Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata fetelor!

Vad ca ati fost harnicutze cu scrisul!

OANKA - LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI EXPERIENTE PE MASURA SUFLETULUI TAU BUN!

INA - insanatosire grabnica, sa va treaca raceala! Bietul tau sot! dupa ce ca e racit vrei sa-l mai supui si la experiente de gen! Imi pare rau ca nu ati putut face poze cu Robin si Mosul! Ce bine ca iti vin ajutoare! Si eu sunt in tratative cu mama sa vina vreo 2 saptamani in februarie! abia astept!

LARA - foarte frumoasa melodia! iti multumim ptr dedicatie! pana si Riccardo s-a oprit din ba..ba..-urile lui ca sa o asculte!

CHILD - ce face puiul Albert? sper ca e mai bine si a scapat de febra! sanatate multa iepuricului scump!

Noi azi (ca si iesi dealtfel) suntem singurei caci tati e la un curs de la 9 am la 6 pm. dar imi scot parleala maine caci ramane el acasa cu Ricky si eu ma duc la sala.

Acum am fugit sa pregatesc papica ptr pranz! astazi avem in menu broccoli , cartof, morcov, dovleac si carnita de vitel

O duminica placuta tuturor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Oanka, La multi ani sanatosi si fericiti! Sa vina Bebedoiu'!

Lara, felicitari pentru premiu! Bravo! Si vezi ca acum te joci tu cu laptopul, dar ii datorezi frumoasei protagoniste a pozei jumatate de gadget ce o sa fie la moda cand o fi ea domnisoara!

Si sa ma laud: raportam prima noapte dormita fara trezire, 22-8!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Eva, lui David i-am luat o carticica caronata dintr-o serie pe care o are deja Daria, deci tot ea se va bucura deocamdata de ea.

Are deja carte din aceea care se molfaie si multe jucarii de la ea si pot sa consider bila aceea luata acum o saptamina si ceva cadou de mos Nicolae. Eu vreau sa ii pozez cind se uita la ghetute plus ca Daria va intreba: bebe ce a primit?

Vreau sa te rog sa imi dai si mie datele de contact ale dermatologului recomandat Ilenei.E din Bucuresti?

Pupicei Evei, sa vezi perioada 2,5-3,5 ani, atunci comportament de neinteles si capricii...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi si aici Oanka!

silvana mea din somnoroasa ce era...nu mai doarme deloc, e jale, ma simt sora cu bumbita:))

yaia esti suparata pe mine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La Multi Ani Oanka!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de dragii tai!

Azi vine moosuulll.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Lara felicitari! E minunata poza! si modelul de altfel :)

Dayanara cum nu mai doarme Silvana? Noaptea?
Si a mea s-a trezit de foarte multe ori, a facut caca, a povestit, a tot supt :)

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Oanka, LaMulti Ani si toata sanatatea din lume. Sa ai parte numai de fericire si bucurie si sa ai putere pentru cei din jur pe care ii iubesti.

Pup si toti sarbatoritii zilei, sa fie sanatosi si frumosi.

Roxana, ai o sora bufnita care e alaturi de tine. Nici Kirui nu prea mai doarme. Eu sper sa le treaca

Erina ai Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi si frumosi ani draga noastra OANKA!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta superba,
sa aveti o viata minunata multi ani de acum inainte!!!

Child nici eu nu pot vedea pozele pe picasa, si ca toanta am si sters niste butoane din bara de instrumente, nou instalate, am crezut ca de aceea nu-mi incaraca pozele

Erina si eu i-am luat lui Ianis de mos 2 carti din acelea format A6, din carton f gros cu animale domestice si salbatice, sa vezi ce o sa fac eu ca toate animalele perin casa

Oana superba urarea pt Oanka

Va pup, o duminica frumoasa, cat a mai ramas din ea

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ziua buna!
Sa intru si eu la ore normale, nu ca la ultimul mesaj.

Roxi si eu sunt bufnita, si abia vad tastatura de somn. Nu stiu ce a avut azi noapte, dar m-a capiat. Daca nu s-a foit de numa. Pe la 5 l-am luat cu mine in pat, degeaba, tot foiala maxima. Radeam azi noapte ca ma gandeam la Oanka ca vrea sa ii scoata masa de noapte si al meu a mancat de doua ori noapte trecuta la 2 si la 5.

LML iepurasilor de 5:Theodor Stefan (de ate_09), Tudor (de mami07), Tanya Ioana (de bluekidoo), Cezar (de CastelanaC)!!!

Azi e o zi frumoasa, simt ca e ziua mea. M-am bucurat ca mi-a iesit ce mi-am propus.

Maine e o alta zi frumoasa, prima zi de onomastica a puiului meu.

I-am pus cadourile langa ghetute pentru cand face ochi, azi facem si noi poze pentru colaj. Sa vedem daca si sta.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai, nu stiu cum sa fac sa imi ajunga si mie timpul....zau de fac ceva, ma tot invart, mai spal ceva, mai gatesc ceva, mai intind/strang o rufa...si uite asa se duce timpul liber, adica cand doarme Ericutu, ca atunci cand e treaz ma cocostez mergand cu el prin casa, ne luptam unu cu altul: eu sa ii pun pampersul sau sa il schimb..el sa fuga...a invatat sa se dea jos din pat, dar nu se tine bine pe picioare, asa ca trebuie sa fiu cu ochii pe el sa nu cada...Stiti voi cum e...asa va invidiez cand vad ca voi intrati aici si scrieti..VREU SI IOOOO!!!
Oanka din suflet iti doresc La multi ani plini de fericire!
Samariama bucur tare tare mult pt voi ca sunteti bine si ca micutul Eduard poate sa il astepte linistit pe Mos Niculae
Child Doamne ajuta sa isi revina Albert cat mai repede
Ina nu imi vine sa cred ca si la voi tot asa e...Credeam ca astea's romanisme (ma refer ca nu v-au lasat sa il pozati pe Robin)
Stanucel stiu exact cum te-ai simtit cand ai tipat la Adelina. Si eu am tipat la Eric si apoi imi venea sa plang...Las ca ei sunt copii isteti si stiu ca noi ii iubim mult mult..chiar daca mai clacam uneori. fete dragi (mami si Adelina)
Erina cand am vazut la stiri ce iarna e la PN, chiar ma gandeam la voi..cum sunteti
Oana ieri ti-am urmat exemplul si l-am pus si eu pe Eric in cosul de la Car4. La inceput a fost extaziat apoi incerca sa manance fierul ala cu care se leaga cosurile unul de altu. O sa intru sa citesc cum sa fac poza pe siteul ala, ca eu nu am gasit caciul de Mos asa mica. Toate ii cadeau pe nas

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput