Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
sanzi spune:
Buna! Nu mai stiu daca am scris azi, sunt ametita de cat ma alearga asta mica, iar azi noapte s-a trezit din ora in ora.
Bluekidoo, e o situatie delicata, nu stiu ce sfat sa iti dau, dar ma rog pentru tine sa iasa totul bine, orice decizie ai lua. si putere multa, pentru micuta ta.
Rebiana, spor la invatat!
Irene, am vazut poze cu voi, nu am lasat comentarii, ca eram cu Mara in brate, dar imi sunteti foarte dragi, sunteti o familie foarte frumoasa! Ma gandeam la Craciunul tau fara zapada, sa stii ca te invidiez, eu urasc frigul si zapada. As vrea sa vad zapada odata la 5 ani, daca s-ar putea.
Roxi, tare mesajul tau, niste piure i-as da si eu la noapte, dar nu vrea . Fara gluma, azi fata mea a reusit sa manace doar jumate de galbenus de ou si o lingurita de piure de legume.
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR SARBATORITI AZI : IRINA de Ami, ELIZA de Corimami, ASTEROPI de Asteropipan, CRISTIAN PATRICK de Rmkristine!!!
mihaelagrosan spune:
Yaia eu am mancat noaptea pana la 3 ani si am 45 kile. In familia noastra copiilor nu li s-a facut program la varste asa mici si nici un copil nu e obez sau gras. Eu am crescut la tara, am papat lapte cu biberonul pana la 7 ani cand am mers la scoala si bineinteles ca nu ma spala bunica nonstop pe dinti, am avut suzeta pana pe la 3 ani jumate. In schimb mancam mancare sanatoasa, cu putina carne si dulciurile se rezumau la prajitura cu mar sau branza pe care o facea bunica pt duminica.:) Carii nu am avut. Cariile se fac daca bebe sta cu biberonul cu lapte sau suc sau ceai indulcit in gura toata ziua. Idem sora-mea. Elena la fel.
Eu zic ca nu poti da axiome in domeniul asta.
Daca vrei ca bebele sa aiba un program poti sa il faci, dar nu inseamna ca asa e mai bine decat altfel.
Freedelia Mai povesteste-ne despre ai tai.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
oanaiacovita spune:
Yaia ideile tale sunt in contradictoriu cu ce se vrea foarte mult in afara tarii si anume alaptatul la cerere.. Pentru mine a chinui un copil noaptea, a-l priva de un obicei pana la urma foarte normal, e prea mult la varsta lor.
Eu voi merge pe ce vrea copilul, daca vrea sa maance, o sa ii dau cat simte el .
Mi-ar placea ca ideea asta sa fie un sfat din partea ta, si nu un indemn. Toate suntem mame si face ce e mai bine pentru copiii nostri.
Iar pentru mine, inainte de toate sunt nevoile lui si nu incapatanarea mea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Briza - sa stii ca eu ii dau biscuite lui Riccardo si pana acum nu s-a inecat cu el. marca pe care i-o dau se numeste Mellin. il baleste pana se topeste si se face tot un biscuite pe fata , pe maini, pe haine...dar e fericit asa Cand l-a terminat de rontait ultima bucatica ceva mai mare o baga toata in gura si pe urma o impinge afara cu limba si tot asa pana o inmoaie si pe aceea. e nascut cu tehnica , ce mai!
Voiam sa mai scriu dar muisu vrea sa doarma jumatea lui de ora.
Pe mai tarziu!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
freedelia spune:
Sunt bine, fetelor, multumesc, piticii sunt bine, nu mai avem chiar asa multe activitati, pentru ca acum facem scoala de luni pana joi si s-a facut si frig afara si nu mai iesim asa mult... se termina si sporturile in curand (pauza pana dupa anul nou), si scoala lui Jodie... ne pregatim de Craciun, am mers la cateva petreceri de Craciun pe la diversele grupuri de copii pe care le frecventam, mai avem cateva in saptamanile care urmeaza... Vineri a mers la o petrecere de Craciun organizata de Biserica, numai femei si copii, la bowling, ne-am distrat de minune, a fost prima oara cand au jucat bowling copiii mei, le-a placut foarte mult. Cam atat... ne gandim daca sa plecam undeva a doua si a treia zi de Craciun, mai multe familii din Shanghai inchiriaza cateva vile la munte, la 3 ore de oras si ne bate gandul sa mergem si noi... cam atat...
Nu am mai scris, desi am citit zilnic, pentru ca m-am simtit cam pe dinafara de o vreme incoace... azi am scris ca m-a impulsionat povestea lui Bluekidoo si daca m-ati intrebat na, nu era sa nu va raspund
IN legatura cu mesele noaptea si programul, ma situez si eu in tabara celor care ii lasa pe copii sa isi faca singuri programul... plus ca mie chiar imi e mai simplu sa imi scot tzatza si sa i-o bag in gura decat sa ma chinui sa ii fac program... dar nu asta este motivul, ca mi-e lene sa ii fac program... ci pur si simplu cred cu tarie ca asa e cel mai bine pentru copil, sa fie lasat sa isi faca singur programul...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
andra_s spune:
Roxana eu ii scot mesele de noaptea pt ca nu poate dormi linistit de grija tzatzei cred ca asta mic a mirosit ca tac-su atenteaza la bunurile lui si apoi, lasand gluma la o parte, consider ca sistemul digestiv are nevoie de o pauza noaptea
Rebiana stiu ca voi mergeti detul de des in Ploiesti, acolo gasesti un medic homeopat fff bun, Coroi Traian se numeste, am intrebat niste colegi din Ploiesti si toti mi-au zis de el, am citit si pe net de bine despre el, si tot pe net am gasit ca este o farmacie homeopata la Cina
Briza pt rontait ii poti da lui Eric rondele de orez sau grau, Pishti prefera unele din grau care sunt coapte, sunt tare bune
Freedelia ma bucur sa citesc despre voi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nafi spune:
Gata..doarme!
Vad ca va contrati pe tema mancatului noaptea. Chestia cu alaptatul la cerere am practicat-o si eu atata timp cat am alaptat la san.
noaptea se trezea cam de 2 ori sa pape iar dupa 6 luni , cand am inceput diversificarea mai manca noaptea o singura data. odata ce seara la culcare i-am bagat cereale in lapte s-a mai trezit sa pape dar mai mult din inertie cred. asa ca treptat, cand se trezea noaptea, ii dadeam ceai in loc de lapte si am vazut ca dormea fara probleme. daca i-ar fi fost foame nu ar fi dormit o secunda, ca e rau de foame si trezea tot cartierul! deci in cazul lui mancatul noaptea era un ifos, o obisnuinta si nu o necesitate.
Uitati si un extras din ce am citit pe net, scris de medici:
"In unele cazuri, nu este vorba despre foame sau nevoia de lapte in sine, ci poate fi mai mult un obicei: nevoia de a suge, de fi la sanul mamei, de a primi atentia mamei sau de a primi biberonul; in acest caz puteti incerca, atunci cand se trezeste noaptea si plange sa nu-i oferiti imediat laptele, sa incercati sa-l linistiti si sa-l readormiti sau sa-i oferiti o cantitate tot mai mica de lapte; daca sunteti de acord cu utilizarea acesteia – puteti incerca sa-i oferiti o tetina. "
Fiecare mama procedeaza cum doreste ptr ca fiecare copil are particularitatile lui si fiecare mama isi stabileste singura propriile prioritati si pe cele ale copilului.
Important e ca noi sa fim open minded , sa luam aminte la tot ce se discuta, la schimbul de idei si sa nu luam ca afront daca o mama spune ca procedeaza diferit ptr ca aici nu ne criticam ci incercam (cel putin cele care sunt la primul copil) sa crestem impreuna ca mame . sunt sigura ca fiecare dintre noi da tot ce are mai bun puiului sau.
gata cu scrisul ca trebuie sa vina pizza pe care am comandat-o!
o seara placuta fetelor!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
irene26 spune:
Freedelia, eu sper sa scrii mai des, pt ca ar fi pacat sa incetezi sa scrii si tu. Si distarctie placuta la petrecerile de Craciun!
Da Nafi, ai mare dreptate, fiecare mamica face cum crede ca-i mai bine pt copilul ei, ea stie cel mai bine de ce are nevoie copilul.
Eu, oricum, citesc cu mare interes toate sfaturile de aic, imi sunt foarte utile!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good want to be.
andra_s spune:
Hai ca mi-am amintit, Ami ce ai bre? De ce te suparasi ca vacaru' pe sat?
Nafi pizza zici??? cred ca in week-end pic in pacat, ma infig intr-o pizza de nu se vede la ora asta am stomacul lipit de sira spinarii, am mancat mai devreme o salata de varza, fix-pix a fost, offf
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
irene26 spune:
Andra, chiar asta fac eu la ora asta, pizza!!!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.