Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Citat:

Erina,nici n-am apucat sa-ti multumesc pt telef de ieri!Convorbirile cu tine si cu Roxana(din prima parte a zilei) au fost singurele momente placute pina am ajuns acasa,la Mihnea!

cu mine nu ai vrut sa vb

Marta 35+ si Miruna (06.09.2007)

Tu ai sunat in timpul taifunului!!!!
Recuperam azi ca sunt zen(deocamdata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

luy sunt adorabile ochioasele tale si povestea din ziar f frumoasa, la inaltime ca de obicei

Sabina uite povestea Mariei http://www.evz.ro/detalii/stiri/maria-vrea-de-la-mosu-o-sufragerie-cu-papusa-915169.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

in rest noi mari realizari nu avem, ne laudam cu o gramada de catelusi haiosi, Miru e in extaz, o felicita pe catea ca are grija de ei si o bate pe spate si ii zice "bun baiat Margareta " , iar noi murim de ras, ii indoapa cu bobite de nu se pot misca de burti

mai zice ca il iubeste pe bebele nostru din burtica noastra si le pacaleste pe ingrijitoare ca are un fratior acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Annisia, sanatate multa!

Adimercedes, SF? Pt. sot adica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ziua buna si de la noi!
Ieri am ajuns la prof in clinica de oftalmologie si i-au facut Sofiei sondarea, nu e canalul infundat, doar sinuos, a spus ca s-ar putea sa mai apara cate o conjunctivita, dar macar stiu ca nu e canalul infundat si ce conduita sa adopt. A plans tare saracuta, dar macar am scapat si de asta.

Azi noapte a facut din nou febra, facuse si noaptea trecuta 38,8, nu stiu ce o fi, nu sunt semne de raceala, nu stiu daca pot fi dintii, dureri are, groaznice, nici nu ma mai lasa sa o ating, azi noapte a fost cosmar pana a adormit, a plans si s-a zbatut continuu

Din ciclul una calda, una rece, Sara s-a descurcat de minune la serbare, copiii au fost foarte dezinvolti, Mosul reusit, o serbare minunata. Sara a spus frumos poezia, nu a avut nicio inhibitie, doar eu am dat-o in bara cu aparatul, asa ca momentul nu l-am imortalizat, a cantat frumos, s-a laudat Mosului ca doarme singura in camera ei si ca are o surioara frumoasa, intr-un cuvant, ne-a facut tare mandri. Am primit si un aranjament superb de Craciun confectionat de ei.Apoi au avut un mic party cu tortulet si suculet, confetti si muzica, au fost tare fericiti. Noi nu am dat niciun ban pentru cadou, nici acum , nici la Mos Nicolae. E drept ca au fost doar dulciuri, dar multe si bune.

Teo, sigur de-aia a facut o forma usoara Mihnea, ca e vaccinatSanatate multa, si eu m-am gandit la tine ieri!

Erina, o sa te linistesti cu siguranta la oftalmolog, si eu ma bucur ca mi-am luat un bolovan de pe sufletAcum ne luptam cu dureri groaznice de dinti, ce-i drept,ies cu viteza luminii. Sara era mai rezistenta, Sofi e mai sensibilaTi-am zis ca ne pupa toata ziua? Asa, din senin. E extraordinar de afectoasa. A inceput sa spuna tot mai multe cuvinte, simple sau interjectii, imita tot...Va imbratisez

Adi, felicitari pt serbarea Lisei si pt toae activitatile voastre interesante

Roxana, noi totusi speram la niste poze

Annisia, ai grija cu sanatatea, nu-mi place ce tot spui acolo cu pumnii de medicamente

Azi ma doare spate de mor, abia ma misc. Varsta, Dom'le....Pa! O zi frumoasa!

Si poze de la serbare am trimis pe mail.Pup!Si intru si eu sa vad ultimele poze de pe mail

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, abia astept pozele de la serbare

Carpatina, eu am avut ceva probleme cu inregistrarea pe site-ul celor de la Aviva, cred ca am deja un user si o parola, doar ca nu le stiu, asa ca nu am resuit sa votez, insa o face C in locul meu, ii trimit zilnic linkulMult succes surorii o initiativa laudabila

Luiza,m-au terminat Craciunitele tale si bombonica e atat de delicioasa....Minunate!

Fug si eu ca nimic nu am facut in casa, e mama si mi-a terminat deja curatenia, ca numai pe coclauri am fostCe bine e cu mama acasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Luy, e o maestra Maria! Foarte talentata. Tudor nici nu coloreaza bine, nici nu deseneaza. Nu ii place deloc. Noroc ca e baiat si nu trebuie sa fie artist. Bine ca ii plac motoarele, mecanic il face mama!
Irina e asa de dulce, cu boticul pus! Si eu sunt de parere ca surorile sunt frumoase, fara sa semene intre ele, sunt frumuseti diferite. Mi se pare ca ai si tu 'una neagra si una alba'.
si multumim din suflet!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Tudor nici nu coloreaza bine, nici nu deseneaza. Nu ii place deloc. Noroc ca e baiat si nu trebuie sa fie artist. Bine ca ii plac motoarele, mecanic il face mama!

Haida deh mamico, sigur se descurca si el la desenat dar esti tu pretentioasa! Sa iti reamintesc ca maestrii pictori ai lumii au fost barbati?

Mergi la inceput

Citat:
uite povestea Mariei http://www.evz.ro/detalii/stiri/maria-vrea-de-la-mosu-o-sufragerie-cu-papusa-915169.html

Foarte tare! ochioasa frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:

in rest noi mari realizari nu avem, ne laudam cu o gramada de catelusi haiosi, Miru e in extaz, o felicita pe catea ca are grija de ei si o bate pe spate si ii zice "bun baiat Margareta " , iar noi murim de ras, ii indoapa cu bobite de nu se pot misca de burti

Bravo Mirunica! deja mamoasa, sa vezi pe fratior ce o sa il ingrijeasca. Burtica face bine?

Mergi la inceput