Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
fetele din Bucuresti URGENT
cititzi aici
e nevoie de o mamica insarcinata pt Realitatea TV pt maine si se cauta in disperare,eu m-ash duce fara sa stau pe ganduri dar distanta e o problema...trebuie cineva sa le spuna cum sta situatzia...dc avetzi timp si vretzi sa reprezentatzi mamicile gravide din Romania nu ezitatzi
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
anaxena, eu nu ma simt in stare de asa ceva...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena fetele din Bucuresti URGENT cititzi aici e nevoie de o mamica insarcinata pt Realitatea TV pt maine si se cauta in disperare,eu m-ash duce fara sa stau pe ganduri dar distanta e o problema...trebuie cineva sa le spuna cum sta situatzia...dc avetzi timp si vretzi sa reprezentatzi mamicile gravide din Romania nu ezitatzi Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
viss, nu vrei sa te duci sa-ti versi putin offul pe astia ce ne conduc ?
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
anaxena spune:
nu trebuie sa scuze nimeni!!! m-a rugat cineva sa postez acest anuntz..eu m-ash fi dus...dar nu stau in Buc
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si AMR 100zile!!! cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
da, miki, misto- sa ma enervez si apoi sa ma duc la spital sa nascmi-a ajuns repriza de ieri, acum sunt cuminte, cu nervii
roxy - nu, nu treb sa mai repeti analiza. IgG arata dc ai avut infectie veche, si atunci ar insemna ca ai anticorpi, care sa fie pe faza dc mai iei contact cu respectiva boala infectioasa, fie toxo, fie rubeola,etc..SI NU AR TREB SA SE MAI REPETE IN SARCINA DELOC, nici una , nici alta-nici Ig G nici M. IgM indica infectie recenta - cum tu nu ai Ig G +, deci nici anticorpi, treb sa repeti periodic IgM, SA SE IA MASURI DC E CEVA. ptr ca unle sunt tare pericloase ptr copii, cu malformatii genetice, surrditate, afectare oculara, fiecare are un risc in functie de trimestrul in care apar..
24 SA+ mami de 2 buburuze:
miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss da, miki, misto- sa ma enervez si apoi sa ma duc la spital sa nascmi-a ajuns repriza de ieri, acum sunt cuminte, cu nervii roxy - nu, nu treb sa mai repeti analiza. IgG arata dc ai avut infectie veche, si atunci ar insemna ca ai anticorpi, care sa fie pe faza dc mai iei contact cu respectiva boala infectioasa, fie toxo, fie rubeola,etc..SI NU AR TREB SA SE MAI REPETE IN SARCINA DELOC, nici una , nici alta-nici Ig G nici M. IgM indica infectie recenta - cum tu nu ai Ig G +, deci nici anticorpi, treb sa repeti periodic IgM, SA SE IA MASURI DC E CEVA. ptr ca unle sunt tare pericloase ptr copii, cu malformatii genetice, surrditate, afectare oculara, fiecare are un risc in functie de trimestrul in care apar.. 24 SA+ mami de 2 buburuze: |
e, Doamne fereste..nu vrem asa ceva..eu ma gandeam ca-ti face bine, ca sunt persoane care asa se descarca nu se incarca de nervi ca de asta nu avem nevoie...
roxy_s spune:
vissfoarte utile informatiile, mai invatam si noi cate ceva
mikidu-te tu si fa gura la emisiune, ce zici?
stiti cine ar fi fost foarte buna de mers acolo...strumphitza ea este si tupeista si vorbeste de sa te tii. eu zic ca ar fi fost foarte buna...
strumphitza daca erai in tara mergeai?
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s vissfoarte utile informatiile, mai invatam si noi cate ceva mikidu-te tu si fa gura la emisiune, ce zici? stiti cine ar fi fost foarte buna de mers acolo...strumphitza ea este si tupeista si vorbeste de sa te tii. eu zic ca ar fi fost foarte buna... strumphitza daca erai in tara mergeai? S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
ha, ha , eu nu sunt nici pe departe tupeista, ba din contra dar cred ca punctul de vedere mi l-as putea sustine..insa de mine e departe, n-am cu ce sa ajung, n-am cu cine sa=l las pe vlad, etc etc...sigur se va gasi cineva...
madutza_bra spune:
mai da ce liniste in seara asta pe forum...
Pe unde umblati fetele?
miki, roxy
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png