Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

simo, iasmi e bine. nu mai are nimic ce fain de voi ca mai putin si va mutati la casa.... noi cine stie cand vom reusi....momentan e departe momentul.... mai ales ca nu vrem sa ne bagam in banca acum!

miki, voi ce ati mai facut cu casa???

stefy, e asa frumoasa burtica!!!! ntr-adevar si mie mi se pare mare dar tare, tare frumoasa!!!!

alina06, pai cum ne chemi la un sandwich cand ne spui tu le mananci pe toate???

la noi a nins aseara.... eu m-am saturat!!!

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada nici tu nu ai mai pozat burtica din sapt 28.....

dorinuta ce a crescut burticu'

maine pozez burtosul, azi am spalat tricoul gri

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

super tareeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata

azi iar e soare,dar sigur e friiiggg
aseara am papat inghetztata Nirvana cu ciocolata si lichior de cafea...vai cat de bine m-am simtzit,nu am papat mult ca n-am putut,dar a fost frumos sa ma rasfatz,desi martzi tre sa ma prezint cu kg la doctor sapt asta n-am tzinut cont de nimic,am papat total haotic,dar nu ma cantaresc ca cine shtie in ce depresie dau,imi e bine asha!!am sa-i spun cat aveam sapt trecuta

cand va vad cu 30s ma apuca asha o criza ca eu mai am o veshnicie,apoi stateam eu in pat aseara si Maria se juca cu sotzul,imi savuram inghetzata..mmm era asha bine si m-a pocnit frica de 2 copii...adiq lipsa de aceste momente de singuratate,asta cel putzin 2 ani...iar nu o sa am momente de linishte,iar am sa ma trezesc la cel mai mic scancet...multe lucruri care incep cu IAR,apoi m-am linishtit cand a venit Maria si mi-a zis "mami,te ubesc!" si ma gandeam cum o fi sa-tzi spuna 2 copii "mami"...sper sa fie asha cum am visat eu...va las ca aberez prea mult,cred ca de la inghetzata

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi te invit eu la o inghetzata,ma bucur ca Iasmi e ok
ma duc sa vad si eu burticoasele si ar fi cazul sa ma pozez si eu

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

anaxena, , nu aberez deloc mami. si eu am asa momente.... care la fel trec repede gandindu ma ce frumos e sa iti spuna 2 copii mami, te ubesc....sau sa ii vezi ca frumos se joaca......asta e trece si greul, cu ajutorul momentelor frumoase si unice!!
PS: ai vb despre ce te-am rugat?? cand poti lasa mi un mesaj pe mess...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

gata!! la "scarbici",fara nici un chef...singurul lucru care ma face sa ma simt mai bine e ca in sfarsit s-a racorit si aici si cica la munte a fulguit...sper sa niniga cat mai mult si poate joi cand am liber dam o fuga, ca asa mult imi place zapada si frigul acela "craciunesc"... si pt ca s-a racorit si am aranjat casa pt craciun parca a inceput sa miroasa a craciun.
yasmi imi pare tare rau de puiuta ta ca nu s-a simtit bine aseara. sper ca azi sa fie bine. da-ne de stire si noua.
si acum sa ma plang si eu la voi.... ieri eram pusa pe dieta...totul bine si frumos pana la 7-8 seara...am mancat un mic dejun bun ca sa tina,pe la 2 am mancat un cartof fiert cu 2 oua ...2 mere ca gustare si era totul perfect.....dar a venit "demonul"....si mi s-a facut o pofta de dulce de simteam ca mor...acasa au vrut frigarui de porc si pt ca vointa mea in ultimul timp la capitolul mancare e la pamant am mancat si eu...si apoi cum jucam eu cu ubi monopoly m-a apucat....si am vrut cea mai mare cofetarie si am luat ce am vazut in fata okilotr...eu care pot trece si 2 ani fara sa mananc prajituri.....am facut un mare efort si m-am multumit doar cu jumate de amandina si juma de cremsnit...dar mai am 2 prajituri intregi si jumatatile de la ce am papat ieri in frigider si zici ca-s hipnotizata ,numai acolo imi e gandul... CE MA FACCCCCC????? AJUTOR!!!!!!!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

bb_yasmi te invit eu la o inghetzata,ma bucur ca Iasmi e ok
ma duc sa vad si eu burticoasele si ar fi cazul sa ma pozez si eu

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

sar'mana de invitatie!! azi sunt bucuroasa ca vad ca nu am inca asa pofta mareee de dulce parca as manca un tortttt.......cu visine dar imi fac un iaurt cu visine din compot si biscuiti si gata .....

Mergi la inceput

stefy, le papi , iti iei gandul si de linistesti. si data viitoare, daca e prea aproape de aceasta zi, gandesteste bine inainte sa cumperi asa multeee....eventual iei una mai mica si cu mai putine calorii sau o inlocuieste cu ceva mai usor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

buna dimineata

azi iar e soare,dar sigur e friiiggg
aseara am papat inghetztata Nirvana cu ciocolata si lichior de cafea...vai cat de bine m-am simtzit,nu am papat mult ca n-am putut,dar a fost frumos sa ma rasfatz,desi martzi tre sa ma prezint cu kg la doctor sapt asta n-am tzinut cont de nimic,am papat total haotic,dar nu ma cantaresc ca cine shtie in ce depresie dau,imi e bine asha!!am sa-i spun cat aveam sapt trecuta

cand va vad cu 30s ma apuca asha o criza ca eu mai am o veshnicie,apoi stateam eu in pat aseara si Maria se juca cu sotzul,imi savuram inghetzata..mmm era asha bine si m-a pocnit frica de 2 copii...adiq lipsa de aceste momente de singuratate,asta cel putzin 2 ani...iar nu o sa am momente de linishte,iar am sa ma trezesc la cel mai mic scancet...multe lucruri care incep cu IAR,apoi m-am linishtit cand a venit Maria si mi-a zis "mami,te ubesc!" si ma gandeam cum o fi sa-tzi spuna 2 copii "mami"...sper sa fie asha cum am visat eu...va las ca aberez prea mult,cred ca de la inghetzata

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

exact asa am patit eu cu prajiturile ieri....am fost aproape de orgasm.....mancam si se excitau toate simturile...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Neatza ,

Stefy ai o burtica minunata si nu e uriasa cum spui tu. Si a mea a aproape cat a ta, o sa-mi fac poza fara bluzita. Si nu mi se pare ca ai luat o gramada de kg cum spuneai. Ne-ai pacalit .
Bradutul e foarte foarte frumossss . Abia astept sa-l fac si eu cand ma duc acasa de sarbatori..deci pe 24 Dec.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

dorinutule scumpic,tu nu esti mare ca mine...dar oricum multam mult pt incurajari

Mergi la inceput