Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi asteptam vesti de la eco. daca nu zice doctorul, intreaba tu.

madutza suna tare bine. tu ai facut pifite? mie imi face mama, normal din asta chiar n-am facut niciodata. ei ii iese super buna si limpede.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph - meriti bataita. pai, mama ta avea dreptate cu statul mai la pat. pai eu ce sa zic? nu treb sa stau mai mult la pat? ce sfaturi imi dadusi domnisoara, mie? aha, sa fiu cuminte, dar la tine, de ce nu s-ar aplica? pai, mie nu-mi plac sfaturile spuse asa intr-o doara, sa vad ca esti bine intentionata, treb sa te vad ca si tu faci la fel, bine? ce sa faci la pat?ce fac si eu.. mai citesc, mai caut comedii la tv, sau flime politiste, sau cu medici,ma uit pe tvr 1, mai gasesc ceva cultural, mai interesant..mai scarman niste lana si umplu o perna, mai cos..mai fac si cate ceva de mancare, dar de facut curat- doar la praf ma bag,la strans o rufa, sotul are program de aspirator, mop..hai du-te la somn, sa te refaci

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

viss vorbesti serios? deci chiar este nasol cu fierul? sper sa-mi dea ceva dar sa si retina organizsmul fier. si de mancat am tot mancat si carne de vita, si oua, patrunjel verde, sfecla. zilnic mananc din astea.
darmai zi-mi ceva ca tu stii....neutrofilele sunt 70,6 si maximul este 70 , eozinofilele sunt 0,67 si minimul este 1 . de astea ce poti sa-mi zici? ce ar insemna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza suna tare bine. tu ai facut pifite? mie imi face mama, normal din asta chiar n-am facut niciodata. ei ii iese super buna si limpede.

si eu tot de la mama am

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza am citit si eu la buburuze ce frumos, ce emotii...... mi-au dat lacrimile. au inceput buburuzele sa se nasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

acum m am trezit si eu, am visat ca am nascut la 6 luni cat am acum un baiat mare si cu doi dinti (cred k mi a ramas asta in cap ca am citit despre un asemenea caz chiar azi) si ca trebuia sa ii fac baie si habar n aveam cum, si copilul tot plangea si eu habar n aveam ce sa fac cu el, a fost un vis provocator

shtrumph sunt in asentimentul fetelor, ce naiba sa cauti la concert? pai dupa ce ieri n ai fost om toata ziua, n ai dormit, azi ai fost toata ziua pe drumuri si abia ai mancat ceva tu mai vrei sa te apuci sa schimbi metrouri si sa stai la un concert? are u out of your mind? stai acasa la caldura si odihneste te, si lasa treaba aia mai usor k nu e foc!!! hai sa nu ma superi ca nu vreau sa mai aud ca ai dureri!!!

madutza, a nascut irinuka? ia sa intru si eu sa citesc

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

fetelor, ca tot vorbeati de colostru....este musai sa ai colostru ca sa ai lapte? ca eu nu am colostru inca, sau este musai sa ai sani mariiii ca sa ai lapte? este ceva dupa care sa-ti dai seama daca o sa ai lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

vai cat de frumos e la odiseea cealalta, doamne ce emotii m au luat, zici k nasc maine :)))) incet incet ne apropiem si noi de momentul asta...oare la noi cine o sa fie primul bebe?:)

s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

scrish este foarte frumos , intr-adevar...ce momente....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor, ca tot vorbeati de colostru....este musai sa ai colostru ca sa ai lapte? ca eu nu am colostru inca, sau este musai sa ai sani mariiii ca sa ai lapte? este ceva dupa care sa-ti dai seama daca o sa ai lapte?

nu roxy, nimic din ce ai enumerat nu-ti poate da vreun indiciu..colostru la prima sarcina nici eu n-am avut pana dupa nastere..cunosc persoane cusanii mici mici, sau fara sani cum se numesc ele si care au avut lapte de 10 ori mai mult ca mine..nu-ti spun cum aratau sanii lor, de parca asa ar fi fost dintotdeauna..imeeensi..plini de lapte..iar eu desi nu sufar de sani mici si desi am stimulat cum am stiut eu mai bine si desi vlad era un mancacios si tragea cu o forta de mama mama ( ca se mai zice ca bebe regleaza singur cantitatea de lapte necesara tocmai prin supt ) eu tot n-am avut suficient deci nu exista reguli..
doar mintea limpede si gandirea pozitiva cred ca ajuta..si odihna de atunci..astea pot sa declar ca da, influenteaza..

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput