Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimineata fetelor....
am avut o noapte oribila....iar.....un vis urat din care parca nu eram in stare sa ma trezesc...pana la urma am facut-o urland .....a fost ingrozitor....
de ceva timp visez pisici.....acum cateva zile am visat ca am nascut o pisica in loc de bebelus si azi-noapte...pisicuta mea murea....
sunt disperata, mi-e frica sa mai dorm, dupa ce am adormit porcaria de vis s-a repetat....o insemna ceva? sunt nebuna? o iau razna? o fi subconstientul meu...frica ca fetita mea nu e sanatoasa, din cauza ca inca mi se pare ca burta este mult prea mica.....eu cand stau pe spate nu simt un balonas in burta ci pielea se muleaza direct pe bebe, e ca si cum nu as avea pic de lichid..simt exact unde este bebe ....si in rest..burta plata...e o ciudatenie....cu primul copil nu aveam asa...daca ceva nu e in regula???? sunt disperata fetelor.....am plans toata noaptea....cum fac sa dispara toate astea...?

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimi!
Hai fetelor la micul dejun! 4 (patru!!!) sanvichuri mi-am facut cu sunca de pui branza, ou fiert si ardei kapia. Intentionez sa le mananc pe toate ca m-am trezit cu o foameeee.

Antguess sa stii ca si eu visez urat, dar nu-mi fac probleme, pt ca am citit ca e un simptom al sarcinii: visam tot felul de chestii ciudate, care se pare ca ar fi intr-adevar o manifestare a grijilor noastre legate de bebelusi. Mie uneori mi se pare ca sunt paranoica. Orice citesc pe net, sau aud, sau vad la tv, chestii mai rele ce se pot intampla in timpul sarcinii, am impresia ca o sa le fac si eu... Incerc insa sa ma mentin pe linia de plutire si sa-mi revin. Adica ma fortez sa ma gandesc numai la bine.

In legatura cu temerile tale legate de bebe si de burtica, eu zic ca te poti linisti mergand la medic mai des. Ca sa te asigure ca totul e bine. Pana la urma pe banii tai, daca vrei te duci si in fiecare saptamana, nu?

Ma duc si eu sa citesc ce ati mai scris de ieri dupa-amiaza, ca eu m-am bagat la tv si nu m-am mai ridicat din pat decat catre baie

Neataaaaaaa!

in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

roxy o eco la noi e 200 ron
si controlul 150 ron
la voi cat este?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Doamne! Ce preturi aveti acolo, Cami!
La medicul meu din Pitesti, eco (2D)este 40 de lei. Control vaginal nu fac, asa ca doar cei 40 de lei. Si mai stam de vorba despre nebuniile mele si nu numai. Data trecuta, dupa eco am mai stat de vorba vreo 10 min despre recoltarea de celule stem, ca tot uitasem sa-l intreb. La un eco mai performant, mai nou, la o alta clinica particulara e 60 eco. La Bucuresti la medicul la care merg, 150. Oricum nu se ajunge la pretul de la voi. Ai dreptate, e foaaaarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor!
Sa aveti o duminica frumoasa!
Asa imi place cum ati ajuns la saptamani avansate, chiar la 30+ si va pregatiti bagajele!
Si noi am mai avansat o saptamana, dar comparativ suntem inca mititei

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete
Alina, La muuuuuulti ANi fericiti si sanatosi si scuze de intarziere, in weekend ma misc mai greu..
Lavi, ce face printzesuca???Sper sa sunteti mai ine. Vad ca si al meu a facut cam moale de dimineata, i-am dat o smecta sa vedem ce si cum...
STefy, sa pui pozici sa le vedem...si eu am cam 2 kg in plus la virsta asta a sarcinii comparativ cu sarcinile anterioare. Macar nu mai maninc dupa 5 si nici dulciuri (cand vreau dulce iau cateva stafide)...totusi am mincat paine si cred ca si de aceea nu vad efectele.
Stefana, sa stapaniti sanatosi carutul, si mie mi s epare f ok si ca pret si cum arata!
Miki, felicitari pt grasunica, ce rapid creste!!
Antguess, stai linistita sunt normale visele aiurite in sarcina. SI eu visez dar nu ma preocupa, le uit imediat... Tu nu ar t sa te compari cu sarcina anterioara cand ai luat fff multe kg, eu zic ca acum e ine, nu ce a fost atunci
Roxy, am uitat sa te felicit pentru impartasanie...CU scuipatul...intr-adevar nu se scuipa, dar tu nu ti-ai dat seama..si eu am mai mestecat guma in ziua respectiva ceea ce iarasi nu se face...Sa spui la spovedit data viitoaremulti la urtici
Dorinutza, ce mamica sexy, arati f ine si tu si urtica!
Iony, si urtica ta e f frumoasa, a crescut frumos!!
ALina06...si eu m-am trezit cu o foame...De la 6 tot maninc, eau ceai si nu ma mai opresc..
Viss, frumoase numele alese!!
Pisuc, neata si tie!!!Trece timpul ca neunul...
In ce priveste eco de trim 3...eu nu o fac nici pe aceasta, n-am facut-o la nici o sarcina oricum...Poate ca sunt putin inconstienta, dar..ma rog la DUmnezeu sa fie totul ine!!

Eu ieri am fost la casa...e gata, nu-mi place insa cum au pus plintele, luni merg iar sa le spun sa fie mai etansenizate, mai lipite de perete...Si in plus au pus si alte praguri, noi luaseram unele sa se potriveasca cu parchetul gri deschis si eu de unde nu stiu au adus unele maro si le-au pus fara sa intree....Imi venea sa mor de ciuda, m-am certat si cu al meu pe tema asta...Deci luni am iarasi treaa acolo, sa puna si corpurile de iluminat si sa schime pragurile Ooff, de s-ar termina mai repede, m-am saturat.

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

neata burtici!!..am intrat si eu repede sa pun 2 poze cu 'giganta' si sa ma laud si eu cu bradutul meu....intru peste o ora de la munci sa ma laud si cum am dat eu iama in prajituri aseara...va pupacesc pe toate

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss draga, ai citit in OUG faza cu doctoranzii? Articolul 5n: intra in calitatea de cotizant cei care "au calitatea de doctorand, in conditiile prevazute de art. 20 si 21 din Hotararea Guvernului nr. 567/2005 privind organizarea si desfasurarea studiilor universitare de doctorat, cu modificarile ulterioare;"

Eu nu inteleg foarte bine: daca tu esti doctorand cu frecventa, stiam ca nici nu ai dreptul sa ai alt salariu din alta sursa? Sau esti fara frecventa?

Oricum sper sa fie bine si sa se aseze lucrurile cum ai tu nevoie.
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neatza ,

Stefy ai o burtica minunata si nu e uriasa cum spui tu. Si a mea a aproape cat a ta, o sa-mi fac poza fara bluzita. Si nu mi se pare ca ai luat o gramada de kg cum spuneai. Ne-ai pacalit .
Bradutul e foarte foarte frumossss . Abia astept sa-l fac si eu cand ma duc acasa de sarbatori..deci pe 24 Dec.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo mai ai putin si te muti in casuta noua. CE super o sa fie cu toate minunile tale sa le vezi vara in curte jucandu-se

Antegeuss nu te mai gandi aiurea. E normal in sarcina sa ai tot felul de angoase si temeri. Daca medicul ti-a zis ca e bine nu te mai gandi aiurea. Ignora visele care normal reflecta temerile legate de sarcina. Si eu iti recomand cum ti-au zis fetele pune si fa eco la 2s ca te linistesti, ca nu faci bine cu gandurile astea negre. Hai fii optimista .

Alina vin si eu la un sandwich . Pofta buna sa ai

Pisuc stii cum se zice 'numai maine nu-i poimaine'. Ai sa vezi ce repede o sa treaca timpul de sarbatori si ai sa te apropii si tu usor usor de 30s

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Dorinut@, Simo, Pisuc, Stefy
Intru si eu acum sa vad ce poze ati mai pus.
Simo, hai ca totusi sunteti aproape gata cu casa. Te cred cand spui ca abia astepti sa scapi. Noi anul acesta am ridicat-o la rosu, si finisajele la anul. Dar, exact ca si tine. Cand ajunsesera la acoperis, nu mai rezistam. Nici macar scandal nu mai faceam cand vedeam ceva ce nu-mi convenea... numai sa scap o data de ei din curte. Groaznici sunt muncitorii astia...
Dar mai e putin si scapi!

Mergi la inceput