Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea1002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Cine e bebelusul ? Sper ca intre timp nu i-ai facut un fratior/o surioara si nu ne-ai spus Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
ceamica spune:
Erina , eu am doar cu un ecran (sper ca am inteles bine , tu vrei doua )
Mai e varianta spatarului scaunelor din masina pentru cei ce stau pe bancheta din spate , dar cred e costisitor , nu aparatul in sine cat montajul (3000ron) , sau poate ca difera de la masina la masina !
Yaia iara ai povestit de la mine din casa
Vad ca face la fel ca Tudor cu desenul . Vezi sa nu faca si dragul de Tudor ca al meu![]()
( al meu nu deseneaza deloc , are doar momente cand nu stie ce sa mai faca si daca sunt in camera cu el foloseste foaia , daca il apuca atunci cand plec ...zugravesc )
Teo , Adita cu care ai fost la meci la ramnicu valcea . E insurat?
Gabriela ma bucur pentru vestile bune de la dr legat de ochisorul Sofiei
Roxana_G spune:
Mai fetili, eu nu mai vorbesc cu voi daca ma luati asa la 3 pazeste. Eeee. Deci plec in tarile calde pentru ca altfel fac reumatism, daaa? E in scopuri nobile. Asta nu inseamna ca trebuie sa ma duc in cizmulite.
Dar multumesc Ceamica pentru indicatii, ma duc sa bag ochiul si pe acolo candva saptamana viitoare.
Iar Yaia, eu nu ma plangeam de ce am deja, ma gandeam ca as mai fi putut avea.
De exemplu sa si picteze...![]()
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Mai e varianta spatarului scaunelor din masina pentru cei ce stau pe bancheta din spate , dar cred e costisitor , nu aparatul in sine cat montajul (3000ron) , sau poate ca difera de la masina la masina ! Teo , Adita cu care ai fost la meci la ramnicu valcea . E insurat? ![]() Gabriela ma bucur pentru vestile bune de la dr legat de ochisorul Sofiei ![]() Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Mai Ceamico
,m-ai bagat in ceata rau
La meciul de la Polivalenta cu Oltchimul am fost cu un Adi

Acum e cuplat cu o colega de la conta!
Daca despre ala o fi vorba,daca zici ca am fost la meci cu el

Da' unde-ai vazut tu pozele?Ca sunt doar pe FB si sunt puse de o alta colega!!!eeeeee,m-ai facut curioasa rau!Zi tot ce stii
DVD de-ala in tetiera avem noi.E tare misto,dar cam scumput!
Erina spune:
Buna seara rapiddddddddddd!!!
Gabriela excelente pozele de la serbarea Sarei. Mi-au placut toti copiii in tinute reusite de Craciunite si Craciunei. Sra arata minunat (oare eu de ce nu am luat ciorapeii rosii? pentru ca mi s-a spus albi...) mami minunata , surizatoare si cu tenul perfect. Sofia e tare dulce. Abia astept sa ma pupe si David, el deocamdata musca si chiar face ca un tigru si cind merge are miscari de felina.
La noi nu stiu ce va fi la serbare ca nu am indraznit sa cer sa imi arate vesta si fustita (sa ma astept la un poliester ordinar?
) oricum copiii au farmecul lor in orice ar fi imbracati.
Prisi, multumim, chiar ma gindeam daca sa o imbrac cu hainutele cumparate de dimineata pina la 15.30 cind o voi imbraca in craciunita. Ciorba va fi direct pe bluza dar oricum cardiganul, bluza cu jabou cu polka dots si rochia bleumarin+ dresul le poate purta oricind desi eu nu sunt mare fan rosu. I le-am luat pentru 4-5 ani.
Super mamoasa dulce. Sunt sigura ca ea va fi la inaltime mai ales ca nu au o anumita tinuta si se stie ca Miruna e tabloul elegantei (am remarcat ca ai zis ca abia de ceva saptamini a pus pantalon la gradi).
Roxana de ce nu am stiut eu de Bela asta dinainte pentru ca am luat costumul de la Dechatlon si la toate piesele adunate am dat destul. Sa ai o vacanta super. Uite eu te sfatuesc sa mergi la magazinele Ecco. Chiar daca nu mai au la vitrina le ceri sa iti aduca o sandala marimea ta.
Luiza, super jucariile alese de Maria. Cartea o avem si noi de la Matei. Mi-a placut foarte mult omida Irinei. Cred ca facem si noi comanda la tati.
E de inteles ca nu v-au cerut bani la gradinita pentru cadouri la ce taxa platiti acolo... La noi s-au strins, o suma foarte micaaaaa, eu ziceam 50 de roni pe putin dar asa s-a hotarit. Oricum aparitia Mosului face toti banii.
Genul acela de mise en scene-uri am vazut. Este un tip tare faimos care le face la scara larga. Abia astept sa ne mai arati ce ai facut!!!
Ceamica, noi o sa luam cu prindere pe tetiera. Nu stiam ca e asa de scump cu incorporate. Pupicei mamiciii designer de interior!
Cam atit...
Daria e bine, astazi nju a dormit pentru ca au impodobit bradul din sala de cursuri.
Merg sa string jucariile ca nu mai am pe unde pasi...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Roxana, acum am vazut ca e fara costum. deci e bine. S-ar putea sa comandam. Crazytoyz sunt din vestul tarii dar tot o sa ajunga la timp!!!
Numai bine tuturor!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
prisi spune:
buna seara ,
gata si serbarea, a fost foarte frumos si emotionant , pentru noi Miru a zis poezia dar destul de incet , a iesit cu mainile in sold ca o tzatza, dar a fost dulcica tare, ca de altfel toti prichindeii, a fost cam timorata cand a venit mosul, dar e bine ca nu a plans, noi nu am avut costumatii speciale asa ca eu i-am cumparat o rochita rosie tricotata ca ma gandeam sa fie in ton cu sarbatorile, era mai bine sa fie toti la fel dar daca asa a fost modelul anul asta...
o sa pun si cateva poze ca nu avem multe , am filmat ca trebuiau sa vada si bunicii
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Luy sper sa ne descurcam cu bb ca pare entuziasmata tare, de ceva timp se joaca mult cu un bb ii pune pampers, ii da lapte cu bibe, il duce la dr. si zice ca o sa ma ajute ea sa-l crestem pe bebe
burtica e bine, am avut destule emotii sarcina asta , sper sa mai treaca macar 2-3 saptamani fara sa se grabeasca sa mai creasca acolo la caldurica
Erinamultumim, e greu tare cu pantalonii la noi, de cand e la gradi a fost doar de 3 ori cu tot cu azi, dar mergem cu fustita in geanta si o schimbam acolo, ca ea nu vrea sa se imbrace ca barbatii, iar acum e destul de frig pentru dresuri, ar trebui sa ne trezim mai devreme sa incalzim masina si e prea mare efortul...doar asa reusim cu pantalonii
de numele lui bb nu ne-am ocupat prea tare, daca nu ne vine vreo idee mai buna cred ca o sa-l cheme Rares
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Rox
eu cred ca ar trebui sa mai intrebi pe la magazine chiar daca nu e sezon, eu cred ca mai au stocuri sunt sigura ca o sa gasesti (bafta) cat despre vacanta nu pot decat sa te invidiez, sper sa-ti dezmortesti oasele si distractia sa fie maxima 
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am pus si cateva pozici, ma duc la facut puzzle ca sunt solicitata
pupici si o seara buna
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)

mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si