Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim pentru complimente la poze

rebiana eu cu tine sunt de acord mereu

ami bravo pt bebe urias, ne.am luat cu bataia ca de obicei si de aia nu mai citim ce fac astia mici :)))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Imi cer scuze ca mi-am spus parerea in legatura cu avorturile. Stiu ca sunt foarte radicala si ca probabil unele s-au simtit jignite. Chiar nu vreau sa isc cearta. O sa sterg mesajul.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, nu am timp sa scriu. Mi-a revenit "viroza", intind rufe, vine pediatra, etc
Dar....vreau sa zic ca stiu ca eu sunt un Epsilon al odiseei, nu prea am scris, nu prea am zis chestii importante sau cool, dar forumul asta imi face o mare bucurie, va citesc cu multa placere si bag tot ce mi se potriveste la cap!
Sa nu plece nimeni de aici, va rog! Stiu ca sunt patetica, dar IEPURASII de 2010 sunt cu Oana, cu Yaia, cu Vladi,cu Roxi, cu ELLA, cu Miria, cu Gaby, ...si cu noi astea din umbra. Ca sa nu mai zic ca multe mamici care scriu rar sunt la fel de delicioase la citit ca si cele care scriu des.
Imi amintesc de IoanaCt, cum ne dadea ea zilnic raportul despre Justina si surioara ei. Buna-rea, era dependenta de odiseea asta, stiu sigur si cred ca a suferit la plecare.
Pe mine ma intreaba sotul...o data la cateva saptamani,cum au mai evoluat iepurasii si ma pune sa-i arat poze si sa povestesc.
Sa ingropam securile si sa curga Licorile!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

nu mihaela din cauza ta! din cauza tensiunii create, sa me dezmortesc :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor multumesc pt laudele aduse iepuricii mele care-i mare dansatoare. Si cand imi suna telefonul incepe sa danseze.:)

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Yaia sper sa nu te superi si sa nu mai scrii, ca mie imi esti foarte draga Suntem si cam pe aceeasi lungime de unda si am observat si eu exact aceleasi chestii, doar ca nu am indraznit sa spun nimic. Si in general nu spun prea multe ca ma simt destul de stinghera aici.

Vroiam sa te intreb ceva on-topic. Stiu ca si Alexia incepe gradinita in ianuarie ca si Stefan si eu am o dilema si o intrebare. Cum faci cu laptele pe durata cat ea ar fi la gradinita? Ii introduci lapte praf, sau ramaneti la tzitzi dimineata, dupamasa si seara, sau ma rog ceva de genul? Stefan nu a pus gura pe lapte praf pana acuma si nici lapte muls nu a baut din biberon. Am incercat un pic sa il invat sa bea macar alte lichide din cana cu cioc moale (nu accepta decat suc de mar lungit cu apa) Eu ma gandesc sa raman doar la tzitzi cat o fi... sunt cam in dilema.
Si nu va invidiez pe acolo cu ierni grele si nici pe Stefanna de altfel. Aici e zapada de vreo luna neintrerupt si eu imediat fac cu nervii. E abia jumatatea lui decembrie si anul trecut nu am vazut pamantul pana la sfarsitul lui martie asa ca mai este de tras. Nu ma pot deplasa decat cu saniuta, doar ca fac 3 sferturi de ora la dus si tot atata la intors si inca o data la fel dupamasa pana la gradinita. Azi mi-a urlat Stefan ingrozitor tot drumul inapoi ca il ningea pe fata. Masina nu o pot misca din loc ca e impotmolita in zapada Ieri dupamasa am reusit sa o scot (azi nu), dar am avut mari emotii ca abia reuseam sa franez, sa nu zic de cate ori am tras piruete
Vreau sa ma mut undeva la soare si caldura

Selina, ti-am spus vreodata ce mult imi place nickul tau? Nu stiu daca asta iti e numele, dar Selina imi place de mor. L-as fi pus fetei, daca nu isca probleme la scris (in unele limbi poate l-ar scrie Celina).
Si tu imi esti tare draga, poate pentru ca suntem cam in aceeasi situatie.
Eu am ramas cu tzitzi dimineata si seara si daca Alexia ar fi mancat bine solide, cu atat am fi ramas. Dar ea nu se omoara dupa solide, pe fructe pasate nu pune gura nici sa o tai, doar banana zdrobita putin intre degete, boabe de struguri si bucatele muscate de ea din mar sau para, deci nicidecum cantitati mari. Si la pranz legume cu carnita/ou, dar are zile cand abia se atinge de mancare, cateva lingurite. Stiind de la Tudor politica gradinitei, stiu ca ii vor da lapte praf sau de vaca. Asa ca am preferat sa ii introduc un biberon de lapte praf la ora 4, din care bea cam 120-200ml. La gradinita ii vor da dupa fiecare masa, asa le da si acum celor mai maricei (numai ca din pahar lor) pentru ca asa e la ei (finlandezii sunt asa de obisnuiti ca si adultii iau la pranz, dupa masa, lapte in loc de apa). Dar daca Stefan mananca bine solide, eu zic sa nu-i bagi biberonul. Nu i l-as fi bagat nici eu daca manca cat de cat bine, le-as fi lasat sa se chinuiasca sa-i dea lapte din canita cu cioc si nu ar fi baut cine stie ce. Depinde si cum e acolo la gradinita, care sunt practicile. Oricum, mi-a luat cam 1 luna sa o invat pe alexia cu biberonul cu lapte, il refuza ca nu era laptele caldut. Tudor mi-a baut doar la temperatura camerei, de asta nu i l-am incalzit nici eu, plus ca e mai comod sa nu trebuiasca incalzit.
Hai ca te-am ametit. Concluzia mea: vezi practica gradinitei si daca Stefan mananca bine solide si ei nu-i dau lapte, nu-i baga biberonul.
Si vezi ca se poate si mai rau: zapada multa si -20 maxima.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Yaia - multumesc pentru PM!
In 30 min plec cu Irina la dr, abia astept sa vad ce-mi zice.

N-ai pentru ce!
Sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

pt fetele cu copii cu probleme respiratorii , bronsiolite etc, aici se practica fizioterapia respiratorie, pe timpul iernii merg 1 data pe saptamana si nu stiu ce fac aia, dar scot mucii din ei cu sacosa :)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Si daca tot vine vorba sa spunem cate ceva, profit de postul Irinei(Yaia) si al Samariei sa spun ce m-a deranjat pe mine si ce m-a facut sa nu mai intru atat de des.

Dupa ce m-am racorit atunci seara, am realizat ca poate Yaia nu e singura care gandeste asa, cum ca asta ar fi Odiseea mea si mi-am dat seama ca am pus mult prea mult suflet si timp in ceva virtual, ca sa vina cineva sa ma "acuze" ca imi iau unele drepturi doar pentru ca deschid capitole si fac un montaj. As vrea sa vad si eu de ce nu se "inscriu" mai multe fete sa faca asta daca e asa de simplu. Neavand experienta unui alt copil, am vrut sa aduc aici ceva din cunsotintele mele si din pacate ele s-au rezumat la ce am spus mai sus. Asa am considerat ca fac si eu ceva pentru un grup de fete. Montajul si anul trecut si anul asta, l-am facut si aveam de gand sa il fac pentru a ramane ce ceva peste ani, si nu pentru a castiga titlul de MAMA Odiseei. Din tot ce ai spus acolo Yaia, aia m-a durut cel mai mult. Pentru ca tot ce am facut a fost din suflet si a fost tocmai sa mai schimb atmosfera asta deja stanjenitoare de aici. Si mi-am pierdut din timpul meu, tocmai pentru ca vroiam sa fie ceva deosebit aici la noi(ulterior am vazut ca ideile mele sunt cu brio preluate de alte grupuri de mamici).
Si tocmai pentru ca cele care nu avem experienta unul alt copil, sau macar experienta unei tari civilizate ne simtim date deoparte de cele care au avut alte oprtunitati in viata sau au avut chiar alt noroc in viata.
Din pacate, felul meu de a fi, o carte deschisa cum imi spunea cineva drag mie, mi-a adus toata viata numai suferinta.

Asa ca de acum voi intra numai daca am ceva de spus, si las fetele cu mai multa experienta in toate sa fie active aici si ma intorc sa ma bucur de lucrurile marunte de la mine din familie, pe care le-am "marginalizat" un pic crezand ca e posibil ca pe langa o familie reala sa am si o familie virtuala.

Oana, te-ai gandit ca daca nu te-ai implica atat de mult, ai da ocazia si altor mamici sa se implice?
Stiu ca montajul il faci din suflet si furi din timpul tau pretios alaturi de Eric, dar te-ai ganit ca se pune acum presiune? Multe mamici acum se dau peste cap sa faca poze, sa le trimita la timp, sa fie copilul in costim, cu cornite, fara cornite, cu caciula, cu rochita... Ideea mea e sa fie o placere sa pui laolalta niste poze dupa sarbatori, ca sa ramana peste ani, sa nu devina asa o presiune.
si daca et gandesti ca sa postezio mai rar sau sa te retragi e solutia, nu e. Am incercat-o eu. Asta daca ma crezi. Hai, lasam totul la o parte, invatam din trecut, devenim mai bune si mai intelegatoare si mergem mai departe ca o odisee de iepurasi dulci ce suntem, ai inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andira asteptam vesti bune

Gagici, voi ce gatiti de Craciun? Ca, acum cu bebe mic e mai greu de bibilit ore in sir la bucatarie? Aveti retete de papa bun dar sa se faca repede? Daca se poate, sa se faca singure ?

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput