Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 6
ceamica spune:
Teo , de el vorbeam
http://entertainment.webshots.com/photo/2785719720104704476sRPRqB
pentru noi el este Adita
este prietenul prietenului si am descoperit asta vara la voina ca intamplator te cunoastem amandoi
. Noi ne intalnim doar cand mergem la munte vara cu cortul sau la padure in unele weekenduri. Nu l-am vazut deloc cu vreo fata atunci cand ne intalneam de aceea am presupus ca nu e insurat.
Sunt restanta la vazut poze , despre faptul ca pe colega ta o cheama O de H stiu de la un alt prieten , care spune ca mai trecea din cand in cand pe la voi. Despre el vorbesc
http://news.webshots.com/photo/2866828360104704476BoDOih
( omul este tare impresionat de rezonanta numelui colegei tale )
concluzie : lumea e mica![]()
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi de numele lui bb nu ne-am ocupat prea tare, daca nu ne vine vreo idee mai buna cred ca o sa-l cheme Rares Marta 35+ si Miruna (06.09.2007) |
Doamna Burtica maine poimaine bagati amr-ul

cecilia L spune:
terminat si la noi serbarea....a inceput putin mai tarziu, deh a intarziat d-na de engleza... au cantat cateva cantecele in engleza..frumos si amuzant in acelasi timp.
Serbarea lor a fost simpla, costumatia nu aceeasi, fetitele rochite, baieteii pantaloni si camasa...cristi era plictisit, chiar a inceput sa caste la un moment dat, ne-a incurcat la poezie d-na, l-a pus sa spuna poezia altui baietel( care lipsea) dar el mititelul nu si-a dat seama...asa ca s-a uitat ciudat la d-na a bagat mainile in buzunare si a spus poezia lui frumos si raspicat(nu atunci era poezia lui), in rest a cantat si a fost ok...la final mosul s-a lasat asteptat( prea multe cadouri, le-a adus pe carutul din bucatarie)...Cristi s-a plictisit rau, dar a stat cuminte pe scaunel, nici nu s-a speriat dar nici nu s-a bucurat, s-a dus la el in brate nu stiu ce a vb cu mosul, nu s-a auzit, si-a luat cadoul si a venit la mine, "mami, Mosul mi-a dat cadou" radia de fericire, am mai facut poze si cam asta a fost......mai rau ca aparatul meu foto iar
s-a dereglat...asa ca v-a trimit pe mail poze cam sterse si cu ochii rosii.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui ceamica Teo , de el vorbeam http://entertainment.webshots.com/photo/2785719720104704476sRPRqB pentru noi el este Adita este prietenul prietenului si am descoperit asta vara la voina ca intamplator te cunoastem amandoi Sunt restanta la vazut poze , despre faptul ca pe colega ta o cheama O de H stiu de la un alt prieten , care spune ca mai trecea din cand in cand pe la voi. Despre el vorbesc http://news.webshots.com/photo/2866828360104704476BoDOih ( omul este tare impresionat de rezonanta numelui colegei tale ) concluzie : lumea e mica Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |

da' ce mica-i lumea!!!!!!Nu-mi vine sa cred!!!!!Supertare!Adita,e de fapt Adi Golat,IT-ul nostru!Superbaiat,numai cu cine vrea el
Cat despre Odette,siea e f mandra de numele ce-l poarta
De ce nu mi-ai zis pina acum?
Imi pare bine de cunostinte comune!

prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
Doamna Burtica maine poimaine bagati amr-ul ![]() ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Papa mama o Mirunica dulce ![]() .Ce tzatzica era ea cu mainile in solduri!![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
multumim

Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am vazut poze si cu craciunita Sara cea dulce si mamica ei cocheta si cu elegantul Cristi , ce cravata avea piticul
, ce mai avem copi frumosi si destepti sa fie sanatosi ca asta e cel mai important si sa ne umple sufletele de bucurie
eu am culcat printesa, era cam rupta, oboseala mare si cu serbarea asta
nici nu a obiectat ca alta data nici la spalat dintii nici la imbracat sacul, dar mi-a zis la culcare ca nu ii place cadoul de la moshu si ca ea a fost cuminte si nu a primit ce a vrut, i-am explicat ca o sa mai vina moshul acasa si ca la gradi erau multi copii si a cumparat moshul ce a putut sa multumeasca pe toata lumea, parca a inteles, dar asa era de dezamagita si mai sunt 2 saptamani pana la moshul de acasa, off
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
ceamica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
![]() da' ce mica-i lumea!!!!!!Nu-mi vine sa cred!!!!!Supertare!Adita,e de fapt Adi Golat,IT-ul nostru!Superbaiat,numai cu cine vrea el Cat despre Odette,siea e f mandra de numele ce-l poarta De ce nu mi-ai zis pina acum? Imi pare bine de cunostinte comune! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori ![]() Nasi 2009 Povestea nasterii |
Adita mi-a spus , cu alta ocazie , nu atunci la voina.
Ai dreptatate este prietenos numai cu cine vrea el
Sa inteleg ca numele de familie al colegei tale este dupa casatorie. Nu imi spune ca pe sotul ei il cheama Patric iar pe cumnata ioana dominique
Cel fascinat de numele ei este Marius , cel din a doua poza
nu ti-am zis ca am uitat
(desi imi pusesem in gand primul lucru cand scriu sa-ti zic) apoi cand ai scris tu cu serviciul mi s-a facut clickulDiscutia cu Adita a fost una simpla de genul ca stiu si eu pe cineva unde lucreaza el (atunci am aflat intamplator unde lucra si am facut imediat legatura cu tine doar te vazusem in clipul de prezentare despre vopseluri) si te-am nominalizat
De la Marius am aflat numele colegei dintr-o discutie banala
Adita mi-a zis ca a fost cu tine la meci cand ne-am intalnit si de acolo Marius a intrebat cum o cheama pe contesa

prisi spune:
ma retrag incet spre pat ca ma dor toate alea si desi nu fac mare lucru ziua, sunt super obosita si mai dorm si la pranz uneori
o sa-mi iasa pe ochi astea din ianuarie, daca acum ma plang
pupici si somn usor
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)