Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Am citit din urma. Denisa sper ca esti mai bine. Cu siguranta te vei inveseli mai ales ca suntem aproape de sarbatori iar la voi sunt si mai speciale pentru ca e primul Craciun cu Maya. sper ca sotul e mai bine si nu v-a dat si voua raceala.

Nafi, bravo pentru Ricardo papaciosul. david are doar un dintisor asa ca nu sunteti in urma.

Corimami, sa va traisca printesa dulce!!!

Mamici las si aici mesajul de la grupul Dariei:

Daria e bine, ieri am manufacturat felicitari pentru bunici, au iesit foarte bine. Astazi facem pentru colegii de la gradinita. Pare refacuta si abia asteapta sa merga la gradinita. Are un stil de a vorbi foarte convingator cu multa gestica, e empatica (imi explica ca fantomele nu exista decit in povesti) si ma imbratiseaza, daca o cert plinge rau de tot si ma roaga sa fiu prietena ei.

David e o raza de soare, are un zimbet minunat, se ridica in sprijin de orice doreste, se lasa in jos foarte prudent si porneste la mai multe explorari. E un tip tacut ca tati. E deja foarte istet, ieri ii era foame si a mers linga dulapul unde tinem alimentele lui si se uita asteptind. De dimineata era o reclama cu o mamica la TV si s-a intors spre mine, si-a lipit obrazul de al meu si mi-a zimbit.

Nu cred ca exista o fericire mai mare decit sa inspiri respiratia duce a puiului tau adormit si sa il tii strins in brate.

Vremea e in incalzire iar treburile si proiectele s-au ingramadit acum la sfirsit de an asa ca dragi mamici imi iau a leave of absence pina in Ajunul Craciunului.

Sa imi stati bine, senini si sanatoasi!






-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Azi avem o gramada de iepurici frumoase desarbatorit: Petala, Asteropi,Irinuca !Dar si 2 iepurasi coconasi:Sa va traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna



Nafi si eu il adorm pe Codrin numai in brate,dar nu stau in picioare si nu ma plimb. ii dau lapte sau ceai(ziua) cand vad ca ii este somn, si apoi il tin la pieptul meu pana adoarme. De regula las 4 ore intre somnuri, ca sa nu ma chinui degeaba. Si asa de multe ori protesteaza rau ! II spun ca il las in patut pana ii vine somnul daca nu vrea la mine..Si in cateva minute de vaicareala in patut, il iau din nou in brate si pune capul pe urma si se lasa adormit!

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La Daria am cumparat un glob pe care l-am inscriptionat. Primul Craciun al Dariei 2007. Si la David voi face la fel. M-am gindit ca e o idee care v-ar placea.

Pe curind!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Baby_angel - esti norocoasa daca adoarme asa!eu daca ma asez, sare ca ars! trebuie musai sa ma plimb cu el sus pe umar in timp ce el ori ma trage de par ori de ureche (aseara , avand unghiutele un pic mari, m-a zgariat in ureche de mi-a dat sangele si nu-ti spun ca-mi venea sa-l lansez ca pe Soyuz , drept in pat!)

Erina - eh..cu un dintzoc tot e ceva! noi nimica! poate Mos Craciun ne aduce si noua primul coltzisor
Ce frumos povestesti despre David! Ai dreptate, oricat de grea e meseria de mama, satisfactiile sunt pe masura. cat ma plang eu ca Ricky adoarme doar in brate in timp ce ma plimb cu el si ma doare spatele de mor (sau trebuie sa fug la toaleta) atunci cand adoarme cu manutele in jurul gatului meu si ii simt respiratia caldutza ...e atat de superb momentul ca nu imi vine sa il pun in pat!
Spor la treburi si Sarbatori Fericite alaturi de puii tai scumpi si de familie!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Salutare tuturor!
Revenim si noi dupa o absenta mai indelungata; mai gasesc timp sa citesc cate ceva, foarte rar am ragaz sa scriu.
Multumim cu intarziere pentru urarile de Sf. Mihail si cu ocazia aniversarii a 7 lunite!
Mihai e racit cobza acum, sper ca ce a fost mai greu a trecut, mergem maine la doctor sa verificam. Saptamana trecuta a fost Stefan bolnavior, a si lipsit doua zile de la gradinita (singurele zile absenta de cand a inceput grupa mijlocie ).
Nici noi nu avem niciun dintisor, Mihai a facut in schimb progrese pe partea motrica, in ziua cand a implinit 7 luni s-a ridicat singur in picioare in patut; a marit viteza la mersul 4x4, reuseste sa paseasca singurel pe langa perete dar doar de la stanga la dreapta - ca sa revina de unde a plecat se intoarce de- busilea , face exercitii de echilibru - renunta la sprijin cand e in picioare dar ajunge foarte repede jos . Cu diversificarea - n-am facut progrese semnificative, accepta doar cantitati mici, branzica doar simpla, fructe de preferinta din saculet. Si el se mai trezeste noaptea pentru mancare, in ultimele zile doar o data, mai are si episoade cu trei treziri, insa papa cu pofta si indelung de fiecare data. Inca mai sper ca v-a renunta el singur cand va fi pregatit.
Sper ca v-a adus Mos Nicolae o bucatica de bucurie la fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna mamici.. eu declar deschis ca am parte de cele mai negre sarbatori din viata mea.. nu ma pot opri din plans partea dureroasa este ca motivul este o sarcina adica sunt insarcinata si nu ma asteapta nimic bun.. am foat azi sa fac intrerupere si medicul a refuzat.. uter retrovers cicatricea uterina de la cezariana arata urat ar peretele este foarte subtire si se pare ca acolo se vede si un fel de punga culichid..verdictul : sunt ceva sanse ca totul sa mearga bine dar sunt sanse mari sa imi dea o gaura in uter si sa trebuiasca scos... pe de alta parte tinerea sarcinii este periculoasa, uterul poate ceda, dar medicul nu a stat sa imi explice riscurile, ce se intampla daca uterul cedeaza cand sarcina este destul de mare... in momentul de fata habar nu am ce imi rezerva viitorul.. stiu doar casarcina asta m-ar tintui la pat, nu as mai putea sa imi tin fata in brate, sa ma joc cu ea, sa ii fac baie si ar necesita multe vizite la spital penru care nu am bani, plus bani pentru nastere, bani pentru copil.. si nu ii am.... maine o sa ma duc si la filantropia sa vad ce spune si doctora mea desi presimt ca iar ma astepta un sir de critici si morala ca am avut incredere in prezervativ...la cum vad eu lucrurile acum tind sa cred ca cea mai buna varianta este sa semnez ca imi asum riscul sa raman fara uter..in locul riscului de a pune si viata mea si a viitorului copil in pericol.. sau a ne condamna pe totisa traim in mizerie... asa speram sa am cele mai frumoase sarbatori si dupa ce trec ele sa incep iar sa imi caut de lucru... acum nu mai stiu ce sa sper... ma gandesc. daca refuza si la filantropia sa-mi faca intreruperea de sarcina si cedeaza uterul cand copil este maricel, ce sanse mai avem??



Nunta 12.05.2007


Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata fetelor...va invitam la o cu lapte...


la multe lunite Irina,Eliza Valentina,Asteropi Ioanna,Felix Manuel,Cristian Patrick multa sanatate voiosie si un creciun frumos alaturi de parinti lor...

eu sunt super obosita,adelina se trezeste noaptea din ora in ora,dintisori astia ne dau batai de cap,spatele ma doare groaznic,am luat diclofenac supozitoare si parca se vad ceva progrese,dar nu foarte mult,cei drept nici nu stau la pat,adelina vrea sa mearga pe jos tinuta de manute,si imi este imposibil sa o refuz,este atat de vesela atunci cand mergem cu ea pe jos...:)) cum poti refuza o asa minune de printesa...:))

va multumesc frumos pentru sfaturi ce pot lua in durerile de spate,vad aici ca mai sunt mamici cu dureri de spate...multa sanatate

multa sanatate si iepurasilor bolnaviori...

o zi buna sa aveti


FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

buna mamici.. eu declar deschis ca am parte de cele mai negre sarbatori din viata mea.. nu ma pot opri din plans partea dureroasa este ca motivul este o sarcina adica sunt insarcinata si nu ma asteapta nimic bun.. am foat azi sa fac intrerupere si medicul a refuzat.. uter retrovers cicatricea uterina de la cezariana arata urat ar peretele este foarte subtire si se pare ca acolo se vede si un fel de punga culichid..verdictul : sunt ceva sanse ca totul sa mearga bine dar sunt sanse mari sa imi dea o gaura in uter si sa trebuiasca scos... pe de alta parte tinerea sarcinii este periculoasa, uterul poate ceda, dar medicul nu a stat sa imi explice riscurile, ce se intampla daca uterul cedeaza cand sarcina este destul de mare... in momentul de fata habar nu am ce imi rezerva viitorul.. stiu doar casarcina asta m-ar tintui la pat, nu as mai putea sa imi tin fata in brate, sa ma joc cu ea, sa ii fac baie si ar necesita multe vizite la spital penru care nu am bani, plus bani pentru nastere, bani pentru copil.. si nu ii am.... maine o sa ma duc si la filantropia sa vad ce spune si doctora mea desi presimt ca iar ma astepta un sir de critici si morala ca am avut incredere in prezervativ...la cum vad eu lucrurile acum tind sa cred ca cea mai buna varianta este sa semnez ca imi asum riscul sa raman fara uter..in locul riscului de a pune si viata mea si a viitorului copil in pericol.. sau a ne condamna pe totisa traim in mizerie... asa speram sa am cele mai frumoase sarbatori si dupa ce trec ele sa incep iar sa imi caut de lucru... acum nu mai stiu ce sa sper... ma gandesc. daca refuza si la filantropia sa-mi faca intreruperea de sarcina si cedeaza uterul cand copil este maricel, ce sanse mai avem??



Nunta 12.05.2007


Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010






offf..ce ghinion pe capul tau! cum o dai un risc tot exista!
Oricum, nu e momentul sa iti consumi energia plangand! criticile si morala nu-si au rostul acum caci nu rezolva nimic.

Trebuie sa gasesti un medic bun care sa te sfatuiasca sa faci cum e mai bine , nu sa te critice sau sa-ti faca morala ca nu de asta ai tu nevoie acum. O solutie trebuie sa existe! Nu te mai consuma si pastreza-ti fortele caci vei avea nevoie de ele.

Te pupic si ma rog sa fie totul bine!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

bluekidoo imi pare tare rau sa aud asa necaz...ai incredere ca va fi bine si maine iti va putea face intreruperea de sarcina....iti urez multa putere sa poti trece peste,si nu mai plange,iti faci mult mai rau....ma voi ruga la DD sa fie bine si sa ne dai o veste buna....doamne ajuta sa fie bine te


FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

BRIZA eu am resimtit cel mai tare dintele cu nr 8 carel-a chinuit o luna Pe masura ce cresc iepurasii resimt durerea altfel si devin mai irascibili cand ii deranjeaza ceva. Eu zic sa nu privesti chestia cu dintii ca pe ceva trecator si sa astepti sa treaca timpul in speranta ca va fi mai bine.
Rau va fi si la maselute , care cresc dupa 1 an jumate...sau la canini Dar trebuie sa ne bucuram de celelalte aspecte frumoase si sa bagam in seama cat mai putin neplacerile cauzate de dinti.

La mine trezirile nocturne si maraiala fac parte din "personalitatea" lui si le tratez ca lucruri obisnuite . Nu vreau sa vezi ce cearcane pana la genunchi amDar pe cand scapam de chestiile dureroase, ne trezim ca iepurasii sunt mari si timpul a trecut

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput