Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu am ajuns la culcare inca,....
fetele care aveau colostru, cum mai e??? la mine e galben si alb mat ......sau uneori la inceput curge putin incolor si apoi alb...
scuzat detaliile...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ma bucur ca esti bine. vezi, asta ti se trage de la atata agitatie prin casa. eu nu stiu de ce nu stai tu linistita si sa ai grija de tine. nu stiu ce te tot agiti cu curatenia aia de parca ai sta in mizerie. te rog, ai grija de tine, lasa totul deoparte si curatenia aia exagerata si tot.

miki ai o burticuta tare frumoasa si a mai si crescut

anaxena tare bine ti-a stat asa. ce scumpica este maria, o frumusete de fetita

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui persi

fetelor,ce ziceti langa Andrei suna mai bine Radu sau David?
Mi-a venit asa din senin.

fericita de +22 Radu Andrei

persi, si mie imi place Radu..e un nume duios, cald si cunosc numai persoane deosebite cu numele asta

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Simonacip.... ce simpa esti.Na...ca ma provoci!

Sunt implicata int-o aventura personala in lumea cunoasterii, o activitate captivanta in lumea cercetarii stiintifice, imbinand într-un mod armonios teoria cu experienta mea din domeniul practicii a sportului de performanta.
Cercetarea stiintifica reprezinta, din punctul meu de vedere, o provocare pentru a cunoaste oameni de stiinta din trecut impreuna cu obstacolele de ordin stiintific (revenindu-mi sarcina sa incerc a le depasi). Am invatat de-a lungul experientei dobindite in activitatea de cercetare, in locul ce il numesc „laboratorul de creatie al cercetatorului” ca este necesar „sa stau jos in fata realitatii ca un copil mic si sa fiu pregatita sa renunt la orice notiune preconceputa, ca trebuie s#259; urmez umil Natura, oriunde si in oricare abis te conduce, altfel nu voi invata nimic!„
In acelasi timp, am invatat ca trebuie sa inving ceea ce este obisnuit, si lucrul cel mai dificil este sa „invingi propriile tale vederi si reprezentari, mai mult decit atit trebuie sa fii Om, om cu litera mare, atunci in fata ta se va deschide calea care duce spre culmile cunoasterii, spre noi descoperiri stiintifice”.
Sper ca raspunsul te multumeste, ...pe mine una, activitatea pe care o desfasor ma hraneste sufleteste... imi da emotii in fiecare dimineata, ...ma determina sa-mi doresc sa mai traiesc inca o zi, ...si inca o zi...si inca...inca....

Pupici, ...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

mandreeac tocmai ca nici eu nu suport asa ceva ,la mine in familie le-am explicat mai mult tipand de nervi ca eu asa ceva nu am mai trait ....dar vezi tu spiritele sau incins ptr ca ai mei socri vor sa ne lase noua casa in sinaia aproape in totalitate (SOCRI VOR SA PLECE LA TARA CA AU CASA ACOLO)si lor le da decat o camera plus teren sa se separe de noi si asta ia enervat asa tare.......al meu sot fiind cel mai mic iar sora lui care sta acolo mie una mi s-ar fi parut normal sa stea la bartbat ,ca din cate stiu eu sotul e cap de familie si trebui sa ofere pe cat posibil un camin ,dar asta este

PS SCZ CA V-AM ZAPACIT DAR M-AU DAT PESTE CAP

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

laura, eu sper sa se rezolve amiabil problemele..eu nu ma vad certandu-ma cu fratele meu pt nimic in lume si mai ales pt partea materiala..iar pt mine fratii sunt perfect egali in fata parintilor, indiferent de sex nu sunt de acord cu capul familiei=barbatul

Mergi la inceput

si acum sa va zic si eu....

mi-am luat azi analizele si cu toate vitaminele ce mi le-a dat data trecuta cand am facut fierul, acum il am mai mic 10,9. data trecuta aveam 11,2.
am mancat de toate, am luat vitamine....eu nu stiu ce sa mai iau. bebelina imi consuma toate rezervele maine merg la doctor sa mi le citeasca si sa vad ce-mi zice.

calciul este la limita, glicemia este buna. urocultura este bine doar ca apare : cristale de oxalat de calciu - rel. rare (si in paranteza scrie ca limita este <=10 adica s-ar incadra in limita). asta ce mai inseamna?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

miki, ma gindeam ca si eu am 2 luni prinse din vechiul CIC..se considera neimpozaile?Ca dc ma pomenesc si cu 6 in loc de 85%...si doar un singur an...mor...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pai da, legea ( adica proiectul de lege al dlui ministru al muncii ) spune 12 luni anterioare nasterii sa fie impozabile! dar calm, ca doar nu vezi ca ei nici nu stiu despre ce vorbesc ? se contrazic de la o zi la alta..

ai mei ma incurajau aseara ca lasa, ca uite pana in 2012 cand o sa ne expire noua anul cine stie cine mai vine la conducere si de cate ori se va modifica..

Mergi la inceput

persi ma bucur ca bebele este bine

ailed

Mergi la inceput

bb_yasmi ddeci iti iei de maine tu. foarte bine. eu vineri merg sa mi-l iau

am fost si la plimbarica , a venit si mami meu pe la mine, am facut mancare, am stat la cafeluta...
gata, m-am hotarat sa nu mai beau cafea ca si asta mananca tot calciul si fierul si vitaminele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nu am ajuns la culcare inca,....
fetele care aveau colostru, cum mai e??? la mine e galben si alb mat ......sau uneori la inceput curge putin incolor si apoi alb...
scuzat detaliile...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

bbyasmi, eu cred ca am dar nu ma bag la stors ca mi-e teama..doar dupa baie sterg mai energic cojitele care se formeaza probabil tot de la colostru..sunt cam galbui

Mergi la inceput