Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 9
michelle_sf spune:
Salutare, salutare. Intru rapid numai sa urez si eu
La multi ani, draga Oanka!!!
Noi avem musafiri din tara Maine pleaca, si tot maine vine tura 2 care sta o saptamana. Ioi ce fain e! Casa plina, o bericica, o barfa, ne cam impiedicam unii de altii ca e ingust, dar nu conteaza! Va pupacesc, sanatate multa bolnaviorilor. Si Andrei a fost muciulit vreo 2 zile, dar acu vad ca e mai binisor... O duminica super si o saptamana bestiala!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
ami_84 spune:
La multi ani Oana!!
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
child spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai daca e viral de ce v-a dat antibiotic? Alterneaza panadol-nurofen la 4 ore ca sa scazi febra. Sanatate multa! |
YAIA mi-a scris antibioticul sa-l am in casa, in caz ca in 48 de ore nu scade febra, mai ales ca e WE.
Asa am facut, am alternat panadol cu nurofen si de aseara nu a mai facut febra, acum e ok.
Multumim de gandurile bune!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Fetelor, multumim pentru urarile de sanatate, se pare ca au functionat, Albert de aseara nu a mai facut febra.
Alte semne de boala nu prea are, nu tuseste, nu curge nasul, daca nu ar fi zis doctorita ca e gatul rosu, as fi zis ca nu are nimic, dar in schimb...maraiala la greu.
Se ia de mana cu Eric si Silvana, ca asta noapte m-a facut cu nervii, plangea tot la o jumatate de ora-o ora si zau daca stiu de ce
Poate il doare gatul, poate ne ies si ceva dintisori, ca tot cu mana in gura este...
Of, of, o sa vina si vremurile alea cand o sa ne spuna ce ii doare.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
briza_marii spune:
Am uitat sa zic ca si noi suntem in clubul celor frichiniti noaptea...a plans din jum de ora in ora...stiu cum arata toate cifrele de noapte de pe ceas. Al meu ba isi pierde suzeta..ba se ridica in 4 labe, asa cu tot cu saculet pe el, ba se punea de-a curmezisul patului si ramanea intepenit...
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanaiacovita spune:
Child bine ca nu mai face febra Albert. In stadiul vostru suntem si noi.
Briza eu intru pe net cand doarme el sau e tati acasa. Ca altfel nu reusesc.
Ce am facut noi azi: poze aici
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
bai da ceva de groaza , briza, la fel cum zici tu, in momentul in care ajunge pe burta e in picioare, sau cand e cu sacul pe ea, in 4 labe! o ia rasul , aseara a luat.o plansul, nu e posibil....
ivan n.a fost asa, a plans cat a fost mic , de la 5 luni eu am dormit ca omul, asta doarme mai putin ca ivan la 4 ani...
l-am vazut pe eric bebe craciun! foarte frumos costumasul oana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
carmickey spune:
fetelor eu scriu cu adelina in brate...mai da si ea cu manuta,vrea sa traga de fire etc
stam pe jos la joaca si mami mai da o raita la laptop pe forum...ne descurcam destul de bine...:)
oana imi place mult costumasul lui eric este superb....il
gata ma duc la joaca,a venit mosu cu jucarii si am datoria de a i-le explica pe fiecare in parte...
o seara buna
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
andra_s spune:
Oana f faine pozele, se vede ca Eric a fost cuminte de unde ati luat costumasul de mos? nu am putut lasa comentarii la poze ca le-am vazut doar mici, mari nu mi le mai afisa ...
Si la noi a venit Mos Nicolae, o sa pun diseara dupa ce il culc cateva poze, cat despre somnul de azi-noapte ... a lipsit cu desavarsire zici ca a avut un musuroi de furnici in pampers, nu stiu ce o fi avut ... i-am zis ca daca mai face asa nu mai vine Mos Craciun pe Nicolae l-o fi pacalit ca-i asta-i mai batran
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Roxi, Stanucel
Andra de la bazar de aici de pe DC l-am luat de vreo 3 luni :)
Astept pozele
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...