Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Am intrat si eu sa urez La Multi Ani Oanka!! :) Sa fii fericita mereu!

Imi pare atat de rau sa vad atatia puiuti bolnaviori.. sanatate multa, multa!! Abia astept sa treaca si iarna asta!

Va multumesc din nou pentru felicitarile pentru poza Sarei! Va fi cea mai minunata amintire de pe DC, peste ani si fiecare din voi a contribuit la ea. Si nu ma refer numai la voturi.
Toata lumea a fost incredibila, am primit multe PM-ri si mesaje cu felicitari si cuvinte atat de frumoase, a fost cineva care si-a facut cont sa ma felicite! E incredibil :) Coplesitor si minunat sentiment!
Va multumesc din suflet pentru tot. Va urma la anul, un nou concurs "Clipe de Iarna". Go for it, va o amintire frumoasa, poze cu iepurasii in albumul DC, pentru peste ani si cine stie, poate un nou castigator printre noi :)
Eu nu mai particip de-acum :) Sper sa participati si voi data asta, ati vazut ca se poate! Nu as fi crezut..:)

Va imbratisez pe toate, si va multumesc mult.

Luni va veni mosul! Bafta multa, sper sa treaca si pe la mamici, nu numai la cei mici!

Cantecul asta e minunat.. I wish I could give you more than that..

SARBATORI FERICITE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Salutare sau buna dimineata...ca eu nu am somn la ora asta.

In primul rand LA MULTI ANI OANKA!!!SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!

Miahela da, asa e cu fularul nu e bine sa-l pui pt ca se formeaza un fel de condens cad/rece si copilul inspira umezeala aia....dar, batea vantul destul de tare ca ma intepa pe mine la fata, deci i l-am pus mai mult ca protectie de vant....plus ca am vazut ca nu-l baga in gura deci nu l-a udat.Oricum am ajuns la munte dintr-o intamplare.....adik sora mea cumparase bilete pt un weekend dar n-a mai putut pleca...si uite asa am ajuns la munte vrei nu vrei.Oricum Eva a fost fff incantata de zapada si de iesire in general.Va dorim si voua sa ajungeti cat mai curand!

Samaria, ma bucur pt revenirea voastra acasa.Multa sanatate si spor la treaba!

Ina, foarte urat gestul directoarei.....daca erai la noi as fi inteles dar si la case mai mari?! Oricum interesanta experienta cu Mosu....ce reactie au avut micutii? L-au tras de barba?

Erina este foarte frumos si educativcadou Dariei.....iar pt cei mici nici nu stiu dc se merita sa le luam cadouri , poate doar ceva simbolic, ei oricum n-au habar la momentul asta....plus ca Eva n-are nici ghetute , doar niste sosonei. La cat a fost de maraia azi cred ca ar merita o nuielusa.

Oana, foarte frumos sta Eric in carutul din Carrefour....noi cand am pus-o pe Eva se tot chinuia sa linga bara aia.

Intrebare pt mamicile de fete:Unde gasesc niste cercei draguti? Pe unde am mai intrebat au acelasi tip de tortite.As vrea sa merg la sigur ca n-am chef sa bantui cu Eva dupa mine prin magazine.Ma gandeam sa-i iau cu surub ca se scot mai greu.Are unii medicinali acum si se impaca bine cu ei.

Multa sanatate puiutilor balnaviori!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

OANKA LA MULTI ANI
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, si sa te bucuri de comoara ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Lara, Felicitari, merita din plin sa castige!
Iar melodia te unge la suflet!Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Undeva, prea departe de cele mai multe ori, am "cunoscut" unul din cele mai sensibile suflete din viata mea. Ne-au apropiat suferintele vietii noastre care se incapatanau sa semene mult prea mult. Asa am gasit in ea mult mai mult decat o prietena, am gasit sora ce nu am avut-o niciodata. Mi-a fost mereu alaturi in ultimile 18 luni, la bucurie, la tristete. Tot ce imi doresc e ca foarte curand sa o pot strange tare tare in brate sa ii spun in fata cat de mult tin la ea si la toata familia ei.

Onutul meu drag(cum imi place sa-i spun) LA MULTI MULTI ANI!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Maria si Paul. Sa va dea Dzeu tot binele din lume, sa vi se intoarca inzecit tot ce faceti voi cu mult suflet pentru toata lumea.

Un miliard de pupici si un brat de flroi pentru o persoana speciala!!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI! OANKA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa, fericire si numai impliniri alaturi de sotul, printesa ta Maria si toti ceilalti dragi sufletului tau! Un brat desi multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invitam la o doua trei :)

foarte frumos scris oana....MI-A PLACUT MULT

la multi ani oanka multa sanatate si tot ce iti doresti sa se indeplineasca,sa fi iubita de cei dragi tie,fetita sa iti aduca multe bucurii....LA MULTI ANI

la multe lunite Theodor Stefan, Tudor,Tanya Ioana,Cezar multa sanatate,voiosie
[tren

o duminica placuta tuturor....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Draga Oanka, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
am si antibiotic, daca temperatura nu vrea sa scada.

Cica e viral, intr-adevar sotul a fost cam racit zilele astea.

Pai daca e viral de ce v-a dat antibiotic?
Alterneaza panadol-nurofen la 4 ore ca sa scazi febra.
Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ami mamicii suave Oana! Sa ai parte numai de clipe senine!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput