Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Se vede ca traiesc pe alta planeta...offf.

La multi ani Cristina!
La multi ani sot de Teo!!

Ma bucur sa citesc de Annisia!Ai grija de sanatateCa Yanis are doar o mamica.

Erina pe tine te salutam,nu pe Erika(asta in mesajul de pe prima pagina)

Luy faine cadouri.Si eu am ajuns la parerea ca ce e mult strica.Nici Erika nu s-a bucurat pe deplin de cadouri anul trecut.Era zapacita si nu stia la care sa se uite.

Ma duc sa o culc pe Erika.Sper sa nu adorm cu ea.Vreau sa gatesc pentru maine(cina).Ca am planuri de cinema si sa apuc sa le dau sa manance.

V-am pupat,o zi frumoasa in continuare.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,pai n-a avut cine sa-si dea seama la gradinita,pentru ca el a avut 10 bube pe piciorul stang,si cin' l-a dezbracat?In rest,curat-curatel!!!!Nu febra,nu indispozitie,dureri.....ceva scarpinici,dar mai mult seara!Asa ca nu a parut suspect nici macar pentru mine care eram cu el in casa,d-apai pentru educatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La gradi noi nu am dat bani in plus pentru cadou. Anul trecut au primit cate un Winnie-cu-purcelus-pe-butoi care avea leduri, canta si se rotea. Si acum se sperie Maria de el ( a nu se intelege ca era urata jucaria, insa Mariei nu-i plac jucariile cantatoare - singurul care-i place este Catelusul vorbitor . A, si jucariile de bebelusi care au muzica dulce si nu canta f.tare )

Valentina, Annisia, multa sanatate, aveti mai multa grija de voi !

Ana, sper ca ziua de azi sa fie una buna !

papanash, bine ca nu s-a luat nici un crocobaur de Adi sau tati ! Nu stiu ce-ai facut cu fulgul de nea, vrei sa-ti imprumut eu rochita Mariei ? Ca si ea tot asta a fost anul trecut
Da, textul mi l-au cenzurat - printre altele, eu scrisesem acolo si despre gashca de papanashi .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si eu vreau sa-ti laud comorile:atat de diferite ,dar asa de frumoaseeeeee !!!!!Nu mai cauta poze cu tine mica,ca-ti zice mandea:Luy leit!

Si craciunita de la Cluj,o splendoare!!!Basca mamica tanara si frumoasa si Sof dragalasa!!

Mergi la inceput

Adi, in primul rand multa sanatate, sa scapati de tot de tuse si sa uitati de raceli pentru o perioada lunga de timp .
Sunt convinsa ca trampolina va fi mare hit pentru copiii tai energici - cum voi aveti curte, este cadoul ideal, cred. Frumoasa ideea cu tombola de Craciun
Mai scrii o data reteta la prajitura ta cu morcovi ? Cred ca ai mai dat-o tu o data, demult, dar uite ca n-am notat-o , iar acum la cata reclama i-ai facut mi s-a facut pofta si as vrea sa incerc si eu. Te rog...
Foarte frumos ce ne-ai scris despre joaca ta cu Lisa si Adam, esti o mamica . Multumim ca ai impartasit cu noi , ne mai dai si noua idei.

Gata, am terminat cu raspunsurile la capitolul trecut

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Pfiii mai Yaia, frumos e, ii plac motoare, mai si gateste...offf cum m-am nascut eu cu treijd'ani si ceva prea tarziu.

Rox, sa inteleg ca sotul din dotare nu gateste? Ca pe alelalte le are, din cate ai aratat tu in poze. Si parca povesteai ca a gatit sotul tau mai demult, in nus' ce vikend si a iesit bestial? Ce te plangi? Ca gateste rar? Gateste rar ca sa apreciezi tu mai bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

SabinaY, multi pentru dulcea Erika. Ma induioseaza cand citesc cat de frumos stie ea sa se bucure de lucrurile simple
Nici noi nu am reusit sa scriem scrisoarea Mosului, sper sa o facem in seara asta, am convenit ca-i trimitem o felicitare din acelea facute de noi

Si Maria va primi dvd portabil, deja i-a luat nasa ei, dar o sa i-l aduca in primavara, cand vin in tara si vom face si botezul Irinei. Noi nu prea mergem la drumuri lungi, dar ma gandeam ca nu-i o idee rea nici pt acasa, deoarece eu ii pun desene pe laptop ( mai nou a invatat sa si le puna partial singura ) si asta inseamna ca eu nu mai am acces ( imi zice : 'nu mai calcula ! vreau desene !' )
Erina, cred ca va fi tare frumos la Daria la serbare, iar ea va fi o mica printesa . E posibil sa se sperie unii dintre copii ( cei mai timizi sau cei mai mici ), anul trecut la serbare la Maria au fost unii care au plans de sarea camasa de pe ei, cum se spune .
Sa faci poze multe, da ?

Prisi, sunt bucuroasa sa te citesc din nou - mai ai putin, peste o luna veti fi si voi 4 . Cum te mai simti ?
Astept sa citesc impresii de la serbarea de azi si sa vad poze cu Mirunica cea dulce . De ce te mira ca-si doreste atatea cadouri, cand ea stie ca a fost foarte cuminte ? Sa vezi ce iubitoare va fi cu fratiorul... Cred ca este nerabdatoare... By the-way, v-ati gandit la nume ? Incepe tot cu 'M' ?
Tare faza cu baiatul Margareta

Gabriela, de bine ce ti-am scris mai devreme si ziceam ca ne dai numai vesti bune... Imi pare rau ca Sofi are febra si asa dureri de la dintisori ... Oooof... Un pupic dulce pe nasuc !
Pupam si mamica frumoasa si tanara, sa scape de durerea de spate !
Daaa, stiu si eu ce bine e sa te ajute mama ! Vine si a mea cam o data pe saptamana/la doua saptamani sa ma ajute la curatenie/calcat.
Ahaaa, am vizionat acum pozele de la serbare - minunat, imi place Craciunita ta . Sunt grozave pozele cu ei pe scaunele

Rox, intoarcem pupicul . Eu nu prea pot sa dau jucarii deocamdata, ca le stie Maria pe toate si observa daca ii lipsesc. Insa la anul, cand se vor strange si de la Irina, sigur o voi convinge sa daruim si copiilor saraci ceva. Zic si eu ca atunci va fi mai mare si voi putea sa-i explic ce inseamna sa fii generos.

Andreea, din pacate nu am reusit sa ajung la magazinul acela. Am sa incerc maine, daca nu gasesc nimic la Piata Sudului. In weekend am fost la Grand Arena si la Leonardo am gasit 2 modele, dar aveau nr mari , noua ne trebuie 24-25.
Am admirat-o pe Miruna in pozele de pe mail - nu am mai recunoscut-o . Este foarte frumoasa, e adorabila cu codite . Cine e bebelusul ? Sper ca intre timp nu i-ai facut un fratior/o surioara si nu ne-ai spus .

Rox, na, nu vreau sa-ti spun unde gasesti sandale, ca-s invidioasa ca pleci iar in tarile calde !
( Daca nu gasesti aici, poate faci pana pleci in vacanta o tura de shopping in alta tara unde e mai cald decat la noi )

Mergi la inceput

Bine, Teo, te cred, stiu ca nimic nu scapa ochiului tau de vultur... ori de acvila ?...
Multumim de aprecieri !

Si-acum gata, dupa ce indop marmota mica ma duc sa mai fac si eu treaba prin casa. E asa liniste fara Maria , dupa o luna de stat cu amandoua acasa nu ma pot obisnui
Saraca, de dimineata mi se rupea inima de mila ei, ce mai plangea ca vrea sa stea acasa . Si mi-a zis sotul ca si la gradinita a plans rau, se agatase de el si nu-i mai dadea drumul
Stiam ca va fi greu sa se reintoarca la gradi dupa o absenta asa de mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Uitasem. Era sa va scriu dimi sa va intreb de magazine de artizanat, dar am rezolvat pana la urma si le-am incropit ceva costume de serbare copiilor.

Dar mai am nevoie de niste indicatii pretioase, cum ar fi unde gasesc eu niste sandale de vara ptr mine. Adicatelea nu din cele de gala (adica de seri elegante) de mai gasesti prin magazine cu ocazia sarbatorilor, ci niste troace de zi cu zi si de purtat pe coclauri in concediul insorit. Eu am umblat zadarnic pe peste tot, dar cine stie, poate ati vazut voi pe undeva. Pe cele de anul trecut am avut ideea buna sa le arunc pe motiv de stricaciuni minore, si acum na beleaua ca nici papuci nu am macar.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana verifica si acest magazin italienesc din spate de la unirea -unde era inainte bingo europa si au facut magazin de covoare- langa !
Acolo mai uita colectia de vara o perioada mai mare de timp. Nu am mai fost de curand ca sa-ti spun , insa sigur te lipesti de ceva chiar daca nu sandale
invidiez concediul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Teo, ce sa mai zic de varicela lui Mihnea ? Acum, ca tot a facut-o... bine ca fuse si se duse ! Dar nici la gradi nu si-a dat seama nimeni ?
Bravo de 3 ori pentru repertoriul lui vast ! Na, asa iti trebuie - iti amintesti ca te ingrijorai ca nu vorbeste ?

ceamica, inteleg ca e tare frumos si proaspat la voi acasa acum, mai ai de pus decoratiunile de Craciun .
Mult succes cu poeziile, poate are succes un colind - eventual il inveti direct 'Sorcova'.

Ca mi-am adus aminte de colinde : azi Maria a mers cu colegii ei sa colinde , au fost la o biblioteca publica ce se afla la 500 m de gradinita si cu care au ei tot felul de parteneriate. Azi e prima ei zi de gradinita dupa o luna de absenta, deci va dati seama ce de colinde stie ea . Chiar ii spunea educatoarea sotului de dimineata ca probabil numai ea ( educatoarea ) si cealalta educatoare insotitoare vor canta

Pupici printeselor

am si dat cu rola ieri !
Azi am apucat sa-l prind cand apucase sa traga doar o dunga
Nu stiu ce sa-i mai fac , in afara de supravegheat caci numai daca plec vreun pic il tenteaza peretele. HELP !

Mergi la inceput