Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

BLUEKIDOO am ramas fara cuvinte
Nici nu stiu cum as putea sa te ajut, nici macar un sfat nu pot sa-ti dau acum, e o situatie complicata.
Mergi si la cealalta doctorita, eventual mai intreaba un medic bun si cu experienta ce parere are.
Incearca sa lasi la o parte gandurile negre, stiu, e greu sa vezi acum partea plina a paharului, dar macar incearca pentru micuta ta Tanya.
Ma rog sa-ti fie bine si tie si familiei tale

Te rog sa ne tii la curent cu situatia ta, poate reusim sa te ajutam cumva.
Suntem alaturi de tine!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare si de la noi, am intrat sa anunt si eu primul dintisor aparut si la noi ieri, si se vede si al doilea, deci am scapat de stres momentan.

CARMEN sunt convinsa ca exista o solutie si pentru problema ta, sunt convinsa ca sunt medici competenti care stiu ce trebuie facut in astfel de situatii si care s-au mai confruntat cu asemenea situatii.
asa a fost sa se intample la tine dar cred ca o sa ai puterea sa lupti pentru iepurasa ta, si sunt convinsa ca te vei putea bucura de evolutia ei.
daca tu vrei sa tii sarcina sa stii ca am vazut copii nascuti la interval de 1 an si 1 luna diferenta cu mamica cu cezariana, tot ca si tine dintr-o greseala dar totul a fost bine, cu putin ajutor de la bunici si din partea sotului.
acum totul depinde de tine si de un medic competent sa-ti explice riscurile care pot aparea si cum este situatia la tine.
bafta multa, iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune, sa vii sa ne spui.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTE LUNITE! iepurasilor: IRINA, ELIZA, ASTEROPI, FELIX, CRISTIAN.

legat de faza cu culcatul si noi ziua adormim pe picioare, mai ales acum ca nu ii mai dau sa suga ziua, altfel nu cred ca as reusi, seara adarme la titi, aseara i-am dat o masa mai consistenta si nu s-a mai trezit asa de des, prima a fost de la 22 la ora 2, deci tot este ceva, vom vedea si astazi cum va fi.

meniu la noi astazi este:

dimi: banana+mar+cereale.
pranz: spanac+ou
seara: cereale cu lapte, apoi iaurt cu biscuiti.
suculet de portocale intre mese.

WAPI sanatate multa piticilor, parca ma vad pe mine, cel mare aduce si colectam toti.

ERINA frumoase cuvinte ai mai spus, sa-ti traiasca piticii si sa va bucurati de sarbatori minunate.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multe lunite iepurasi dragi: MARA, GEO , OVIDIU, IRINA, ELIZA, ASTEROPI SI CRISTIAN!!! Scuze mamicilor pt intarziere, va doresc copilasi cuminti, desptepti si norocosi!!!

Ioana28 felicitari lui Ovi pt progrese, baiat mare, ce sa mai

Anca saru-mana mult pt retete, f prompta ai fost

Wapi ce baiat precoce si tu acolo

Erina m-au emotionat cuvintele tale, ce iepuras dragastos ai

Bluekidoo m-ai lasat fara cuvinte, iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va indrume sa luati cea mai buna decizie si sa aiba grija de voi, suntem alaturi de tine

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Cred ca suntem pe drumul cel bun cu mesele de noapte, azi-noapte intre 23.30 si 7.30 s-a trezit de vreo 3-4 ori maraind si cautand sanul, dar l-am culcat imediat ce i-am gasit noua solutie de adormit rapid fara tztzi: pe burtica la mami, asa cum il linisteam cand era micut
dar pana am apelat la solutia asta am stat o ora treaza mangaindu-l pe spate, scarpinandu-l in cap, plimbandu-l in brate, tot ce stiam eu ca il calma, intr-un final picam din picioare de somn si m-am asezat in pat, cu el pe pieptul meu, a tacut instantaneu, si am adormit asa imbratisati

V-am pupat, noi azi avem controlul periodic la pediatru, cu ocazia asta profitam de timpul frumos si o mai lalaim prin oras la plimbarica

Mergi la inceput

Mi-am amintit, Miria, Ella voi v-ati facut cont pe Twitter , de nu mai dati pe aici???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

multumesc mult pentru gandurile bune.. am reusit sa ma mai linistesc putin si sa incerc sa gandesc la rece. Ca si detalii ar fi uter retrovers, perete cicatricial subtire, iar 2 lucruri care mi-au dat de gandit au fost: 1. dr de la ecograf a insistat mult asupra cicatricei de pe uter si a spus ca nu-i place cum a iesit sau ce e acolo si a stat un pic sa studieze, iar 2. a spus ca in zona taieturii vede un fel de punga cu lichid si m-a palpat sa vada daca ma doare... i-am spus ca nu ma doare si nici nu m-a durut vreodata si a fost un pic mirata.. tot ea mi-a spus ca este sigura ca doctorul nu se va baga sa faca intreruperea, ceea ce s-a si intamplat.. si asta la municipal unde fusesem sfatuita sa ma duc tocmai pentru ca este cezariana si in caz de urgenta au sala de operatie si terapie intensiva... initial sunasem pe la niste clinici particulare, dar toti ma timiteau la municipal din acest motiv...
Acum sper ca maine la filantropia sa fac intreruperea chiar si cu riscul de a ramane fara uter, mi-e teama doar sa nu ma trimita din nou la municipal ca ala este spital de urgente incazul in care ceva nu merge bine.
Am vazut de asemenea pe net ca exista contraceptie medicamentoasa, dar acum imi e teama si de aia pentru ca medicamentele desprinde ovulul de perete apoi iti produce contractii puternice pentru al da afara.. toate astea la tine acasa.. ca si conditii trepuie sa stai la o distanta de cel mult 2 ore de un spital de urgenta iar in cazul in care pastilele nu reusesc sa-si faca treaba sa fi dispusa sa recurgi la chiuretaj.. si ma gandesc daca uterul nu rezista contractiilor sau daca pastilele dau esec.. ma intorc de unde am plecat..
asta e...om vedea ce-o fi.. probabil voi bate din usa in usa pe la spitale poate gasim pe cineva dispus sa ne ajute...
si colac peste pupaza, am inceput sa aud si ceva haraiel din pietul mandrei mele asa ca tre sa imi fac timp sa ajung si cu ea la doctor
intre timp sunt ocupata cu o greata si stare de voma continua si o lipsa totala de pofta de mancare.. orice manac sau beu imi creaza greata

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

andra_s foarte frumos l-ai adormit tu pe puiul tau...
asa o adormeam si eu pe adelina cand avea colici...brrr ce vremuri grele au mai fost si cu colici....

bluekidoo

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salutare fetele!
La Multe Lunite Petala, Asteropi si Irina!
Bluekidoo, sunt alaturi de tine, dar asa cum scriau si fetele, eu zic ca totul se va rezolva si toata povestea se va termina cu bine! Ai multa grija de tine, cere sa fii ajutata si gandeste pozitiv! Tin pumnii stransi pt maine sa ne dai vesti bune!
Erina, ce frumos ai descris pe Daria si David! Asa este, sentimentele de mama sunt de nedescris!
Nafi si Stanucel, si pe mine ma doare spatele ingrozitor, parca mi-am pierdut speranta ca-mi va trece vreodata. Cica sa iau un antiinflamator+calmant, cum ar fi "flamexinul", dar nu-l pot lua ca-mi da dureri de stomac groaznice si nici nu prea cred ca mi-ar ameliora durerile.
Wapi, multa sanatate lui Mihai! Si felicitari pt progresele facute! Un alt bebelus precoce!
Andra, plimbare placuta!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bluekido, iti doresc sa iasa totul bine pentru tine! important sa gasesti un serviciu medical bun
si sanatate tanyei

andra acum mergem pe twitter ?:))) o doamne , chiar tre sa dau pe silvana la cresa ca nu mai am timp :))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput