Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
sensibila spune:
Am pus un filmuletz
Gia face ca Donald si mai sunt ceva poze pe acolo
Spunem si noi LML si LMA cu scuzele de rigoare pt ieri
Ziua 13

La multe lunici iepurasilor : Tudor Florian de vladimirescu, Stefan Daniel de selina-d, Sara Natalie de emiliapop ! 

pentru 13 decembrie 

La multi ani 2anke ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasa si familia ta ! 

Ziua 14

La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
briza_marii spune:
Stanucel mersi. Ce scumpica e cu casca aia...Si ce ritm are de dat din manute
. Frumos!
Fetelor, iepurasii vostri mai stau cuminti cand ii schimbati? La noi e scandal mare la imbracat, dar mai noi e si mai mare scandalul la pus pampersul. Aseara credeam ca o sa-i "scap" o palma la fund pana in final. Aseara dupa baie eram fleasca si eu si sotul de cat ne-am chinuit sa ii punem pampersul. Si ca sa fie totul si mai frumos, cam la jum de ora a facut kk si am luat-o iar de la cap
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
carmickey spune:
briza nici adelina nu sta,dar am observat daca ii dau in manuta un pampers(nou) este foarte ocupata cu el si sta cuminte...facem asa de ceva timo si da rezultate bune....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
samaria spune:
Servus, fetelor!
V-am citit din urma, dar mereu cu intarziere, asa ca nu am mai apucat sa mai scriu...![]()
Inainte de toate, doresc multa sanatate tuturor iepurasilor si iepuraselor!!! si, bineinteles, tuturor mamicilor!!!

Vladi, mi-ai lipsit! bine ai revenit!
Wow, ce baiat perspicace ai!Super!!!
Ina: pupicei tie si Robinelului, pacat ca lucrurile bune tin putin...
Bluekidoo:iti doresc multa sanatate si putere, sa se faca bine puiu' mic si tu sa ai puterea sa le duci pe toate!Se zice ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, Doamne-ajuta sa fiti bine! nici nu stiu cum as putea sa te ajut cu altceva decat sa ma rog pentru tine! Pupici si o imbratisare!!!
Rebiana si Sanzi, ma bucur ca mai exista cineva care se bucura de lucrurile marunte ale vietii, ca mine1Tot citind si vazand ca nu scrisese nimeni ceva asemanator, senzatia a fost:"wow!Ce naspa-s!" Dar, datorita voua, m-am linistit, deci nu-s singura...![]()

Dayanara, copiii tai sunt superbi, mi se pare ca Silvana e numai a ta...
Honeybaby, iti doresc sanatate tie si intregii familii(inclusiv lui Honey). Chiar vroiam sa te intreb, Honey nu se simte exclusa de cand ai pitica?Si cum au ramas planurile de inmultire a lui Honey?(Ziceai cu muuuuult timp in urma, la odisee, ca ati vrea ca Honey sa aiba si ea pui in perioada asta, o ultima generatie de blanite
)
Irene, cred si eu ca mai mult privesti decat te hranesti, fata, ce subtirica si fiotomodeala esti!

-de admiratie...
Andira si Freedelia: de cand il am pe Eduard, ma gandesc cu respect si admiratie la voi, sunteti superfemei, supermame(ca si Dianami-oare ce mai face?)Ma tot minunez, oare cum mai faceti fata?!
Ramy:te pup cu drag
Ce mai faci?Ce mai face Briana?
Oana:ai intrat mai rar, esti suparata de ceva?
tie si puiului tau scump, ma bucur ca ii prieste tratamentul cu naturiste.
Din capitolul"ma bucur de maruntisuri", va scriu ca azi ma bucur ca a venit mama sa stea cateva ore cu Eduard-cred ca ea se bucura mai mult decat oricine de acest prilej, fiindca a stat destul de putin cu el. Si ma mai bucur ca mi-a reusit o macheta cu o casuta si cativa copacei ninsi(l-am sjutat pe Sam la abilitati practice).![]()
Bani nu am mai gasit
...
Aici ninge de numa' si e friiiiiiig...
Ma retrag langa semineu sa ma incalzesc, va pup pe toate cu drag, scuze daca trebuia sa scriu cuiva si nu am retinut, neuronul e pe terminate...

CoriMami spune:
Neata! si de la noi
E aproape 12 dar mai dau o
pt cine doreste.
Eu m-am simtit rau zilele astea, niste dureri mari de oase si muschi in tot corpul si seara frisoane...sa fi fost o viroza...dar nimic pe sistem respirator, nu tuse, nu durere de gat, nimic. In fine, mi-am dat seama ce teroare pe mamele bolnave care nu-si pot ingriji copiii. Azi sunt mai bine.
La subiectul pus pampersul, si la noi e agitatie mare, ma trezesc si tipand...dar mai rezolv daca ii dau sa tina in mana o crema, si ii tot repet "tub" (cred ca va fi primul cuvant invatat de Eliza, ca repetam de 3 saptamani) sau un pampers nou. Dar, am folosit si o mostra de scutec chilot si mi s-a parut usor de manevrat.
Vladi mi-a placut cum ai povestit, bravo lui Vladimir ca face asa repede conexiuni la varsta asta! Ii uram viitor frumos, cu inteligenta pe care o demonstreaza de mic!
Stanucel, fructe si eu ii dau in general crude, rar din compot sau coapte. Cu cereale Milupa bio, 7 korn sau porumb-tapioca. Dar nu prea mai mananca dimineata, nu stiu ce sa mai inventez la micul dejun. De cand ii dau "magiun de Topoloveni" facut in casa de soacra-mea (adica prunele fierte muult timp fara zahar), cred ca a prins gustul de dulce si nu mai accepta decat banana foarte coapta sau magiun...merele sunt cah.
Va pup pe toate si fug la treburi!
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
honeybaby spune:
hello sau hell low mai mult...
Noi suntem tot praf.
Samaria - si eu ma bucur de lucruri ff marunte. Se siminte ca le plantez si ies, de un cactus inflorit, de o frunza pusa la prins care face radacini etc.
Planul pui de honey cred ca-l aman un pic. abea reusesc sa imi dau mie si lui maya pastilele si s-o dau pe ea cu betadina pe buba. Daca mai vin si niste ghemotoace se duce somnul meu. cu ala am mai ramas si eu.
Honey e geloasa dar in modul ei propriu, adica o ignora pe maya. Daca e uita maya la ea si observa se intoarce cu spatele. Seara pe jucam, aruncam jucarii si ea le aduce iar maya moare de ras.
Fara tare, de mos nicolae nu am apucat sa luam cadouri ca era vali racit, doar pt honey am luat o perna noua pe care o iubeste.
Acum de craciun suntem noi racite dar am apucat sa-i comand lui honey 2 "cosmonauti" care cred ca vin dupa craciun. asa ca e mai norocoasa, noi ....vai de noi.
cori -circula o viroza care se manifesta cu frisoane si apoi febra.
vladi - pe pivalone ala scrie clar sa nu se dea la raceala
.
MAi vroiam sa scriu dar nu-mi pot aduna ideile.
ma duc azi cu maya din nou la dr. daca si asta imi zice sa-i dau antibiotic ii dau. Nu ma ingrijoreaza atat de tare faptul ca e antibiotic in sine ci faptul ca eu sunt alergica la el. ma ating pe mana si aleluia la spital. Unde dracu ma duc cu maya dupa mine daca ma umplu de bube ?
mie si frica sa ma duc la farmacie e focar de viroze, toti tusesc , mucesc , balesc etc.
viroza asta e nasoala trebuia sa inceapa sa cedeze pana acum. eu tot naspa ma simt cu tot humexul
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Yaia eu sper sa te mai citesc pe aici, asa haotic cum o sa intru eu, dar te rog sa nu dispari! Tu esti din specia aia foarte rara de oameni care dau totul si nu cer nimic in schimb... Sau asa te vad eu, pt ca aici intotdeauna ai venit cu sfaturi pertinente, ai sarit la nevoie cind aveam noi intrebari ce sa facem cum sa dregem, si tu nu ai cerut niciodata ajutorul nimanui, de aia zic ca nu ai luat nimic de la noi, ci numai ai dat! Asa le vad si pe Dianami (ce dor imi e de ea!!) si cristina30 - au dat mereu din timpul lor ca sa posteze informatii la obiect, si nici macar nu s-au plins pe aici de nimic, de serviciu, de socri, ceva sa se mai descarce si ele, numai au oferit, mereu si mereu... Fetelor, imi scot palaria in fata voastra si va multumesc! |
Vladimirescu,
!Eram hotarata sa nu mai postez aici, dar tu si alte fete imi sunteti tare dragi si nu vreau sa renunt la voi! Eu de felul meu sunt mereu in cautare de glume, de buna dispozitie, dar aici simt de multe ori atata rigiditate si atat de putine argumente altele decat 'bunica mea a facut asa si nu am murit', trebuie tot timpul sa ai grija ce scrii, sa nu fie prea scurt si telegrafic, ca cine stie cine se simte atacat...iar eu pur si simplu nu am timp sa imbrac totul in cuvinte calde si blande...poate dupa anul nou, cand or merge ambii copii la gradinita. Niciodata nu am dictat, nu am indemnat pe nimeni 'fa asa ca zic eu ca e mai bine', intotdeauna am adus argumente citite in carti sau 'furate' de la alte mamici. E drept ca nu am dat surse, dar nici nu cred ca e nevoie cand scriu 'mancatul noaptea e un mare NU'. O spun medicii, e de bun simt si e adevarat, fie ca ne place sau nu. Daca urmam sfatul sau nu, e la latitudinea fiecaruia. Si nici nu vorbeam de o masa pe noapte, vorbeam de mancatul la 1,5 - 2 ore. Afectiunea o poti asigura unui bebelus nopatea si altfel decat punandu-l la san. Il tii in brate, il dragalesi, ii canti, il plimbi, il linistesti cum prefera el, de asta am spus ca deciziile legate de bebelusi trebuie facute luand in considerare copilul respectiv si conditiile din familia respectiva. Dar se pare ca unele mamici sunt mai obosite sau cauta aici saci de box si nu am deranjeaza sa o incasez atata timp cat se aduc argumente logice. Pana si Roxana cu abordarea ei 'eu asa vreau sa fac, nu-mi pasa ce zic ceilalti' o pot accepta, pentru ca mi se pare sincera si corecta, nu incearca sa-mi demonstreze ca mancatul noaptea e sanatos (Apropo, dayanara, vezi ca unul din linkurile puse de tine era despre alaptatul ca metoda contraceptiva, de asta iti zicea ca peste 9 luni sa alaptezi zi si noapte, dar mie personal nu mi se pare metoda de contraceptie cea ami indicata.)
Si ca sa fiu sincera pana la capat, profit de ocazie si sa-mi cer scuze ca am fost mai dura cu mihaelagrosan si oanaiacovita. In mod normal, as fi ignorat postarile lor sau as fi fost multa mai blanda, spunandu-le ca era un raspuns punctual adresat dayanarei, dar in ziua aceea eram de fapt mult mai suparata pe Freedelia si pe Ellanik. Mi sa parut total lipsit de intelegere din partea lor indemnurile adresate lui bluekidoo de a pastra copilul. Mie mi s-a parut ca ea a cantarit foarte bine situatia si ca, cu inima grea, a luat decizia de a renunta la copil, ba chiar de a renunta la ideea de a mai avea alt copil vreodata (la pierderea uterului ma refer) desi tare mult si-ar dori. Nu am simtit ca ea a intrat aici sa o ajutam sa ia o decizie, am citit ca ea dorea doar numele unui medic care sa o ajute si mi s-a parut ca ele nu au facut nimic altceva decat sa invarta cutitul intr-o rana mult prea dureroasa. Eu, una, am simtit mare tristete in mesajul lui blukidoo si nu mi-au picat bine pledoariile lor, desi si eu gandesc ca un copil e o bucurie, dar trebuie avuta in vedere fiecare situatie in parte, pentru ca fiecare caz e particular si bluekidoo chiar a aratat motivele pentru care ea a luat aceasta decizie dificila. Toate astea au facut sa ma faca sa cred ca odiseea asta nu e atat de relaxata, de destinsa si de 'pe gustul meu'. Mi-am mai amintit si de propunerile de a sterge de pe lista pe mamicile inactive (desi stiu clar ca multe citesc din umbra si nu posteaza din diverse motive), de schimbarile repetate de parole, uneori chiar din initiativa proprie, fara sa se ceara acordul celorlalte membre si mia-m dat seama ca nici nu e de mirare ca odiseea se simte atat de neprimitoare. Si eu nu o vreau asa. O vreau plina de voiosie, plina de siguranta ca e un grup de sprijin, indiferent de deciziile pe care le ia fiecare mamica acasa la ea, unde e regina si stapana absoluta.
Acum imi cer scuze tie pentru ca am profitat de mesajul tau pentru a-mi descarca sufletul. Eu nu am nimic personal cu nimeni, toate mamicile de aici imi sunt dragi, dar accept ca suntem diferite si ca gandim diferit, nu ma astept sa fim la fel.
Iar tu esti prea buna cu mine
si gresesti total Iar de la voi am luat multe. Am luat glume, am luat buna dispozitie, am luat destindere si nu m-am plans de scorii pentru simplu fapt ca ai mei palesc in comparatie cu soacra ta!
Si mie mi-e un dor nebun de Dianami si de cristina (si ea de multe ori acuzata ca a fost dura ) si de Lara si de Castelana si de selina ...

Atentiune: am scris repede si mi-am descarcat sufletul! Nu am avut intentia sa fac rau nimanui si e posibil sa fi facut multe greseli de tipar. Timp din pacate nu am nici sa mor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Si ca tot zicea Vladi ca dau sfaturi pe aici, desi nu e asta, e mai mult vorba de experienta personala sau de a celor apropiati mie si poate sunt info sau pareri care va pot folosi sau ajuta in luare uno decizii:
Honeybaby, aici aerosoli nu se fac decat cu Ventoline, care e un bronhodilatator si ajuta la imbunatatirea respiratiei. nimci altceva. Ei sunt de parere ca astfel se elimina mai usor si secretiile, dar in rest medicii de aici nu prescriu nimic, nu tu siropuri de tuse (ei considera ca nu sunt eficiente si ca trateaza doar un simptom al bolii si nu boala propriu zisa) sau alte minuni.
Eu nu sunt de parere ca aerosolii sunt o moda, cel putin nu aici. De exemplu Tudor voma orice medicament ii dadeam si aerosolii erau modul de a-i administra Ventolinul, sa fiu sigura ca poate respira. eu chiar ii dadea supozitoare Panadol, pentru ca Nurofenul il voma. Din nou, tine de copil.
Si cu ochisorii, probabil trebuie picaturi daca ii tine doar pe jumatate deschisi si sunt rosii. Medicul iti poate prescrie ceva pentru conjunctivita. Noi am primit niste picaturi foarte bune, Oftan Akvakol.
Andira, Tudor a avut pe la 6 luni o dermatita de contact si nu a trecut cu tratamentul prescris aici. S-a nimerit sa mergem de Paste in tara si acolo ne-au dat Elocom, dar foarte putin intins pe zona afectata (e cu cortizon, din cate imi amintesc) si am fost reticenta la inceput, ca nu e pentru copii asa mici si in tara se dau multe medicamente care nu sunt testate pentru ei, dar incercasem asa de multe si dadusera gres si el era asa de rau afectat, ca am folosit. Dupa 2 zile, era ca nou!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu sau is eu nora rea?? |
Da, de cel mai rau tip!
Ce dor mi-a fost de soacra ta! Serios, parca vad varianta feminina a ghinionustului! Vad ca nici socrul tau nu se lasa mai prejos!
selina-d spune:
Yaia sper sa nu te superi si sa nu mai scrii, ca mie imi esti foarte draga
Suntem si cam pe aceeasi lungime de unda si am observat si eu exact aceleasi chestii, doar ca nu am indraznit sa spun nimic. Si in general nu spun prea multe ca ma simt destul de stinghera aici.
Vroiam sa te intreb ceva on-topic. Stiu ca si Alexia incepe gradinita in ianuarie ca si Stefan si eu am o dilema si o intrebare. Cum faci cu laptele pe durata cat ea ar fi la gradinita? Ii introduci lapte praf, sau ramaneti la tzitzi dimineata, dupamasa si seara, sau ma rog ceva de genul? Stefan nu a pus gura pe lapte praf pana acuma si nici lapte muls nu a baut din biberon. Am incercat un pic sa il invat sa bea macar alte lichide din cana cu cioc moale (nu accepta decat suc de mar lungit cu apa) Eu ma gandesc sa raman doar la tzitzi cat o fi... sunt cam in dilema.
Si nu va invidiez pe acolo cu ierni grele si nici pe Stefanna de altfel. Aici e zapada de vreo luna neintrerupt si eu imediat fac cu nervii. E abia jumatatea lui decembrie si anul trecut nu am vazut pamantul pana la sfarsitul lui martie asa ca mai este de tras. Nu ma pot deplasa decat cu saniuta, doar ca fac 3 sferturi de ora la dus si tot atata la intors si inca o data la fel dupamasa pana la gradinita. Azi mi-a urlat Stefan ingrozitor tot drumul inapoi ca il ningea pe fata. Masina nu o pot misca din loc ca e impotmolita in zapada
Ieri dupamasa am reusit sa o scot (azi nu), dar am avut mari emotii ca abia reuseam sa franez, sa nu zic de cate ori am tras piruete
Vreau sa ma mut undeva la soare si caldura