Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

de ventolin stiu ca de si aici in aerosoli si pulmicort cand e mai grav...stiu de la o prietena buna a carei fetite facea des bronsiolite, asa de des, incat a facut astm infantil, care a disparut la 3 ani....asa se intampla , nimic grav

cat despre avorturi cine scrie se expune asta se stie....oho sa fim sanatoase cate n-am facut avorturi...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Yaia - multumesc pentru PM!
In 30 min plec cu Irina la dr, abia astept sa vad ce-mi zice.

Legat de ce ai scris tu, eu sunt perfect de acord. Sincer, n-a inteles niciodata indemnurile de genul "daca Dumnezeu ti l-a dat, o sa aiba grija de el". Nu, nu o sa aiba grija de el, eu va trebui sa cumpar Pampersi, sa ii iau mancare, sa am grija de copilul meu. Nu-ti baga nimeni in traista.
Unii pot, altii nu - sanatate, situatie materiala etc, sunt o gramada de factori. Hai sa nu raportam la situatia noastra, pentru ca nu e aceeasi nici pe departe, si sa aratam intelegere si suport.

Delia si Ella - sper sa nu va suparati pe mine, va respect si imi face placere sa va citesc. Chiar daca nu sunt neaparat de acord cu voi in privinta asta, va inteleg motivele, mai ales pentru Ella.

Va las ca fug cu copilul la dr, scuze ca am scris asa dezlanat.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Si daca tot vine vorba sa spunem cate ceva, profit de postul Irinei(Yaia) si al Samariei sa spun ce m-a deranjat pe mine si ce m-a facut sa nu mai intru atat de des.

Dupa ce m-am racorit atunci seara, am realizat ca poate Yaia nu e singura care gandeste asa, cum ca asta ar fi Odiseea mea si mi-am dat seama ca am pus mult prea mult suflet si timp in ceva virtual, ca sa vina cineva sa ma "acuze" ca imi iau unele drepturi doar pentru ca deschid capitole si fac un montaj. As vrea sa vad si eu de ce nu se "inscriu" mai multe fete sa faca asta daca e asa de simplu. Neavand experienta unui alt copil, am vrut sa aduc aici ceva din cunsotintele mele si din pacate ele s-au rezumat la ce am spus mai sus. Asa am considerat ca fac si eu ceva pentru un grup de fete. Montajul si anul trecut si anul asta, l-am facut si aveam de gand sa il fac pentru a ramane ce ceva peste ani, si nu pentru a castiga titlul de MAMA Odiseei. Din tot ce ai spus acolo Yaia, aia m-a durut cel mai mult. Pentru ca tot ce am facut a fost din suflet si a fost tocmai sa mai schimb atmosfera asta deja stanjenitoare de aici. Si mi-am pierdut din timpul meu, tocmai pentru ca vroiam sa fie ceva deosebit aici la noi(ulterior am vazut ca ideile mele sunt cu brio preluate de alte grupuri de mamici).
Si tocmai pentru ca cele care nu avem experienta unul alt copil, sau macar experienta unei tari civilizate ne simtim date deoparte de cele care au avut alte oprtunitati in viata sau au avut chiar alt noroc in viata.
Din pacate, felul meu de a fi, o carte deschisa cum imi spunea cineva drag mie, mi-a adus toata viata numai suferinta.

Asa ca de acum voi intra numai daca am ceva de spus, si las fetele cu mai multa experienta in toate sa fie active aici si ma intorc sa ma bucur de lucrurile marunte de la mine din familie, pe care le-am "marginalizat" un pic crezand ca e posibil ca pe langa o familie reala sa am si o familie virtuala.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

eu n-am chef de cearta cu nimeni, scriu si cu silvana ion brate, dar m-a impresionat ce-a zis oana, a fost f f sincera, n-a facut nimic rau si intr-adevar s-a vazut cat suflet a pus din prima clipa cand am intrat la odisee
mie imi pare rau sa nu mai scrii aici, imi pare rau pt tine, eu te gasesc pe mess si in alte parti, dar stiu ca iti placea aici

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana imi pare tare rau pt. ce ti s-a intamplat. Mie sincer mi s-a parut foarte aiurea mesajul acela al Irinei(Yaia). Eu chiar te consider un fel de mama a odiseei pt. ca ai pus mult suflet si te-ai implicat mereu. Chiar imi pare rau.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sanatate maxima puilor bolnaviori!
MIHAELA ce dulce e Angela, chiar si cu casca aia pe cap. Ce frumos danseaza! Antrenante melodiile.. imi venea si mie sa dansez : )))
SANZI sa va fie de bine excursia la munte. Imi place tare mult zona Bran-Moeciu.
STEFANNA imi pare rau de noaptea agitata a lui Luca. Poate fi de la vreun dintisor; bietul pui ce-l chinuie.
ROXI nu-i arat poza cu Ivan si Silvana lui Luca ca sa nu-i vina vreo idee. Noi avem un carucior pentru papusi, gen landou.. e tare sic dar Mara n-ar incapea in el si-l si vad pe Lucu’ mic insistand : ))))
VLADI eu ti-am dus dorul.
INA felicitari pentru primul dintisor al lui Robin iar lui AMI pentru cat de bine a luat in greutate si inaltime Irinuca.
OANA, am ajuns la mesajul tau si am simtit urma de amaraciune din sufletu-ti si, trebuie sa-ti spun, m-a durut pe mine . Motivul pentru care eu scriu pe forum doar raspunzand cu o vorba buna, o felicitare, un indemn sau (rareori) cu cate o povata si nu despre mine/copiii mei este ca am inteles acum un timp ca e greu sa construiesti punti intre suflete atunci cand sufletele si-au inchis portile si ca aproape intotdeauna va exista cineva care va face analiza pe textul meu si ma va acuza de bravura sau, din contra, de nestiinta. Mi-am zis: nu vreau sa fiu “Mama anului” pentru toti copiii pamantului ci vreau sa fiu “Mama anului” pentru copiii mei si o fac asa cum stiu eu mai bine. Nu cred si nici nu-mi plac razboaiele orgoliilor. Departe de a fi perfecta, preiau din fiecare poveste de aici dar ma tin departe cu propriile povesti… pentru ca asa simt. Indraznesc sa cred si sa sper ca vei ramane acelasi spirit vivace si inimos care va face din topicele noastre o placere ~ sa le citesti si sa fii parte din ele!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

imi vine s-o iau pe ulei dejam ma apuc de sticla si-mi deschid odisee noua licorici de la lichior

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dayanara nu bea fata singura ca te faci de ras (asa se zice la bunica in sat). Arunca si la mine un pahar.

Oana, sincer nu mai am nimic de zis decat : NU PLECAAAAAAAAAAAAAAAAA

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Las un gand bun pentru fiecare sub forma unei colinde. Aici ninge ca-n povesti dar pentru noi, toti, sper la soare-n inimi.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara imi pare rau, no. Din cauza mea o iei pe ulei? Si eu as vrea un pahar.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput