Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
sunt de acord cu ai tai. ce vrei nsa faci acum? Sa fi suparata si stresata tot anul asta? Este singurul an pe care-l vei avea cu buburuza, si tu vrei sa stai suparata? hai ca reusim noi cumva sa trecem si de asta. Deocamdata este nelinistea din cauza faptului ca inca nu stim nimic sigur, apoi odata cu aprobarea legii...oricare ar fi ea, vom gasi si raspunsuri la probleme. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
no, madutza..eu m-am calmat de mult sincer nici nu ma mai intereseaza ce zic astia doar ca m-am saturat de palavrageala lor fara rost si in necunostinta de cauza o sa stau cu bebelina oricum, de descurcat ne-om descurca..
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s merg si eu sa mananc o ciorbita de cartofi acrita cu zeama de varza si mazare. si imi fac si o salata de sfecla rosie, morcov si telina si patrunjel verde. S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
roxy, cred ca se poate..nu stiu, o sa-ti zica medicul.
sa ai pofta daca va zic ca eu inca nu mi-am revenit de aseara cu arsurile..si azi am baut lapte si in rest mai nimic..ca ma arde tot gatul de la piept pana sus..
bb_yasmi spune:
mada a perfecta dreptate. cel mai tare ne chinuie ca nu stim nimic sigur. dupa ce se da legea macar stim si noi un lucru.
mi-am facut programare la dr pt diseara. daca vin la fel de dezamagita sa ma vedeti atunci....dupa toti nervi/supararea de ier/azi
mami de fetita cu codite 3+ si s29
miki1979 spune:
si acum ca am recuperat cu cititul..si l-am culcat si pe pitic dupa o runda de alergat in parc, va las ca sa mai citesc si eu cate ceva..poate s-o si prinde ceva
persi spune:
miki,asa zic si eu...indiferent ce va fi eu mai putin de 2 ani nu stau cu bb-meu.
apropo de ciorbita de cartofi,eu as maca niste cartofi prajiti ca ma gandesc la ei de vreo doua zie, de cand a pomenit strumphita de ei.
fericita de +22 Radu Andrei
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada a perfecta dreptate. cel mai tare ne chinuie ca nu stim nimic sigur. dupa ce se da legea macar stim si noi un lucru. mi-am facut programare la dr pt diseara. daca vin la fel de dezamagita sa ma vedeti atunci....dupa toti nervi/supararea de ier/azi mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
bbyasmi, revedere placuta cu bebe..si eu abia astept ziua de vineri cand avem intalnire la eco
bb_yasmi spune:
miki , multumesc frumos, dar nu am asteptari asa mari....sunt sigura ca voi fi din nou dezamagita de eco si atunci chiar voi lua o hotarare.
mami de fetita cu codite 3+ si s29
strumphitza spune:
Buna fetele!
acu 10 min am intrat pe usa, am bagat rapid o farfurie cu mancare ca eram lesinata , nu am mai mancat de aseara de pe la 4 si simteam cum ma scurg
ca de obicei cum se intampla la mine la spital aici, programarea mea pe azi la testul asta de toleranta la glucoza era anulat?!!!! mi-am pastrat calmul desi imi venea sa le urlu si sa le sparg ceva intre ochi, dar s-a rezolvat ca am dat peste niste doamne dragute , dar la cat de obosita eram eu dimineata si inca sunt , plus ca suparata, daca nu se rezolva pe loc problema le spuneam ceva de dulce
am uitat sa va spun in mesajul de dimineata ca mi-a facut control si pe masa sa vada cum stau cu colul si cica toate bune si frumoase, deci dupa cet teste si analize si nebunii au facut au spus ca bebe este ok si ca durerile mele sunt din cauza muschilor si ligamenteleor care se intind ...eh nu zau ??!! si cica sa stau linistita si sa nu fac efort si maica-mea la fel a spus aseara ca am sunat sa vorbesc cu ea si m-am plans ce si cum ma doare si cica sa stau in pat ca de acum ar cam trebui de la varsta asta a sarcinii, da vine ea sa faca curat si mancare ?? vrea sa stau ca o statuie ? nu pot sa stau asa fara sa fac nimic...
oricum, acum mi-e mintea numai la rezultatele analizelor ce mi-a luat sange azi noapte si la urina... joi la 12 mi-am facut programare la moasele din spital sa imi dea rezultattul, nu mai spun ca am la ora 10 intalnire cu moasa mea joi si imi cam vine sa o scarman nitzel ca numai ea putea sa imi anuleze mie testul de azi si plus ca si eco de 20 sapt era anulat cand am fost daca va mai aduceti aminte, si atunci tot asa am dat peste o doamna dragutza si m-a bagat peste program la un doctor sa imi faca eco
va multumesc tuturor ce v-ati gandit la mine sau mi-ati scris incurajari , nu va niminalizez ca sunteti multe tare si va multumesc, suntetti minunate sper sa fie bine, eu ca eu, bebe e cel mai important acum... azi in drum spre spital in autobuz imi venea sa plang, nu mai spun ca si acum am lacrimi in ochi numai cand ma gandesc
off si in seara asta la 7 jumate avem bilete la concert la Arenele O2 si eu numai chef nu am de asa ceva acum la cate oboseala am in mine trebuie sa ma duc sa ma intalnesc cu Nick in oras la ora 5 jumate si deja e aproape 2 si vreau sa ma duc sa trag un pui de somn de o ora sau 2 daca pot si apoi sa ma duc in oras sa pot rezista , mama lui de concert , trebuie sa mergem ca bilete sunt cumparate din vara si nu vreau sa il supar pe Nick ca e o trupa de-a lui favorita ca dupa mine l-as trimite singur dar si el e si mai obosit ca mine ca a dormit de la 4 la 7 cand s-a dus la munca
offf tare imprastiata sunt azi si nu mai stiu ce voiams sa va mai scriu ... eu molfai ca mi-am luat niste croissante de la magazin in drum spre casa sa le mananc dupa ce pap de pranz ca aveam pofta in gat de dimineata cand ins pital mirosea asa bine a croissante si eu trebuia sa stau cu foamea in gat sa astept sa fac testele de sange... nu mai spun ce gretos a fost sa beau paharelul ala de glucoza
gata va las, va pup , ma duc ss dorm putin pana trebuie sa ies in oras la concert
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
viss spune:
fetelor, multumewsc ca v-ati gandit la mine.
am dormit si eu un pic- vreo 1,5 h si sunt tare bine acum.am dezghetat carnea de friptura, de o luna am mancat numai pui- supa/ pilaf/ la cuptor, si de 2 zile m-am gandit la niste cartofi taranesti cu usturoi si cu ceafa de porcla mine pricipalul aliment din sarcina asta e apa, si pe locul 2- laptele.in rest- nu ma atrage nimic- a, ba da, nucile si alunele crude, le calesc la microunde..
roxy - sarcina consuma mult fier.necesarul creste cu cat inaintam spre sfarsitul ei.eu cred ca, da, m-am uitat - elevitul contine 60mg Fe, la pesoanele cu deficit de Fe se cere cel putin 100mg- fe/zi.deci iti poate da pe langa elevit, si alt supliment doar cu Fe. mai exista un preparat, Captafer se numeste, care ajuta la retinerea/ absorbtia mai buna a Fe.ma gandesc, ce ai mancat..cantitate mai mare se gaseste in organe- mai ales ficat, oua, legume verzi - dintre acestea patrunjel, spanac, ridichi, dar nu pot suplini singure deficitul de fier- care incepe de la epuizarea depozitelor de Fe din orgasnism, apoi a fierului din circulatie..filozofie mare, dupa mine ai Fe foarte mic - ca valori,deci cred ca musai supliment doar cu Fe.
24 SA+ mami de 2 buburuze:
madutza_bra spune:
strumphi, ia mai stai linistita cu concertul ala. pai ce-i aia trupa favorita ? . Nu se gandeste la tine si la burtica? Parerea mea este sa stai cuminte acasa. Toata lumea iti spune sa stai linistita, si tu ce faci? Pleci la concert?. Chiar vrei sa-mi iau bilet catre Londra?
Hai
In alta ordine de idei, m-au luat emotiile, la odiseea dinaintea noasta a aparut primul bebelus . Va dati seama ce aproape suntem de nastere?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png