sa-l vada, sa-l ia. Mai mult decat sa fiu deschisa si cooperanta, nu am ce face. B este prietenul familiei noastre, prieten cu mami si cel mai bun prieten al lui Yanis. Asta e tot ce trebuie sa stie copilul.
Cat priveste relatia mea cu tati, nu discutam decat strict despre baietel. Viata privata ne priveste si incercam sa nu ingreunam situatia cu discutii inutile. Suntem oameni mari, vaccinati, se presupune ca stim foarte bine ce avem de facut. Nu sunt mama lui sa-i tin evidenta sau sa-i cer socoteala. Iar el cu atat mai putin ar avea dreptul sa ma intrebe ceva legat de ce fac eu in afara programului de mama.
Noua toti prietenii ne spun ca tot impreuna vom fi. Eu simt cu totul si cu totul altceva si, in momentul asta daca ma intrebati, gasesc imposibila o cale de intoarcere la alte sentimente. Nu ma mai vad langa B si din toata iubirea aia care o aveam pentru el, nu a ramas decat respectul vizavi de el ca tata al copilului meu. Restul e istorie.
Acum ca v-am luat o grija de pe cap si v-am bagat mai rau in ceata, va spun ca inca nu e momentul sa vorbim despre fotograf. Cand si daca o fi ceva serios, va voi comunica in timp util, sa nu va postez direct pozele de la nunta si sa va am pe constiinta in urma unui infarct. Momentan nu imi e gandul la trebi din astea serioase. Plus ca vreau sa mai copilaresc si sa recuperez tineretea pierduta pe vremurile cand ma jucam de-a mama si de-a tata. Bine, acum ma alint singura, ca daca nici eu nu mi-am trait tineretea, apoi nu stiu cine sa o fi facut... Sa nu-l vorbim de rau pe raposatul, ca ne bate soarta.
Bunnn, acestea fiind spuse, ma duc si eu langa printul meu, ca maine avem alergatura multa. Sa fiti cuminti! De fapt, mai bine fiti cu minti, ca nu va ridica nimeni statuie... Pupici!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
mihailescu teodora spune:
Nuuu,Odette Helene de Hillerin e numele de fata
.Pe sotul ei il cheama Pascal,dar copiilor le-a pastrat si numele ei.
Spre exemplu,p-aia mica o cheama:Allesia Christine de Hillerin.
Da,il stiu si pe Marius!![]()
prisi spune:
buna dimineata si o cafea fierbinte ca e cam ger afara ![]()
Annisia 
ma bucur ca ai un tonus bun, atunci sa-ti aduca moshu un Fat Frumos cu stea in frunte sau nu, multa sanatate si clipe fericite alaturi de puiul tau
Ceamica![]()
azi plec prin oras sa definitive cadourile pentru mosh, mai am la bunici si nasa, problema e cu sotul ca nu am nici cea mai mica idee, sper sa-mi vina una in curand ca mai e putin timp...
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata. Cica la munca, dar fara mare chef. Nu stiu ce naiba am de vreo 2 luni, sufar de PMS ingrozitor. Am fost si eu pe la doctori dar degeaba, oficial totul e la locul lui.
Diseara bag o tura de shopping, cadouri ptr adulti (pe copii ii rezolvasem de acum 2 saptamani), cred ca mai merg si maine ca ajung tarziu la mall, deh, tre sa iau copiii de la FTK. Uraaa, e ultima sedinta. Nu ii mai duc, e mare chin cu luatul, si nici vreun progres izbitor nu am remarcat.
O sa intreb si de sandale, multumesc de pont. Nu e urgenta acuma, dar pana in Revelion tre sa gasesc macar o pereche.
Sper sa apuc azi sa vad pozele de pe mailul comun, am inteles ca numai minunatii de copilasi sunt pe acolo. Pana una alta am admirat o pe Mirunica, a fost mai simplu cu link direct aici. Bravo ei si felicitari tuturor copiilor care au avut deja serbarile!
In rest nu prea stiu ce sa mai povestesc. Acum vreo 2 zile am vorbit fugitiv cu Sabina, era pe aeroport si pleca din nou. Sper sa fie totul bine, ii tinem pumnii stransi.
Cat despre Annisia, fata mea nu pot spune decat jos palaria pentru maturitate in atitudine si pentru ratiune!
Deci cafele nu vrei sa imi dai? Bineee. Dar eu iti urez oricum cati Feti Frumosi vrei tu, si iubire cat cuprinde. Masline iti dau eu la cafea. ![]()
mihailescu teodora spune:
Am ajuns si noi acasa de la serbare!
Pove mai tarziu ca sunt franta,parc-as fi alergat la maraton.Per ansamblu foarte frumos,au fost si urlaciosi,dar nu al meu
,el a fost muuult prea dezinvolt,nu ma asteptam,acum ma tzacane ca vrea ciobitza si sa facem puzzle ![]()
La 4:30 am eco la san,sa-mi tineti si mie pumniii!!!!
Va tzuc tare!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Yaia iara ai povestit de la mine din casa ( al meu nu deseneaza deloc , are doar momente cand nu stie ce sa mai faca si daca sunt in camera cu el foloseste foaia , daca il apuca atunci cand plec ...zugravesc ) |
Vezi sa nu fie casa ta langa casa mea, ca sunt -20. Pardon, s-a incalzit nitel, sunt -18.
Si mai incet cu zugravitul, ca se micsoreaza camerele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Iar Yaia, eu nu ma plangeam de ce am deja, ma gandeam ca as mai fi putut avea. |
Mey, parca te vad trimitandu-l pe sotul din dotare la cursuri de pictura.
Yaia spune:
L-am primit pe Moooos, alaturi de Mirunica frumusica si a ei mamica sexy! Prisi, Miruna are un par superb! Vai de cei carora le va frange inimile, si mai vai de cel ales!
si tu arati super bine cu butica, esti una dintre femeile carora sarcina le prinde de minune!
Sanatate tuturor celor care nu sunt in forma maxima!
Annisia, eu iti urez sa rasara soarele puternic pe strada ta si sa vina Fat frumos intr-un Lamborghini!![]()
Teo, tin pumnii sa vii cu vesti bune!
Rox, trimit ganduri pozitive spre vanzatoarele de sandale!![]()