Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Cumatra, bravo lui Mihnea pentru progrese. Vezi ce prinde engleza asta la copii. Radeam si de Andrei aseara cum imi spunea "this green and green, adica match".
Sanatate lui Mihnutu, sa scape repede si de cruste. Si 2 pumni in cap lu' sef'tu.
Gabriela,
multa sanatate fetelor, si tie sa iti treaca durerea de spate. Stiu ca vrei poze dar zau nu am. ![]()
Papanash, epidemia de scarlatina se stabileste daca sunt minim 3-5 cazuri. Daca toti copiii au venit cu exudat negativ nu cred sa mai fie probleme. Si oricum din momentul in care un bolnav e trecut pe antibiotic deja nu mai e contagios.
Roxana_G spune:
Erina, probabil ca ii fuge ochisorul, si noi am avut si avem probleme cu Andrei. Ramasese sa ma duc cu el la evaluare ortoptica la spitalul de ochi, dar era omor pe acolo si nu mi-am gasit timp. Oricum David e prea micut cred sa ii faca ceva anume, dar nu strica sa ceri o parere. Sa poarte sanatoasa Daria noua tinuta, si tie cumparaturi mai linistite data viitoare.
Mai ai rabdare putin sa creasca si David, sa vezi ce bine e sa lasi copiii la locul de joaca. Eu am prestat asa shopping in weekend si i-am saltat de acolo dupa o ora jumate.
Uite si setul de care ziceam:
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Diverse-Jucarii-Interactive-1080/EPEE-2076/6036/Studio-de-balet-Bella-Ballerina.html
Mai era un link pe Best Kids dar imi restrictioneaza drept reclama ilegala. Daca intri acolo pe site da cautare dupa Bella Balerina. Cel de acolo seamana perfect cu avem noi, si are si dvd in romana (noi ne chinuim in engleza cu exercitiile).
andreea1002 spune:
Asa este, Luy, m-ai scos din barlog cu intrebarea despre pantofiori. Sper ca am putut fi de ajutor, si ca ai gasit.
Miruna e bine, merge la gradinita din toamna asta, s-a acomodat foarte repede, nu ma asteptam. Cand mai sta pe acasa din motive de raceala, este nerabdatoare sa se intoarca la copii. La serbare va spune o strofa dintr-o poezie, va dansa si va canta (nu stiu ce, va fi surpriza). Noua ne-au zis doar ca fetele vor trebui imbracate in rochite rosii.
Recunosc ca sunt nerabdatoare sa vad serbarea, va fi pe 22 dec.
Am trimis si cateva poze pe email.
Va doresc o zi buna in continuare!
Roxana_G spune:
Adimercedes, ce super ideea cu tombola de Craciun la party. Asa nu mai primesc toti sute de cadouri. De ce nu m-am gandit si eu? ![]()
Annisia, bine ai revenit fata draga, ce ma bucur ca mai dai un semn de viata. Ieri ma invartisem in jurul telefonului, sa te sun, sa nu te sun. Pana la urma m-am lamurit acilea ca nu faci bine, asa ca mega bataie la fundul tau slab ca nu ai suficienta grija de tine. Stiu ca e enervant cu 2 pungi de medicamente, asa ma alesei si eu acum o luna cand cu durerile mele inexplicabile, si tot pe la aparatul ala fura ceva probleme. Mi-a placut tare mult mesajul tonic si haios, si atitudinea fata de Yanis. Ma dreptate ai cu educatoarele si exagerarile lor, foarte bine sa le dai delete cand sunt nerezonabile. Hai pup you, sa ne auzim cu bine, si chefuiala placuta si de acum incolo. Daca mai ai chef de cafele cu mine, saptamana viitoare sunt sef'less la birou si mai pot iesi.
Roxana_G spune:
Uitasem. Era sa va scriu dimi sa va intreb de magazine de artizanat, dar am rezolvat pana la urma si le-am incropit ceva costume de serbare copiilor.
Dar mai am nevoie de niste indicatii pretioase, cum ar fi unde gasesc eu niste sandale de vara ptr mine. Adicatelea nu din cele de gala (adica de seri elegante) de mai gasesti prin magazine cu ocazia sarbatorilor, ci niste troace de zi cu zi si de purtat pe coclauri in concediul insorit. Eu am umblat zadarnic pe peste tot, dar cine stie, poate ati vazut voi pe undeva. Pe cele de anul trecut am avut ideea buna sa le arunc pe motiv de stricaciuni minore, si acum na beleaua ca nici papuci nu am macar.
luy spune:
Ah, ce-mi place ca s-a animat atmosfera ! 
Eu am inceput sa scriu un mesaj dimineata dar nu am apucat sa-l termin, asa ca acum o iau de la capat.
Multumim tuturor celor care ne-au vizionat pozele de pe mail si ne-au scris cuvinte frumoase 
Am facut colajul cu Craciunite pt ca pozele sunt facute in aceeasi costumatie, la aceeasi varsta. Dar asemanarile se opresc aici, chiar vorbeam cu sotul meu ca nu seamana deloc una cu cealalta. Daca Maria e clar 'fata lu'tata', Irina nu stiu cu cine seamana. Desi... mai devreme am gasit niste poze cu mine cand eram mica si sa zicem ca ar fi o asemanare. Trebuie sa fie
, altfel o sa cred ca mi-au schimbat copilul la maternitate
.
Erina, colajul e facut utilizand o imagine din Smilebox, prelucrata apoi cu Photoshop. Iarta-ma ca nu ti-am raspuns la intrebare mai repede, am vrut dar m-am luat cu altele si uite... am ramas datoare
. Ca si in cazul pozei cu ciupercuta, poza cu tema 'bombonica' este inspirata dintr-un mail primit de la Nana ( iti multumesc mult !
), acolo erau mai multe 'tablouri' de acest gen cu bebelusi, iar decorul este confectionat din diverse haine. Mi-au placut tare mult ideile respective, mai sunt unele teme pe care vreau neaparat sa le abordez.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Haida deh mamico, sigur se descurca si el la desenat dar esti tu pretentioasa! Sa iti reamintesc ca maestrii pictori ai lumii au fost barbati? |
Rox, mama ii sunt, il iubesc nespus si toate mazgalelile lui sunt opere de arta pentru mine, dar chiar nu se pricepe si nu-i place. Parol! Singura arta la care mai are vreo sansa e cea culinara.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
crishtina, sper ca ai avut o aniversare frumoasa
. Asteptam cu nerabdare sa-ti admiram ultimele creatii 
Cecilia, frumoasa poezia lui Cristi. Va sa zica il sui pe skiuri in iarna asta... super ! Sper sa-i gasesti costum. Si cadouri pt sacul Mosului
, uite cate sugestii ai primit. Eu nu te pot ajuta, fiind mama de fete ![]()
Teo, cu intarziere, La multi ani ! pentru sotul tau, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult ! Si sa-i faci cadou o fetita ! ![]()
Gabriela, multumesc mult pt complimente. 
Ma bucur ca ne dai vesti bune azi, ca Sofi nu are canalul infundat, iar Sara a avut o serbare asa frumoasa. Ai trimis poze pe mail ? Ia sa dau o raita, sa verific, abia astept sa-ti vad printesa dulce 
Mandarinutza, multumim de complimente
, pt informatii
si pentru sugestiile de cadouri. Se vede ca ai o fetita tare cuminte, Mosul va fi foarte darnic cu ea
.
Pt ca Maria isi schimbase saptamana trecuta dorinta catre Mod din 'sufragerie cu papusa' in 'sufragerie cu ponei'
si n-am gadit asa ceva
, duminica am luat-o cu noi in Real la standul cu jucarii si am pus-o sa spuna ce-i place de acolo. Bineinteles ca-i placeau toate, la un moment dat se fixase pe o sirena 'cu parul rosu, de-asta n-am!' de vreo 130 ron
. Pana la urma s-a hotarat la www.bebetoys.ro/papusa_steffi_new_born_baby_5730861/4.htm" target="_blank">o papusa cu bebelus si accesorii.
Asa ca tati s-a dus din nou aseara si i-a luat-o pe ultima
( ce diferenta de pret, in Real era 45 ron, pe site-ul asta vad ca e dublu !!! ). Langa acest cadou, Mosul ii va mai lasa sub brad www.pro-edu.ro/88-carti-de-craciun/bradutul-de-craciun-fara-colectie.html" target="_blank">o carte cu luminite, o salopeta de blugi si niste pijamale. E suficient, anul trecut a primit fff multe cadouri si parca nici nu s-a putut bucura de ele, ca nu stia ce sa aleaga 
Tot aseara ajutorul lui Mos Craciun
a luat www.crazytoys.ro/jucarii/Animale-educationale-2043/LeapFrog-2006/5260/Omida-numaratoare.html" target="_blank">cadou si pentru Irina ( si aici diferenta de pret, a luat-o din Carrefour cu 66 ron !!! ).
Foarte mari diferentele de pret intre jucarii, a observat si sotul meu, care-mi povestea aseara ca a vazut casuta piticilor cu 300 ron la Carrefour sau Real si cu 180 ron la Metro !!!
Asa ca daca aveti timp merita sa studiati ofertele mai multor magazine si apoi s-o alegeti pe cea mai buna.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Pfiii mai Yaia, frumos e, ii plac motoare, mai si gateste...offf cum m-am nascut eu cu treijd'ani si ceva prea tarziu.
luy spune:
Teo, ce sa mai zic de varicela lui Mihnea ? Acum, ca tot a facut-o... bine ca fuse si se duse ! Dar nici la gradi nu si-a dat seama nimeni ? 
Bravo de 3 ori pentru repertoriul lui vast ! Na, asa iti trebuie
- iti amintesti ca te ingrijorai ca nu vorbeste ? 
ceamica, inteleg ca e tare frumos si proaspat la voi acasa acum, mai ai de pus decoratiunile de Craciun
.
Mult succes cu poeziile, poate are succes un colind - eventual il inveti direct 'Sorcova'.
Ca mi-am adus aminte de colinde : azi Maria a mers cu colegii ei sa colinde
, au fost la o biblioteca publica ce se afla la 500 m de gradinita si cu care au ei tot felul de parteneriate. Azi e prima ei zi de gradinita dupa o luna de absenta, deci va dati seama ce de colinde stie ea
. Chiar ii spunea educatoarea sotului de dimineata ca probabil numai ea ( educatoarea ) si cealalta educatoare insotitoare vor canta ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )