Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Am pus niste poze si un filmulet din seara asta, daca aveti chef sa le vedeti, las link-urile:

prima data cand a vazut catelul asta ca falfaie din urechi a fost in extaz, acum tocmai se trezise si l-am luat ca din oala
http://www.youtube.com/watch?v=GoJJTDS3nD4

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei/AVenitMosNicolae#

si am mai gasit un filmulte de acum cateva saptamani

http://www.youtube.com/watch?v=zGk4mcjAcdc

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'NEATA FETE DRAGI,

va era dor de o cafelutacu scortisoara??? Atunci va astept cu drag!

Noi am scapat de probleme, dar a ramas tare sacait domnisoru' Adevarul e ca il chinuie rau al 8-lea dintisor...inca nu a dat coltisorul de mai bine de 1 luna i-a iesit perechea!

De recuperat capitolu' 90...nici vorba!

Asa ca LML si LMA iepurasio si mamici care ati fost sarbatoriti in perioada asta!!!

Ma duc sa mai citesc macar din capitolul asta!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!!!!!!!!

Dam de baut si de mancat: astazi sarbatorim pentru prima data o onmastica!!!

Asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste:

La multi ani si lui Nicholas(de ATB), David Nicholas (de uta_ciun), David Nicholas (de papushicata)!!!

La multi ani, Niki si celor apropiati voua care se serbeaza azi!!!

LML iepurasilor de 6: David Nicholas (de uta_ciun), scumpica Maya Rebecca (a Denisei ) si Andrei Eduard (de riella_ella)!!!

Sper ca mos Nicolae a fost darnic si a venit la toti iepurasii!!!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Si sa vin si cu o veste buna, am auzit la stiri ca ramane 2 ani CIC-ul, scade doar suma maxima acordata. Azi hotarasc care e.

Am vazut poze frumoase tare cu Silvana un pic suparata si Ianis cel scump si motat. Am vazut si filmuletele, Doamne cat e de scump.

Roxi nici noi nu am avut chef de pozat ieri/

Anca ma bucur ca e mai bine Codrin.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Anca multumim de cafeluta,mai dau si eu una ca doar tre sa facem cinste azi
Oana, multumim de urari.La multi ani si puiului tau sa creasca mare si sanatos si sa aiba mult,mult noroc in viata
Anca ma bucur ca e mai bine Codrin.
Am vizionat poze frumoase cu Ianisul nostru drag si Silvana.Niste frumosi amandoi.
La multi ani tuturor ce se serbeaza azi
Sper ca ati avut un mos darnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care-si serbeaza astazi de Sf.Nicolae ziua numelui!
La multi ani cu dedicatie speciala iepurasului nostru scump Eric Nicholas, sa-ti dea DD o viata plina de bucurii si impliniri, sanatate si fericire alaturi de mamica si taticul tau!
La multi ani, Nibi_niki!!! Tot ceea ce doresti sa ti se implineasca!
Oana, multumim de urari!!!

L-am dus pe Nicholas la cresa cu caciulita de mos sa le zica la copiii ho-ho-ho, dar bineinteles ca l-a prins rusinea cand a intrat si a uitat. Am lasat aparatul foto doamnelor educatoare sa le faca niste poze la copii, mai ales cand ii canta lui Nick
la multi ani, asta asa, ca sa-si serbeze si el cumva ziua, ca ziua lui de nastere pica in iulie cand e inchisa cresa.
Dam si noi o felie de tort tiramisu cu ocazia asta!

Eu n-am fost prea cuminte, nu mi-a adus mosul nimic "ca n-a avut timp"... dar mi-a lasat bani in cizme sa-mi iau ce vreau eu... Ma duc sa-i beau de suparare...
Sper sa avem in sfarsit o veste buna azi referitoare la CIC ca prea ma streseaza ideea sa ma intorc la serviciu asa de devreme, mai ales ca inca sunt si la master, trebuie sa-mi termin mai intai masterul si apoi pot merge si la serviciu. Dar nu mai repede de sept 2011.
Mno pupici, o zi faina sa aveti!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata tuturor!,
La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Nicolae, mici si mari! Sa va dea Dumnezeu sanatate multa si fericire alaturi de cei dragi voua!

La multe lunite! iepurasilor: David Nicholas (de uta_ciun), scumpica Maya Rebecca (a Denisei ) si Andrei Eduard (de riella_ella)! Sa cresteti mari si sanatosi!

ANCA, NIKI, multumim de cafea, chiar o savurez pe a mea...Azi ma simt si eu mai umana, a dormit ceva mai bine printesa mea, cu doar 2 treziri si a dormit pana la 8, ceea ce pana acum nu a facut! Sper sa-si regleze somnul cumva, macar de-acuma!

Fug sa-i fac papica si revin mai incolo! O zi superba sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

La multi ani Niki si iepurasi cu nume de sarbatoare!!! Sa fiti rasfatati la maxim!!!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia esti suparata pe mine

Moi? Pe tine? Niciodata!
Nu sunt suparata pe tine, nu sunt suparata pe nimeni, de altfel, in perioada asta! De ce crezi ca sunt suparata?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata....multumim de cafeluta

la multi ani eric nicholas multa sanatate si fericire alaturi de parintii lui....

la multi ani la toti sarbatoriti de nicolae,nicoleta....

la multe lunite sarbatoritilor de azi,nu nominalizez,cu adelina este imposibil.....va urez la multe lunite si sanatate,voiosie....

am fugit tipa rau

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput