Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
alina06st spune:
Roxy, ce chestie cu analizele. Probabil ca o sa-ti dea in continuare vitamine. Chiar sunt curioasa. Si eu ma trebuie sa refac analizele, cred ca pe la sf saptamanii viitoare. tare sunt curioasa sa vad cum iese fierul
Ma duc si eu sa motzai putin in pat ca mi se inchid ochii.
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
nici eu nu strang dar si la mine apar cojite asa mai galbui si le sterg de fiecare data cu un prospo mai aspru.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
roxy_s spune:
alina06 si eu am ramas asa. ma gandeam eu sa vezi ce bine imi iese fierul acum ca am luat vitamine...da' de unde, a iesit mai mic
fetele daca stiti ce inseamna cristalele alea de oxalat de calciu din urina, ziceti-mi.
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s si acum sa va zic si eu.... mi-am luat azi analizele si cu toate vitaminele ce mi le-a dat data trecuta cand am facut fierul, acum il am mai mic 10,9. data trecuta aveam 11,2. am mancat de toate, am luat vitamine....eu nu stiu ce sa mai iau. bebelina imi consuma toate rezervele maine merg la doctor sa mi le citeasca si sa vad ce-mi zice. calciul este la limita, glicemia este buna. urocultura este bine doar ca apare : cristale de oxalat de calciu - rel. rare (si in paranteza scrie ca limita este <=10 adica s-ar incadra in limita). asta ce mai inseamna? S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
roxy, cu oxalatii nu cred ca e grav..parca apar in sarcina dar nu mai stiu cauza..
cu vitaminele tu ai luat Fier ? ca s-ar putea sa nu fi fost suficient vitaminele si sa-ti dea Fe separat..iar din alimentatie nu se asimileaza intotdeauna bine..chiar daca mancam sanatos
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
roxy_s spune:
am gasit pe net ce inseamna. nu este nimic anormal, poate aparea in urina normala dar mai acida, sau daca inainte se consuma multa vitamina C (eu am mancat multe portocale seara) .....chestii din astea.
oricum vad eu ce-mi zice doctorul maine.
madutza_bra spune:
ai mei ma incurajau aseara ca lasa, ca uite pana in 2012 cand o sa ne expire noua anul cine stie cine mai vine la conducere si de cate ori se va modifica.. mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
sunt de acord cu ai tai. ce vrei nsa faci acum? Sa fi suparata si stresata tot anul asta? Este singurul an pe care-l vei avea cu buburuza, si tu vrei sa stai suparata?
hai ca reusim noi cumva sa trecem si de asta. Deocamdata este nelinistea din cauza faptului ca inca nu stim nimic sigur, apoi odata cu aprobarea legii...oricare ar fi ea, vom gasi si raspunsuri la probleme.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
miki data trecuta cand am facut analizele, stii ca am zis ca mi-a dat fier separat. apoi cand am fost la control, a zis sa iau elevit ca astea contin mai multe...si calciu, si altele, si sa nu mai iau fierul
si deci, am luat vitamine. si uite si tu ce fier am eu
poate o sa-mi dea si fier si vitamine, se poate asa din amandoua?
roxy_s spune:
merg si eu sa mananc o ciorbita de cartofi acrita cu zeama de varza si mazare. si imi fac si o salata de sfecla rosie, morcov si telina si patrunjel verde.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s merg si eu sa mananc o ciorbita de cartofi acrita cu zeama de varza si mazare. si imi fac si o salata de sfecla rosie, morcov si telina si patrunjel verde. S-a intamplat minunea mult asteptata28+ |
sa ai pofta roxy , eu azi am bagat piftie cu hrean deasupra
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png