Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
roxy_s spune:
fetelor eu am dat comanda de patut si salteluta de la bebedesign. abia astept sa vina
l-am luat portocaliu si vineri merg cu mama sa luam si perdea. am vazut una superba cu fond galben spre portocaliu cu desene
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
scrish spune:
roxy, ce frumos si in cat timp vin? sa ne pui pozici cand o sa le ai acasa si noi mergem sapt viitoare, de abia astept!!
s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat
djlaura01 spune:
roxy_s
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Monas spune:
fete dragi,
m-ati linistit cu mrimea sanilor si abundenta laptelui. ca eu una ii am mici si ma gandeam ca nu o sa ma lapte..dar acum mai trag speranta
cate despre ce visati...eee..eu am visat ca aveam treaba in oras si mi-am lasta burta acasa cu mama , iar in lipsa mea se nascusera bebeii...si eram crizata toata..deci un cosmar pe cinste
21+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor eu am dat comanda de patut si salteluta de la bebedesign. abia astept sa vina l-am luat portocaliu si vineri merg cu mama sa luam si perdea. am vazut una superba cu fond galben spre portocaliu cu desene S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
superb, abia astept poze
Cat despre lapte, subsriu ce a zis miki, nu exista reguli clare. Adevarul este ca majoritatea femeilor au lapte, uinele chiar prea mult dar nu stiu si interpreteaza gresit semnele si renunta la alaptat.
O sa mai vb noi de asta.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
citat din mesajul lui catank Simonacip.... ce simpa esti.Na...ca ma provoci! Sunt implicata int-o aventura personala in lumea cunoasterii, o activitate captivanta in lumea cercetarii stiintifice, imbinand într-un mod armonios teoria cu experienta mea din domeniul practicii a sportului de performanta. Cercetarea stiintifica reprezinta, din punctul meu de vedere, o provocare pentru a cunoaste oameni de stiinta din trecut impreuna cu obstacolele de ordin stiintific (revenindu-mi sarcina sa incerc a le depasi). Am invatat de-a lungul experientei dobindite in activitatea de cercetare, in locul ce il numesc „laboratorul de creatie al cercetatorului” ca este necesar „sa stau jos in fata realitatii ca un copil mic si sa fiu pregatita sa renunt la orice notiune preconceputa, ca trebuie s#259; urmez umil Natura, oriunde si in oricare abis te conduce, altfel nu voi invata nimic!„ In acelasi timp, am invatat ca trebuie sa inving ceea ce este obisnuit, si lucrul cel mai dificil este sa „invingi propriile tale vederi si reprezentari, mai mult decit atit trebuie sa fii Om, om cu litera mare, atunci in fata ta se va deschide calea care duce spre culmile cunoasterii, spre noi descoperiri stiintifice”. Sper ca raspunsul te multumeste, ...pe mine una, activitatea pe care o desfasor ma hraneste sufleteste... imi da emotii in fiecare dimineata, ...ma determina sa-mi doresc sa mai traiesc inca o zi, ...si inca o zi...si inca...inca.... Pupici, ... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+ |
Wow!!Un raspuns exhaustiv. inteleg cat te implineste activitatea ta. CUnoasterea face parte din firea noastra, fara ea n-am fi completi..iar daca aceasta il include pe DUmnezeu (cel mai important oricand, oriunde) atunci esti pe cale...ca sa zic asa. Si am vazut ca la tine DUmnezeu e acolo, la locul Lui inemeritat.
Pup cu drag.
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
citat din mesajul lui roxy_s si acum sa va zic si eu.... mi-am luat azi analizele si cu toate vitaminele ce mi le-a dat data trecuta cand am facut fierul, acum il am mai mic 10,9. data trecuta aveam 11,2. am mancat de toate, am luat vitamine....eu nu stiu ce sa mai iau. bebelina imi consuma toate rezervele maine merg la doctor sa mi le citeasca si sa vad ce-mi zice. calciul este la limita, glicemia este buna. urocultura este bine doar ca apare : cristale de oxalat de calciu - rel. rare (si in paranteza scrie ca limita este <=10 adica s-ar incadra in limita). asta ce mai inseamna? S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
Eu la toate sarcinile am avut fierul la limita inferioara ...Nu stiu insa ce sa-ti spun despre calciu (decit ca acesta poate scadea rusc si la fel poate creste...), sper sa nu-ti faci multe ginduri pentru asta.
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
scrish cred ca pana vineri ar trebui sa primesc patutul. am trimis comanda si urmeaza sa-mi trimita ei raspuns. o sa pun si poze, cum sa nu.
roxy_s spune:
simona maine merg cu rezultatele la doctor si vad eu ce-mi zice el. si apoi sa vad daca-mi fac sau nu ganduri
acum cum stai cu fierul?