Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dayanara, de care ulei, ca e important!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, urez si eu La multi ani! Miruna79 si 2anke!

La multe lunite! iepurasilor aniversati zilele astea. (sunt multi si mi-e ca uit pe cineva)Sa cresteti mari si sanatosi!

SAMARIA, multumesc de intrebare, suntem bine, Briana e neastamparata, nu sta locului 10 secunde, se catara peste tot, mi-a stricat telefonul, roade scaunele din bucatarie de-astea Voi cum sunteti? Si-a revenit Eduard cu papica? Multi

ROXI, arunca si la mine niste lichior d-alasa ma dezmortesc si eu...

Eu m-am apucat incet de curatenie,ca sotul nu vine decat inainte de Craciun, asa ca pe baza lui ca sta cu Briana mi le fac incet... asa ca timp liber mai putin.

Si mie imi facea mare placere sa citesc aici, de-abia asteptam dimineata sa dau drumul la calculator sa stau la cafea cu voi, pacat ca se cam duse dorului, ca sa nu zic altfel...
E clar ca nu avem cum sa fim toate de aceeasi parere asupra unui subiect, dar asta n-ar trebui sa fie o problema, pana la urma asta e scopul aici, schimb de pareri Din pacate s-au zis cam multe in ultima perioada intre unele fete si mi-e greu tare sa cred ca va mai fi vreodata atmosfera de pe vremea cand eram gravi

Sau cine stie? Pana la urma vine Craciunul si poate se va savarsi un miracol, nu? Speranta moare ultima

Va pup, ma intorc la ca a adormit fii-mea si vreau sa profit la maxim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Yaia era vorba despre un montaj cu PRIMUL Craciun al iepurasilor, asa poze laolalta putem pune oricand. In fine, vad ca parerile noastre vor fi mereu altele, asa ca mai bine o lasa asa.
Oricum am dat variante, si am intrebat, nu am pus presiune pe nimeni.
Dar chiar ca nu mai fac, nu am vrut sa fie nimeni presat, credeam ca a face o poza de Craciun e un moment special, si oricine va face.

Asa ca dcu ocazia oricarei alte mamici sa se implice, eu una am pus punct.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna tuturor.
Erina multumec pentru compliment. Spor la treaba pentru sarbatori!
Valdi bine ai revenit. Istet Vladimir al tau! Si Floricica nu se lasa mai prejos decat fratele sau. Nu ne-ai spus ca Vladimir s-a intors foarte tarziu ca tot timpul era cineva acolo sa il ajute? Uite ca a venit randul si lui Floricica.
Rebiana multumesc. M-ai facut sa zambesc la faza cu "Lucu' mic insistand".
Roxana faraele meu are doua fetite, una de 4 ani jumate si cealalta de 9 luni. Si la fel o plimba prin casa cu carutul pentru papusi!! M-am amuzat cand am vazut poza pt ca mi-am amintit de ele si cat de tare se distreaza cand fac chestia asta.

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
dar scot mucii din ei cu sacosa :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Isi face efectul lichiorul? Multumesc pentru compliment. Pentru mine e o mare realizare ca Irina a luat bine in greutate, mai ales ca la inceput tot timpul era in urma. Cred ca se adevereste ce i-am spus sotului: sunt copii care in primele trei luni i-au un kg pe luna iar apoi mai putin si copii care i-au cate 500g pe luna pana la un an si ii ajung pe ceilalti.
Oana eu mereu iti caut posturile pentru ca sunt asa pline de bunatate si caldura!! Se simte si i-au si eu un pic pt mine . Te astept aici.

Eu uneori sunt mai "ciudata" ca si acum si gandesc ca cineva acolo se roaga cu sarguinta ca grupul nostru sa se destrame asa cum ne-a dorit. Si de aici toate aceste suparari.

S-a trezit Irina urlanddddd! Nu poate sa mai doarma deloc de cand a racit.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara fete dragi!
Vladi, imi pare foarte bine ca ne-ai dat vesti despre tine si socrii! Mi-l si imaginez pe Vladimir cum incearca el sa pronunte corect in franceza!
Sensibila, ce haioasa este Gia!
Briza, eu o pot schimba pe Diana doar cu conditia sa-i dau ceva in manute, mai ales tuburi de crema! In legatura cu preparatele de sarbatori, in mod sigur vor fi cele traditionale romanesti, sunt satula de alte preparate! Voi prepara ceva de genul acesta.
Samaria, iti multumesc pt complimente! Felicitari pt reusita machetei!
Yaia, sunt incantata ca te-ai intors pe forum! Sper sa te citesc in continuare!
Selina, te asteptam in Dubai, este o vreme potrivita copiilor, fiindca nu au posibilitatea sa raceasca asa de des!
Andira, te astept cu vesti bune despre Irina!
Oana, eu cred ca glumesti, cum sa nu scrii des? Hai mai, macar de Sfintele Sarbatori sa dam totul uitarii, sa intram in Noul An cu multa bucurie, speranta, intelegere si multa sanatate! Pup fata ca sa-i treaca supararea! Si pe Eric!
Eeeeh, Rebiana, cat de intelept si frumos ai scris! Esti, intr-adevar, o persoana speciala si sensibila! Iar colindul m-a sensibilizat asa de mult, multumesc pt postarea lui! Ce face Mara frumoasa?
Roxana, m-ai facut sa rad cu uleiul tau!
Corimami, si pt mine este o placere sa citesc forumul si mai ales sa vizionez pozicile iepurasilor!
Ramy, spor la munca!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

pt fetele cu copii cu probleme respiratorii , bronsiolite etc, aici se practica fizioterapia respiratorie, pe timpul iernii merg 1 data pe saptamana si nu stiu ce fac aia, dar scot mucii din ei cu sacosa :)

POZE

aici se face cu antibiotice, tot o sacosa, tot odata pe sapt

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Eu uneori sunt mai "ciudata" ca si acum si gandesc ca cineva acolo se roaga cu sarguinta ca grupul nostru sa se destrame asa cum ne-a dorit. Si de aici toate aceste suparari.

Nu stiu de ce, dar cand am citit ultimele pagini, nu am putut sa nu gandesc ca si AMI.
Cred ca de atunci a inceput sa se destrame acest forum si imi pare rau ca inca suntem influentate de acel subiect.
Fetelor, lasati la o parte energiile negative care va asalteaza si deschideti-va sufletele catre energiile pozitive specifice sarbatorilor de iarna!

P.S. Ioi, acum cand imi recitesc mesajul zici ca-s vreo adepta de-a lui Bivolaru , dar las asa, ca asa am simtit!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

CoriMami si sotul meu cand vine seara ac. ma intreaba ce poze noi au mai aparut la sclipiciosi??? ii plac si lui bebelusi nostri de la odisea...

oana nu ne parasi...te rooooooooooogggg

haideti fetelor,chiar acum inainte de sarbatori??? haideti sa nu ne suparam....va pe toate...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bai sa fie, ca am pus fata jos in loc sa o duc la culcare, ca la asa ceva tre sa raspund... deci, draga Yaia, cand i-am scris lui Bluekidoo, am recitit mesajul de nu stiu cate ori pana sa il postez si l-am postat pentru ca am considerat ca e datoria mea de om sa il postez. Daca il vezi pe unu ca vrea sa sara de pe pod si te intreaba in care parte sa sara, nu cred ca ai sa ii raspunzi la intrebarea pusa, ci ai sa incerci sa ii explici ca nu e bine sa sara. Ei, in situatia asta m-am simtit eu... am simtit ca e datoria mea morala sa ii scriu ce i-am scris. M-am rugat pentru ea si ma rog in continuare si in fiecare zi cand intra si spune ca inca nu a ajuns la doctor ii dau slava lui Dumnezeu...

Cat despre Oana, ca daca nu s-ar implica ea, ar avea alte mamici sansa sa se implica, mi se pare o afirmatie ridicola. Este loc si timp pentru toate sa ne implicam, dar pana acum nu am vazut sa se bata lumea pentru mai multa implicare...

tre sa fug sa culc fata, dar am spus ce era mai important...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia ulei de palmier, cica ala ar fi nociv rau :))

vulpi zici ca seamana silvana cu mine, zice si mihaela , o aduce ea un pic acolo :)

POZE

Mergi la inceput