Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy, iubita, acum sincer, nu esti mare deloc!!! DELOCCC!!!! iti spun asta cu toata sinceritatea...

mami de fetita cu codite 3+ si s30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Am schimbat si noi prefixul..pentru ultima data. la 40+ nu am cum sa ajung. Ma simt de parca am intrat pe linie dreapta pana la final. Va pup.
AMR 9 sapt

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 30+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

felicitari!!!!...abia astept asa pun si eu la semnatura AMR!!! nici nu imi vine sa cred ca a trecut atata timp si ne pregatim valiza pt spital...mai e un pic si ne vedem puiutii...si noi am fost toate aici una pt cealalta...nici nu stiti cat ma bucur ca am dat de voi toate....hai ca m-a apucat melncolia

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele

azi am dormit mai mult
si nu am iesit la biserica
ca astept sa fie antonia binhe bine
vine sotul si o impartaseste acasa
eu tot mucioasa sunt
da macar antoniei sa ii treaca

alina06 da mai asa sunt preturile in cta
si numai la maternitatea particulara la care merg e3u
ci la toate cabinetele particulare
ca in spital
nu am la cine merge
in bucuresti eu dadeam parca consult si eco la marinescu la cabinetul de planing de langa spital 150 ron iar in spital nimic ca e un domn ... cel putin cu mine a fost
da in cta te sperie astia cu preturile lor
adevarul e ca imi dau si poze multe si e si ultimul tip de eco
asta e

anaxena mamica ganditoare ... si eu patesc l a fel

yasmi cred ca vomitatul a fost asa cum ai zis pe sistem nervos de la oboseala ... pupam domnisoarica

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

stefy a mai crescut burtica, este foarte frumoasa dar nu este asa imensa si tu nici atat, nu prea se vad kg

simona acum pe ultima suta nu mai ai rabdare cu casa, stiu cum este. parca nu se mai termina odata, asa eram si noi cand ne-am mutat. si pana o sa le vezi pe toate la locul lor...mai este. incet, incet le faceti pe toate.

bb_yasmi ma bucur ca este bine iasmi, saracuta.

cami la noi consultatia cu eco vaginala si abdominala este 100 lei la Eva, ca eu acolo merg. dar nu cum zici tu, atatia bani. este foarte mult cat dai tu pentru o consultatie cu eco.

madutza chiar ca intram pe linie dreapta, cat de putin mai este pana ne tinem bebeii in brate

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Capitolul 96

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

stefy ce tare ai fost cu prajiturile. uite exact asa sunt si eu. daca stiu ca am acolo ceva bun, mai ales prajituri numai acolo ma gandesc, dar nici nu pot sa fac altceva si pana la urma mananc tot, tot macar scap de-o grija, stiu ca nu este nimic dulce si gata. cu ele in frigider oricum nu pot sa stau, clar.

S-a intamplat minunea mult asteptata29+

Mergi la inceput