Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Andra - nici nu stii cum a disparut pizza aia! am comandat o margherita cu porcini (ciuperci din acelea bune ) si cu ardei gras

Mi-am permis dezmatul caci toata ziua am mancat 2 banane.azi au fost toate inchise fiind sarbatoare, eu n-am stiut, sotul a uitat (el oricum e la munca) si am ramas cu frigiderul sexy adica gol golutz. mai avem niste branze si legume prin casa dar mie nu-mi place sa mananc decat dace e ceva ce-mi place. daca nu e...mai bine fac foamea!

Irene - ce fel de pizza faci? pofta buna!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Rebiana spor la invatat! Ce harnicuta esti! Servici, facultate, pitici de ingrijit. Ma bucur ca ai energie.

Andra salata de varza?! Da-o incolo, aia nu-i buna asa pe seara. Eu as baga o pizza ca Irene, dar mi-e lene si sa o comand apoi sa o fac! Chiar nici eu nu am mancat in seara asta mare lucru ca-s singura cu piticele si nu am facut nk.

Dayanara cum mai doarme Silvana? Ea pt ce se trezeste noaptea, ca vad ca zici ca nu pt. lapte?

Freedelia ma bucur ca sunteti bine! Vroiam sa te intreb cu ce o mai diversifici pe Jane.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Bluekidoo ai retinut medicul de care iti spunea Sensibila? Ia legatura cu el ca ai nevoie de o persoana calma. Ca ce chestie sa iti tina morala? E cumva gresit sa faci sex cu partenerul?Sau e cumva vina ta ca prezervativul s-a rupt ? asta a fost voia lui Dumnezeu si tot el te va ajuta intr-un fel sau altul! Curaj,ca noi iti tinem pumnii!

Roxana, cu mancatul noapteanu este bine pt copil, pt organismul lui. Departe de mine gandul sa-mi fie mie usor pt ca oricum ma trezeste de la dinti. Dimpotriva, este foarte greu pt mame sa scoata mesele de noapte, pt asta presupune taria de a avea cateva nopti albe cu plansete si urlete.Eu le-am scos de la 5 luni.Adica la 2 luni i-am scos o masa, si pana la 5 luni am scos si celelalte 2!
Dar aici medicii spun clar ca organismul uman nu este creat sa digere noaptea mancare, si asa cum noi, adultii nu mancam noaptea, cand functiile organismului scad la 20% din capacitatea de peste zi, nici copilasii nu trebuie sa pape.

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
Rebiana stiu ca voi mergeti detul de des in Ploiesti, acolo gasesti un medic homeopat fff bun, Coroi Traian se numeste, am intrebat niste colegi din Ploiesti si toti mi-au zis de el, am citit si pe net de bine despre el, si tot pe net am gasit ca este o farmacie homeopata la Cina

Informatie de aur!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Rebiana spor la invatat! Ce harnicuta esti! Servici, facultate, pitici de ingrijit. Ma bucur ca ai energie.

Multam' M-am deprins cu invatatul, cred (am mai absolvit o facultate si-un master) si-mi trebuie ceva de invatat in permanenta. Ma gandesc ca dupa ce-o termin si pe-asta sa ma apuc de invatat lucruri mult mai practice ~ v-am mai zis eu ca vreau sa invat croitorie elementara.

Mergi la inceput

Babyangel a mea nu mananca mult noaptea, dar cand se trezeste vrea musai tzitzi. Eu sincer chiar nu cred ca le face rau. Asa cum la inceput, dupa ce se nasc au nevoie de hrana la 3 ore. Nu poti face comparatie cu tine. Tu daca mananci la 3 ore zi noapte iti vine rau. Nounascutilor in schimb nu.:)
Eu ma gandesc asa ca din moment ce marea majoritate a bebeilor vor sa pape ceva noaptea, ca le e foame sau doar se simt ei mai confortabil asa, atunci asa e normal. Nu cred ca m-am facut inteleasa, sunt cam obosita si nemancata

Mergi la inceput

Rebiana vai si eu eram obisnuita cu invatatul, ohoho, dar acum chiar nu as avea chef.
Nafi sa stii ca tot la pizza ta ma gandesc. Vai de mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Pizaa.vai ce as mai manca si eu...Eric a scos untu din mine azi. Asa am fost de obosita in seara asta ca am preferat sa mananc masline cu branza feta decat sa mai fac ceva de papa.

Eu as manca o pizza cu mult ardei, cu ciuperci si cu salam picant...mmm...la ora asta as manca si cu salam de ala uscat de al Roxanei. Chiar ma, Roxana, eu am pierdut finalul, ca nascusi a doua zi dupa mine si am pierdut evenimentu': ai luat salamu' cu tine ori ba???

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan

Multam' M-am deprins cu invatatul, cred (am mai absolvit o facultate si-un master) si-mi trebuie ceva de invatat in permanenta. Ma gandesc ca dupa ce-o termin si pe-asta sa ma apuc de invatat lucruri mult mai practice ~ v-am mai zis eu ca vreau sa invat croitorie elementara.

Bafta multa cu examenele ! Si cumnata mea, pe langa 2 copii , treburile casei, servici, mai face si facultatea de drept la 37 de ani! are note f bune si luate pe drept , ca invata de rupe cand are sesiune. acum e ultimul an. o admir f mult ptr determinarea ei. asa cum si tu Rebiana esti de admirat!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

in legatura cu mesele de noapte,si noi le-am scos dar singurica a hotarat sa nu mai vrea lapte,eu ma trezeam ii faceam laptele iar ea imi refuza biberonul,iar cand i-am dat ceai il bea foarte bine,si asta s-a intamplat cand am inceput diversificarea...atunci am inteles ca se trezea de sete...

eu cred ca fiecare mama face ce crede ca este bine pentru puiul ei,si eu i-as fi dat lapte atat cat ar fi dorit ea,nu imi place sa o fortez nici sa manance atunci cand nu vrea,nici sa nu ii dau atunci cand doreste ea...nu cred ca i-as fi rezistat...

fetelor in seara asta s-a jucat frate-sau cu adelina,si nu ii dadea jucaria pe care o dorea ea,el se facea ca ii da jucaria dupa care i-o lua inapoi,iar adelina a inceput sa tipe de nervi,de m-am speriat groaznic,nu credeam ca poate avea asemenea nervi un copil de 8 luni....deci tipa groaznic...si mi-am propus sa nu o cert niciodata si nici sa ii dau vreo palma in viata mea...
imi trebuie putere multa sa o infrunt cand va fi mare...

freedelia foarte frumos va distrati acolo...

irene26 pofta buna la pizza..sa te gandesti la noi...

o noapte buna si linistita va urez

PS
ma duc la un serial neveste disperate si la

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput