Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss
da, miki, mi-am revenit nitel a plecat sotul de acasa, vine peste 3 ore, si asa m-am linistit..mai vorbind cu tine , mai band o cana cu lapte si capucino. nenorocitii astia nici casa nu m-au lasat sa iau cu credit, ca pe perioada determinata - cum era rezidentiatul, nu se accepta.suntem o categorie speciala - de handicapati. off, nu m-as fi intors la soacra in veci, sa stau in casa altuia, sa aud ca zice," e casa mea, fac ce vreau , si tu faci ce vreau eu in casa mea"..dar na, cu capul plecat- off, si eu am mari probleme sa plec capul, treb sa ma intorc de unde am plecat acum 4 ani..ma rog macar sa ma intorc cu bebici, sa fiu asa euforica, si asa de ocupata cu ei, sa-mi intre cuvintele pe o ureche si sa-mi iasa pe cealalta
mereu mi-am dorit si eu o casa a mea- ca am stat ba pe la matusi, ba pe la Cta, ba pe la Tulcea, ba in camine,dar mi-am dorit si medicina, si sa ma marit din dragoste, si bebici, asa ca..nu le putem avea pe toate, nu?
24 SA+ mami de 2 buburuze:

oho, viss..inarmeaza-te cu si mai multa rabdare si intelegere eu din proprie experienta iti spun ca tocmai atunci o sa-ti fie mai greu, ca nu scapam de hormonii astia..ba chiar sunt mai nesuferiti dupa iti sare tandara din orice si nu suporti pe nimeni..off, nu vreau sa-mi aduc aminte..eram ca un butoi cu pulbere..si mai explodam din cand in cand..noroc ca si maicamea si soacramea stiau probabil ce inseamna..ca sunt trecute si ele prin asta
ma bucur ca esti mai bine

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

bb_yasmi bine ca ne tzi la curent cu shtirile,eu ma duc acasa ca sunt moarta de somn

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

si eu vreau sa ma pun la somn....mami mi-a facut papica azi...asa ca nu mai am treaba!!
care mai e situatia la tine cu kg alea ciudate aratate de cantar care nu se vad niciunde???

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

roxy esti bine???? la plimbarici??

de maine intru in prenatal!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

va multumesc la toate pt sugestii!!
cred ca ramane sa tragem la sorti eu si al meu sot pt ca mie imi plac ffff mult ambele nume,iar sotul inclina spre david.
ma rog sa fie macar cei de la UDMR mai luminati si mai umani cu viitorii copii.

fericita de +22 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

miki, ma gindeam ca si eu am 2 luni prinse din vechiul CIC..se considera neimpozaile?Ca dc ma pomenesc si cu 6 in loc de 85%...si doar un singur an...mor...

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo eu cred ca iei 600lei..asha sunt si eu...3 luni din CIC1

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 25+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Doar ca eu nu am auzit nicaieri treaa asta...Oof, aia astept sa iasa legea si sa vad exact textul legii...Mi se pare aerant, sincer..

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

eu ma pun la nani...inainte sa merg dupa iasmi la gradi.
incerc sa imi fac o programare pe diseara la primul meu dr . sa vedem dc reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

simo ,anaxena s-a discutat la un mom dat despre asta cu cic1-cic2 la tv dar dupa nu au mai zis nimic ,eu sper ca nu va fi cazul...si cred ca la voi se calculeaza 85%din salariu daca e mai mare de 600ron

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

somn usor fetelor care fac nani

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

am citit numai vesti urate si tare m-am intristat.

viss,strumphitza,djlaura imi doresc tare mult sa treceti peste starile astea de agitatie, sa fiti vesele si linistite.

viss situatia din tara asta de rahat ne afecteaza pe toti dar trebuie cumva sa rezistam, sa ne mentinem o stare buna de spirit, asa ca intr-un glob sa fim cum ai zis si tu. sotii ar trebui sa fie primii care sa ne fie alaturi dar uite, cateodata sunt si ei rapusi de stres si ganduri.
in tara asta de 2 lei n-ai nici o siguranta, nimic si de aici pleaca totul.

eu sincer, nu ma mai stresez absolut de nimic. nici nu ma intereseaza ce spune unul si altul, pur si simplu ignor tot. mi-am impus sa fiu linistita si sa nu ma enervez mai deloc, m-am mai enervat cu imputiti de la tv ca asa le-as pune o bomba..........ce-am ajuns sa gandim....din cauza lor, niste jegosi.

si eu cred ca o sa stau 2 ani acasa, ma pis pe aia 500 ai lor, sa si-i bage in c.r

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Simonacip.... ce simpa imi estiNa... ca ma provoci!

Sunt implicata int-o aventur#259; personal#259; in lumea cunoasterii, o activitate captivant#259; in lumea cercetarii stiintifice, imbinand într-un mod armonios teoria cu experien#355;a mea din domeniul practicii a sportului de performanta.
Adica...in domeniul cercetarii stiintifice pentru dezvoltare. Reprezint#259;, din punctul meu de vedere, o provocare pentru a cunoa#351;te oameni de stiinta din trecut impreuna cu obstacolele de ordin stiintific (revenindu-mi sarcina sa incerc a le depasi). Am invatat de-a lungul experientei dobindite in activitatea de cercetare, în locul ce îl numesc „laboratorul de crea#355;ie al cercet#259;torului” ca este necesar „sa stau jos in fata realitatii ca un copil mic si s#259; fiu pregatita sa renunt la orice notiune preconceputa, ca trebuie s#259; urmez umil Natura, oriunde si in oricare abis te conduce, altfel nu voi invata nimic!„
In acelasi timp, am invatat ca trebuie sa inving ceea ce este obisnuit, si lucrul cel mai dificil este sa „invingi propriile tale vederi si reprezentari, mai mult decit atit trebuie sa fii Om, om cu liter#259; mare, atunci în fata ta se va deschide calea care duce spre culmile cunoa#351;terii, spre noi descoperiri stiintifice”.
Sper ca raspunsul te multumeste, ...pe mine una, activitatea pe care o desfasor ma hraneste sufleteste... imi da emotii in fiecare dimineata, ...ma determina sa-mi doresc sa mai traiesc inca o zi, ...si inca o zi...si inca...inca....

Pupici, ...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput