Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
simonacip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nu roxy, nimic din ce ai enumerat nu-ti poate da vreun indiciu..colostru la prima sarcina nici eu n-am avut pana dupa nastere..cunosc persoane cusanii mici mici, sau fara sani cum se numesc ele si care au avut lapte de 10 ori mai mult ca mine..nu-ti spun cum aratau sanii lor, de parca asa ar fi fost dintotdeauna..imeeensi..plini de lapte..iar eu desi nu sufar de sani mici si desi am stimulat cum am stiut eu mai bine si desi vlad era un mancacios si tragea cu o forta de mama mama ( ca se mai zice ca bebe regleaza singur cantitatea de lapte necesara tocmai prin supt ) eu tot n-am avut suficient deci nu exista reguli.. doar mintea limpede si gandirea pozitiva cred ca ajuta..si odihna de atunci..astea pot sa declar ca da, influenteaza.. mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
Eu sufar de sani mici (sau fara sani) si am alaptat 1,2 ani pe amindoi...intarcati cu forta dragii de ei. SI nici eu n-am avut colostru la prima sarcina. Acum am.Cred ca e normal sa n-ai la prima sarcina, vine Sophia si desfunda ea canalele
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
Cica s-ar fi adoptat prin ordonanta de urgenta treaba cu indemnizatia la un an.
Eh! Mai vedem noi la anul ce si cum...
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
viss spune:
roxy- hai ca am raams datoare cu un raspuns.neutrofilele sunt o parte a globulelor albe, care atunci cand cresc indica infectie.care poate fi dentara, urinara, pneumologica..in sarcina sunt mentionate valori crescute uzual, fata sa fie nici o infectie documentata - treb cercetat insa - dar oricum procentul pe care il ai tu, diferenta fata de normal, nici nu e luata in calcul. noi ne uitam oricum nu la procent , ci la valoare absoluta- adica nr. de Ne . eozinofilele in schimb au semnificatie dc sunt crescute, nu scazute cum le ai tu. cand sunt crescute, se banuieste o infectie parazitologica, frecvent toxoplasmoza..dar nu e cazul tau.
24 SA+ mami de 2 buburuze:
simonacip spune:
n-am repetat analizele. Desigur prima si singura data cind le-am faut erau la limita de jos...putin peste.
Sa stapaneasca fata sanatoasa patutul!! Foarte frumos pe portocaliu. Portocaliul , lilaul si rosul sunt culorile care-mi plac la fetitze...Rozul nu in mod special...
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
viss chiar am facut si toxoplasmoza si mi-a iesit negativa.
si vad ca leucocitele sunt in limita 9700 si maximul este 10 000. data trecuta le aveam 10 400 dar tot nu a zis doctorul ca sunt mari.
tu ce zici? cand iti faci toxoplasmoza este necesar sa tot repeti si Igg-ul? daca am facut la inceput Igg-ul si mi-a iesit ca n-am anticorpi, acum nu am mai repetat decat Igm-ul. crezi ca este necesar de fiecare data sa faci ambele?
ce bine cand este cineva care se pricepe.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
roxy_s spune:
simona exact asa si eu. rozul mai deloc nu-mi place. sunt unele rozuri care imi plac, nu zic ca nu, dar nu toate
in schimb galbenul, portocaliul, lilaul, vernilul....imi plac tare mult.
acum am luat hainutele la bebelina toate colorate, doar vreo 3 sunt un roz pal in combinatie si cu altceva.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi felicia, andreea asa scurt?? ailed, multumesc pt sfaturi. mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
Am fost plecata , abia acum am venit! E na, bolnava, ca am si citit. Doamne fereste, de parca ai fi anorexica. Eu zic ca arati f bine, doar ca nu esti cat casa. Stai linistita! pentru Yasmi
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s miki data trecuta cand am facut analizele, stii ca am zis ca mi-a dat fier separat. apoi cand am fost la control, a zis sa iau elevit ca astea contin mai multe...si calciu, si altele, si sa nu mai iau fierul si deci, am luat vitamine. si uite si tu ce fier am eu poate o sa-mi dea si fier si vitamine, se poate asa din amandoua? S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
Mie asa mi-a dat, si Elevit si Maltofer fol.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 27 Rares Andrei
roxy_s spune:
mandreeac poate imi da si mie fier in plus. tie cum ti-a iesit fierul? tu esti constipata de la fier?
mandreeac spune:
citat din mesajul lui roxy_s mandreeac poate imi da si mie fier in plus. tie cum ti-a iesit fierul? tu esti constipata de la fier? S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
Roxy eu la 35 de sapt mai fac analize, pana atunci nu stiu ce sa zic. Despre constipatie nici nu stiu ce sa zic, cand sunt ,cand nu sunt, cert e ca am cam uitat in ultima perioada sa il iau. Il iau o zi da, una ba, am fost neatenta, ca vitaminele le iau zilnic.