Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 10
cristina30 spune:
Oanka la multi ani fericiti cu Maria si sotul!
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
dayanara spune:
am pus si noi niste poze azi, dar e foarte nervoasa si nu prea ii ardea :)
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana8Luni#5547262515784207346
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
Si la noi a venit Mosu (am pus poze in album)...eu ma agitam ca o closca..Ericutu...se uita indiferent..L-am pus in fund langa jucarele..nimic..el tragea de mandarine..Florile de apar in poze sunt de la tata, pt ca eu sunt Mos 'Culae, si a zis ca el vrea sa fie primul asa ca mi le-a dat de azi. Nu apare in poze si cadoul de la sot: o crema de ochi si una de fata (sigur sunt alese de sormea). Sotul a primit ciocolata si bomboane de cioco...sa fie dulce
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
greenfrog spune:
Buna seara fetelor,
a adormit tanarul domn si am prins si eu un moment liber de stat pe forum. Avem program de treziri dese, foarte dese asa ca eu sunt cam zombie, ca de obicei in ultimele 9 luni as zice. Mosul i-a adus lui Petru o pereche de ghetute. Suntem la masura 23, traim pe picior mare.
Andra si la noi la fel, tatatata toata ziua, pe diferite tonalitati dar cand il intreb unde e mama incepe sa rada:). O singura data m-a strigat, era in patut, eu in bucatarie mancam ceva de pranz. S-a marait de cateva ori si eu tot il amageam, vorbeam din bucatarie, calm spunand: Petru vin imediat! Ai un pic de rabdare! si la un moment dat aud tare Mama! dar pe un ton de genul, mama nu mai vii odata, ce ma aburesti, hai incoace!
Pana nu uit vreau sa urez si eu Oankai La multi ani!, sa fii fericita alaturi de familia ta!
andra_s spune:
Roxi frumos foc bodyul Silvanei
Briza hai mai ca s-a bucurat Eric de cadouri, plimba bicicleta aia verde cu interese
mai fetelor, care va pricepeti, de ce nu mai pot vedea pozele de pe picasa decat mici, afisate toate pe o pagina sau slide - fullscreen, dar individual nu?????????
Child la tine tot asa se vad, adica, nu se vad
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ioanaa28 spune:
repejor, repejor...
LA MULTI ANI , DRAGA OANA !!!
SA FII IUBITA SI ZAMBITOARE TOATA VIATA, SA TE BUCURI DE FAMILIA TA MINUNATA...SA VA DEA DUMNEZEU SI ALTI COPII SANATOSI SI FRUMOSI, CA PREA ESTI UN SUFLET BUN SI ALTRUIST...
child spune:
GREENFROG marimea 23
Pai Albert cred ca pe la 18 se invarte, are niste pantofi chicco nr. 19 si ii vin cu strampi si soseta!
ANDRA da, tot asa, tocmai ce am vrut sa vad pozele ROXANEI, dar doar mici le-am vazut
INA cum mai sunteti? Sper ca v-ati mai revenit un pic, sa nu-i dati iar vreun virus lui Robin.
Ca si la noi in familie se tot paseaza virusul, intai l-a avut Albert, l-a dat lui tati, apoi iar lui Albert
Vad ca Albert e foarte bine, in afara de maraiala si nesomn.
Acum nici nu mai stiu ce sa cred: ori si-au facut efectul homeopatele pe care i le-am dat lui Albert, ori virusul e foarte smecher, asteapta sa termin eu cu homeopatele ca sa-si faca el, apoi, de cap
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
a venit si la noi mosul azi cu cateva jucarioare pentru adelina cu dulciuri pentru baiat si niste banuti...:))
iar pt.mama un set de cafea cu cana...foarte dragut
adelina nu a stiut de jucarii,mai mult s-a jucat frate-sau...
eu am putut vedea pozele fara probleme am lasat si comentarii la eric si silvana...
am adormit-o foarte greu pe adelina,nu imi dau seama dece la pranz adoarme bine si singurica,doar stau langa patut si ea adoarme,iar seara este un chin,nici in brate nici in patut,nici pe picioare....foarte greu adoarme de cateva seri...
ma uit la un episod din neveste....si la
o noapte buna va urez....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
atb spune:
La multi ani, OANKA!!! Sa ai parte de o viata plina de binecuvantari, impliniri si multa sanatate si fericire!!! Si cate de curand un fratior sau surioara pentru Maria!
Referitor la scosul suzetei, eu zic ca e inca devreme sa i-o scoti, mai lasa-i-o pana ce scapa de iesitul dintisorilor ca asta ii mai calmeaza durerile. Eu abia acum la 2 ani si 4 luni i-am scos suzeta lui Nicholas. Si mi-a fost de un real folos, de multe ori cand era plangacios sau agitat ii dadeam suzeta si se calma. Acuma tu stii cume mai bine pt puiuta ta, poti sa i-o lasi doar la somn, nu si in timpul zilei.
Samaria, bine ati revenit acasa, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine, lasa ca ii revine incetul cu incetul si pofta de mancare, nu-ti mai fa griji. Iar referitor la curatenie si mancare, lasa-le incet ca nu au intrat zilele in sac. Citeste poezia de pe prima pagina, poate te ahuta...
Child ce bine ca n-a mai facut Albert febra, sanatate multa!
Ina, si voi bolnaviori? Offff... pupam sa treaca cat de repede!
Puii mei sunt bine, Nicholas tuseste usor dar nimic grav, Denis cred ca asteapta sa iasa al treilea dintisor, toata ziua e cu pumnul in gurita, dar e vesel si binedispus. Eu inca ma lupt cu raceala, tusesc ca un magar, mi se declanseaza tusea mai ales in spatii inchise, mi se usuca tare gatul. Sper sa-mi treaca odata ca deja de o saptamana sunt tot asa.
Mno bine, merg sa ma ocup de ghetutele ce stau cuminti si asteapta in hol...eu sunt mosul la noi in familie...
Sa aveti un mos darnic!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)