Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata dragele Mosului! Va invit la un pahar mare de si niste cornulele bune buneee (si pe care mi le-a facut fosta vecina de unde am stat la socrela. L-a sunat pe sot sa treca pe la ea si mi-a trimis mie cornulete, la sot cioco si la bebe jucarele..Draga de ea). Cica azi face sotul de papica sigur mananc friptura la gratar sau mici..da' de..ma multumesc si cu asta, numai sa nu mai stau si azi la cratita

Urez si eu La multi ani pt Ericutu nostru drag, pentru Niki si Nick de Atb si pentru toti apropiatii vostri cu nume de Sf Nicolae

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi nicholas, eric, niki

am vizionat pozele, filmuletele le pastrez pt mai incolo, daca.mi beau cafeaua linistita pana sa scoala silvana, pot sa spun ca am noroc in viata :)))

yaia nu, asa mi s-a parut mie, nu ma baga in seama

multumim de complimente si mesaje la adresa pozelor:)
sa vad daca am mai mult succes la pozat in costumasul de craciun

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui child
am si antibiotic, daca temperatura nu vrea sa scada.

Cica e viral, intr-adevar sotul a fost cam racit zilele astea.

Pai daca e viral de ce v-a dat antibiotic?
Alterneaza panadol-nurofen la 4 ore ca sa scazi febra.
Sanatate multa!

YAIA mi-a scris antibioticul sa-l am in casa, in caz ca in 48 de ore nu scade febra, mai ales ca e WE.
Asa am facut, am alternat panadol cu nurofen si de aseara nu a mai facut febra, acum e ok.
Multumim de gandurile bune!

Si inca o data ma infior ce usor si aiurea prescriu antibiotice medicii de acasa, parca ar prescrie M&M. Daca e viral, ii dai antibiotic degeaba, oricine stie asta.
Bine ca a trecut febra, sa ramaneti sanatosi, sa nu aveti nevoie de antibiotice niciodata!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

noi am impodobit bradul duminica seara.Din zecile de poze pe care le-am facut nu a iesit nici macar una buna.
Anca

Mergi la inceput

noi am facut bradul tampit de ieri, dar n-am de gand sa-i fac poze, sa stric bateriile pe el :)))

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii
Al meu ba isi pierde suzeta..

De asta am scos eu suzeta acum vreo 2 luni, ca sa nu mai aiba ce sa piarda. In plus, e cam greu sa te astepti ca bebe sa vorbeasca, cand are tot timpul ceva in gura.
Si tot de treziri repetate i-am scos si mesele de noapte. Raportam a doua noapte consecutiva dormita fara treziri. doar 2 mese de tzitzi ramase, dimineata si seara, plus 3 mese solide pe care le mananca mai bine acum. Am ajuns la pranz sa mancam un borcanel intreg (190 g). Ieri a mancat chiar mai mult, ca i-am gatit eu. si tare ma bucur ca a acceptat si borcanel, am gasit unul de la Hipp paste-rosii-dovlecel pe care il devoreaza. Asta pentru calatorii si situatii de urgenta. In rest gatim in casa. Dar sa stiti ca eu nu va pun meniul zilnic, ca e cam acelasi lucuru, ca nu prea accepta altceva:
10 - banana
14 - legume + carnita/galbenus
19 - cereale

Mergi la inceput

silvana cam la fel are , doua mese de lapte , una dimineata , una seara
nici eu nu pun meniul pt ca combinatiile sunt mereu din legume fierte cu avocado, ou, borcanel si fructele la fel combinatii de banana, mar si para zilnic, amestecate cu mango, papaya, piersica, kaki rar

ah am uitat in piureul de legume ii pun pui sau carne de vita si zilele astea ma pregatesc sa bag paste, chiar azi cred

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

voi vb de lucruri sfinte pe aici..2 mese de lapte...Maria bea ziua cam de 3-4 ori in total cam 500-600gr iar noaptea la fel.Am vb cu doctorita si mi-a zis sa las copilul in pace sa manance cat vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna

Sper ca toate ghetutele au fost pline in aceasta dimineata !
Uram si noi cu intarziere
LML :

Ziua 4
La multe lunici iepurasului : David Andrei de Delia13, !

Ziua 5
La multe lunici iepurasilor : David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela Maya Rebecca de honeybaby !

LMA
Pentru 5 decembrie (scuze de intarziere)
La multi ani oanka80 ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasa si familia ta !

Ziua 6
La multe lunici iepurasilor : Theodor Stefan de ate_09, Tudor de mami07, Cezar de CastelanaC Tanya Ioana de bluekidoo !

La multi ani Sfintilor Nicolaie si derivatele !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
yaia nu, asa mi s-a parut mie, nu ma baga in seama

Fata, cum sa nu te bag in seama? E drept ca nu am timp mai deloc, dar daca tot intru putin pe aici, macar in seama sa va bag in seama pe unele dintre voi!
craciunita alba!

Mergi la inceput