Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Bluekidoo, ma alatur fetelor care te sustin si-ti sunt alaturi!
Sper sa gasesti un obstetrician competent si sufletist care, inainte de a se lansa in orice fel de acuzatii, va intelege ceea ce se petrece in sufletul tau chinuit intre doua decizii radicale. Mi-ar placea sa gasesti doctorul care sa iti explice calm si serios ce implica fiecare dintre variante astfel incat sa ai o lumina clara asupra a ceea ce vrei si e bine sa faci. Eu, ca si tine, am nascut la Filantropia, insa poate sunt fete care-ti pot recomanda un obstetrician f bun si de incredere.
Imi doresc din suflet pentru tine sa ai parte de o perioada urmatoare buna!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sanzi – v-a asteptam la jucarii !

bluekidoo – offfffffff, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Din pacate eu am vazut la Filantropia medici care refuzau sa faca avorturi pe diverse motive. Deci nu stiu ce sa zic. Nu stiu de ce cereau femeile avortul dar stiu ca una dintre ele vroia sa faca avort si sarcina era mare si nu s-a bagat nimeni.
O sarcina pt mine a fost o minune Dumnezeiasca, asa c anu ma pot pune in situatia ta. Mai ales daca pune in pericol si viata ta. Plus ca pp ca daca ai tine sarcina nu ai cine sa aiba grija de Tanya.
Offf iti doresc din inima success sis a iei impreuna cu dr ta cea mai buna decizie posibila.
E greu sa te indemn spre avort dar daca sarcina pune in pericol viata ta cand ai un bebe mic de crescut cred ca as opta pt avort.
Doamne ajuta sa iti fie bine ! Sa va fie bine !
Mai pot adauga ca Romania fiind tara tuturor posibilitatilor in sens mai mult rau sunt sigura ca ai gasi un medic sa fca avortul cu ceva spaga. Dar nu stiu sa iti zic unde, cum si pe cine.

Oricum nimeni nu te poate condamna orice alegere ai face !

Nu mai plange ca o afecteaza sip e Tanya sa te vada plangand, sau te simta plangand ca nu trebuie s ate vada.

La multe lunici iepurasilor : Felix Manuel de Alice_, Cristian Patrick de rmkristine Irina de Ami_84, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna de Asteropipan !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bluekidoo – un dr care iti poate explica calm si corect cred eu e Catalin Haiduc de la FilantropiaNu am vazut un om mai calm in viata mea !
Nu stiu daca te ajuta , am zis si eu ce am stiut

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bluekidoo, sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi toti si sa gasesti medicul bun care sa te ajute in acest moment greu!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bluekidoo imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. Eu am mare incredere in doctorul meu. Daca vrei sa mergi al el sa imi spui. Il poti gasii in fiecare zi la centrul Romar din curtea maternitatii Polizu. Acolo doar face consultatii, ecografii...operatiile si nasterile le face in cadrul maternitatii.

Fetelor, am luat lu Ericutu biscuiti de la Hipp pt 8 luni. De la farmacie mi-a zis ca sunt tari ca bebe sa nu rupa din ei, ci sa ii imoaie intai in gurita. Da de unde!! Rupe niste bucati mari ...asa m-am speriat cand l-am vazut ca se ineaca....Voi ce biscuiti dati la iepurasi? Ca as vrea sa ii dau si eu, ca pufuletii ii devoreaza nu alta, dar mai mult de 5 pe zi nu i-am dat ca am vazut ca toti sunt cu sare..

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutare la toata lumea!
Bluekidoo, esti principalul motiv pentru care m-am"mobilizat" sa scriu...imi pare atat de rau ca ai ajuns in o asemenea situatie, de a alege dintre doua rele...Dumnezeu sa te ajute, sa iti dea putere, sa iti indrepte pasii spre directia cea mai buna...nu stiu ce sa spun, decat ca ma rog pentru tine si sunt alaturi de tine, TOATE SUNTEM, ai incredere in Dumnezeu, roaga-te, ne vom ruga si noi pentru tine, puterea lui Dumnezeu e mare-in cazul meu, nu a durat decat o noapte de rugaciune a fetelor astea dragi-pe care va pup cu drag, cu recunostiinta- si a fost totul bine-cu mult mai bine!Suntem in postul Craciunului, miracole au loc!
Te imbratisez si Doamne-ajuta! Sunt alaturi de tine! Ma rog pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Bluekidoo imi pare f rau ca trece prin situatia asta, un dr bun ti l recomand pe dr Rotaru Octavian de la Elias e super de treaba si perfectionist.Iti urez sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa luati cea mai buna decizie si sa faceti ce e bine ptr voi.
Briza eu tot de la hipp iau. prostii ca bebei nu ii rup ptr ca sunt subtiri eu ii sfaram si ii pun la fructe dimineata si nu l dau asa in mana. dc vrei ptr gingie sa ii dai sa roada ceva covrigei de buzau de la boromir sunt foarte ok al meu e in al 9 lea cer cand ii dau sa papae din ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen(bluekidoo) imi pare rau ca treci prin asa ceva. Din tot sufletul ma rog sa gasiti calea cea mai buna pentru voi toti.Te imbratisez tare tare si te asteptam cu vesti mai bune.

Am fost si noi la medic homeopat, m-am saturat ca imi tot raceste. Mi-a placut mult dra, a luat in calcul toate probleme lui, inclusiv dermatita atopica, hidrocelul, eruptia tarzie a dintilor, bronsiolita care o are acum,, etc si ne-a dat o schema de tratament, inclusiv pentru imunitate.
Ne-a zis ca va urma o avalansa de dinti dupa tratament, sa ma astept la ce e mai greu, asta e, sper sa iasa multi, ma chinui o data si apoi scap.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia, babyangel de ce trebuie sa le scoatem mesele? daca ei vor ?
ca sa ne odhnim noi mai bine, de acord, dar nu pt binele lor!
eu as vrea ca silvana sa bea si de 6 ori pe noapte dar nu vrea! ivan a baut pana la 2 ani noaptea si i-as mai fi dat sa vrea...si daca vrea noaptea piure sau ciorba ii dau, daramite lapte!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dayanara-multumesc!
Ramy: si multa sanatate!
Erina:si eu ma bucur ca am ajuns acasa!
Ina:multumesc!
Evamika:
Briza: multumesc!
Atb:
Kossir:

+ daca am uitat sa mentionez pe cineva...tot va multumesc si va ...

STITI VOI DE CE...

Mergi la inceput