Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
deci ca la noi la nimeni.... vai si amar de noi ca am ales asa conducatori dupa ce a afirmat ce a afirmat ieri....si dupa sedinta celor de la udmr astazi ies boc si botis sa spuna ca nu e nimic definitiv, ca a fost doar o "discutie" si ca maine la ora 14 se hotaraste
mami de fetita cu codite 3+ si s29
bb_yasmi spune:
si acum sa vin cu vestile.....
stiti ca spuneam ca merg la eco??
eii bine....dovlecelul meu are 1300 gr e mai maricel si e totul bine.... mi-a dat dr ginec si prenatalul incepand de maine
cine a mai fost la eco la 28 s si 4 zile cat avea bebe??
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi deci ca la noi la nimeni.... vai si amar de noi ca am ales asa conducatori dupa ce a afirmat ce a afirmat ieri....si dupa sedinta celor de la udmr astazi ies boc si botis sa spuna ca nu e nimic definitiv, ca a fost doar o "discutie" si ca maine la ora 14 se hotaraste mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
pai la ora 7 la protv, boc a zis ca s-a stabilit la 1 an, acum iar nu sunt decisi?
asta nu mai poate decat sa ma amuze....
marg sa culc baiatul si revin daca mai am puteri
pupici
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi si acum sa vin cu vestile..... stiti ca spuneam ca merg la eco?? eii bine....dovlecelul meu are 1300 gr e mai maricel si e totul bine.... mi-a dat dr ginec si prenatalul incepand de maine cine a mai fost la eco la 28 s si 4 zile cat avea bebe?? mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
bravos, felicitari. Sa inteleg ca azi ai fost multumita de dr asta?
bebelina mea la 28 si 1 zi avea 1122 gr si era cu 2 zile mai micuta. Deci al tau este un dolofan. O sa se faca cat sor-sa . la mine si Cristi a fost relativ micut - 3200 la nastere.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada da azi a fost super, ok. dr pe care il stiam eu. am stat mult de vb , si de nasterea la partic si de tot ce am avut pe suflet. si de contractii..chiar am avut ceva contractii, dar m a palpat si a spus sa stau linistita ca sunt normale.
am repetat ceva analize si de maine incep sa iau calciu.
cat despre greutate, iasmi in sapt 31 (deci peste 2 sapt) avea 2000 gr .
bb_yasmi spune:
merg si eu sa culc buburuza si revin!!! sunt binedispusa
djlaura01 spune:
bb_yasmi felicitari ptr grasunel
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
persi spune:
seara buna burtici!!!
bb_yasmi,felicitari pentru bb sanatos si pt faptul ca te-ai inteles bine cu doctorul tau.
fericita de +22 Radu Andrei
mandreeac spune:
Persi mie imi plac ambele si Radu si David, dar cel mai mult Andrei.
Yasmi felicitari pentru bebe grasunel. Cat a avut YAsmi la nastere?
Madutza desi au iesit si pe post si pe site-ul lor au scris ca s-a adoptat ordonanta de urgenta, ei bine nu s-a adoptat, abia maine. SUnt niste incompetenti, cine naibii i-o fi votat nu stiu sincer.
Roxy da asa este, Strumphy era super potrivita. O sa ma uit si eu maine sa vedem ce mai fac idiotii astia, ca nu ii mai suport.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei
persi spune:
mersi mult mandreeac,si mie-mi place super mult andrei.
deja am inceput sa-l strig asa.
cat despre guvernanti, aveti dreptate sunt niste nemernici care se joaca cu nervii nostri.
fericita de +22 Radu Andrei