Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
ami_84 spune:
Vroiam sa nu mai scriu aici, insa cum a adormit Irina am zis sa intru sa va multumesc pt urarile de 9 luni pe care stiam ca am sa le primesc, si m-a intristat mesajul tau Bluekidoo. Tare grea incerare ai de infruntat... Sa te rogi mult la Maica Domnului sa te ajute sa alegi calea cea buna si sa treci peste cu cat mai mult bine. Am sa te pomenesc si eu in rugaciunea mea. Nu cred ca au rost lacrimile acum. Eu zic sa te rogi ca vei simti ajutor. Stiu ce zic. Doamne ajuta!
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
mihaelagrosan spune:
Buna!
Bluekidoo imi pare rau ca esti in situatia asta, dar poate ca nu este asa grav. Eu am auzit de multe persoane care au nascut al doilea copil cand primul avea doar 1 an si un pic si tot cu cezariana. In primul rand nu lasa medicii sa te critice. Asta poate sa faca oricine, dar treaba lor e alta. Ei trebuie sa te ajute, sa gaseasca o solutie. Multa putere si intelepciune.
Oana ma bucur ca ti-a placut doctorita. Sper sa va fi gasit remediul potrivit. Daca nu fii perseverenta ca pana la urma tot ii da ea de cap, e un om bun si un homeopat foarte bun. Este medic la Plantextrakt.
Andira ce-ti mai fac pisicile? Le-a trecut boala?
Freedelia voi ce program mai aveti?
Castelana voi? V-ati mutat?
Legat de programul de somn si papa, eu nu i-am scos celei mari mesele. A renuntat ea la 2 ani. E greu intr-adevar sa nu dormi atata timp. Uneori si eu zic noaptea Gata de maine o bag la program, dar imi trece pana a doua zi. Mie imi place sa las natura sa-si faca treaba. Toti copiii renunta la mesele de noapte cand sunt pregatiti sa o faca.
vai iar trage de toate
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Vroiam sa nu mai scriu aici, insa cum a adormit Irina am zis sa intru sa va multumesc pt urarile de 9 luni pe care stiam ca am sa le primesc, si m-a intristat mesajul tau Bluekidoo. Tare grea incerare ai de infruntat... Sa te rogi mult la Maica Domnului sa te ajute sa alegi calea cea buna si sa treci peste cu cat mai mult bine. Am sa te pomenesc si eu in rugaciunea mea. Nu cred ca au rost lacrimile acum. Eu zic sa te rogi ca vei simti ajutor. Stiu ce zic. Doamne ajuta! Mami de fetita cuminte... in asteptarea mosului!! Lasati fetitele sa fie fetite/www.mumsnet.com/campaigns/let-girls-be-girls" target="_blank">Let Girls be Girls campaign |
Ami - ma scuzi ca poate intreb aiurea...dar de ce spui ca nu mai voiai sa scrii aici? adica la iepurasi? te-a suparat ceva? eu sper sa fi inteles eu gresit si ca nu esti suparata! vad ca tot mai multe fete se retrag si imi pare tare rau!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Rebiana27 spune:
SAMARIA m-am bucurat mult sa te citesc si sa simt optimismul in mesajele tale! Doamne ajuta sa fiti sanatosi cu totii!
ANDIRA sper ca fetele sunt mai bine acum!
OANA ma bucur ca ai descoperit o doctorita buna. Eu nu stiu sa existe una in judetul nostru insa nici nu m-am informat in acest sens. Mi-ar placea insa sa merg. sa-i mearga bine schema data lui Eric.
Nici eu nu am scos mesele Marei noaptea si nici nu o voi face deocamdata. Ea papa de doua ori (cel mult) sau o data si tura viitoare bea apita. Luca s-a trezit pentru laptic pana la un an si cateva luni iar pentru ceai sau apa pana pe la 2 ani si jumatate.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
irene26 spune:
Oana, ma bucur ca ti-ai gasit um homeopat de nadejde, sa vezi Eric ce puternic si sanatos va fi dupa tratament! Doamne ajuta!
Briza, eu ii dau biscuiti de la Milupa, sunt foarte gustosi, dar nu-i dau in mana, ii prepar cu mar, sau mango, sau banana. Iese o crema foarte gustoasa!
Eu inca nu i-am scos laptele pe timpul noptii, dar eu zic ca ea va renunta cand va fi pregatita.
Ami, sper sa nu renunti si tu a nu mai scrie pe forum, din pacate, multe fete au renuntat! Sper sa revina fetele!
Rebiana, tot ocupata cu examenele? Ori le-ai terminat?
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
briza_marii spune:
Mirunaazi am fost pe afara si am papat covrigi de aia buni buni stii tu de unde..si ma gandeam la tine
Amiii cum adica nu mai vrei sa ne scri? ai ma....dece?
Si eu i-am pus biscuitii in fructe dar am crezut ca ii pot da sa rontaie. O sa raman la cei 5 pufuleti si o sa incerc probabil si covrigii de buzau (mama de cand nu am mai mancat....de cand eram gravida si rontaiam la ei ca imi treceau arsurile)
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui irene26 Rebiana, tot ocupata cu examenele? Ori le-ai terminat? |
Am dat examenele din setul de partiale. Urmeaza tura de examene de semestru in ianuarie-februarie. Ma asteapta o iarna lunga :))
Mami de doua minuni: Luca si Mara
freedelia spune:
Bluekiddo -- imi pare foarte rau sa te citesc asa de suparata si disperata. In acelasi timp, ma intreb cum se pot asocia aceste sentimente cu un copil, cu o mica viata care creste in tine? Sper sa reusesti sa iti depasesti teama si panica si sa te bucuri de darul pe care l-ai primit de Craciun si sa ai incredere ca totul va fi bine.
Cunosc multe mamici cu cezariene la mai putin de 2 ani una de alta, eu le-am avut pe primele doua la 2 ani si a fost totul bine. Nu exista garantii intr-o sarcina, putem doar sa speram si sa ne rugam ca totul sa fie bine.
Despre cicatrice subtire si uter cu forma anormala, pot sa iti spun din proprie experienta ca desi multi doctori (mai ales in Romania) au zis ca e riscant, bla bla, nu am avut absolut nici o problema, nu am stat la pat si am nascut la 39 de saptamani un copil de 3.5 kg. Si m-am si ingrasat enrom, ceea ce pare-se ca iarasi creste riscul de probleme...
Incearca sa te calmezi si sa vezi parte plina a paharului -- un copil este cel mai frumos dar pe care il putem primi...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
irene26 spune:
Bafta Rebi la examene! Tin pumnii!
Freedelia, ce-ti fac piticii?
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara yaia, babyangel de ce trebuie sa le scoatem mesele? daca ei vor ? ca sa ne odhnim noi mai bine, de acord, dar nu pt binele lor! eu as vrea ca silvana sa bea si de 6 ori pe noapte dar nu vrea! ivan a baut pana la 2 ani noaptea si i-as mai fi dat sa vrea...si daca vrea noaptea piure sau ciorba ii dau, daramite lapte! |
La varsta asta se formeaza deja obiceiurile alimentare ale omului si mancatul noaptea e un mare NU. Nu numai datorita problemelor cauzate dentitiei, dar mai ales obezitate si tot ce decurge de acolo. Eu nu vreau sa manance noaptea. La mine noaptea e pentru dormit si dupa 14 ani pentru pierdut ocazional pe la petreceri cu amicii. Dupa 16 ani nu vreau sa ma mai gandesc la ce o sa foloseasca noptile...
Edit: si mi-am amintit ca un copil are nevoie de cateva lucruri ca sa creasca: papa, somn, aer curat si iubire. E si spre binele lor sa doarma bine noaptea.
Si nu uitati un lucru: ca are o masa noaptea e diferit de ce aveam eu: cate 3-4-5 mese noaptea si ziua pauza la mese ca era ghiftuita fata!
Va pup, noapte buna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)