Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki voi vb de lucruri sfinte pe aici..2 mese de lapte...Maria bea ziua cam de 3-4 ori in total cam 500-600gr iar noaptea la fel.Am vb cu doctorita si mi-a zis sa las copilul in pace sa manance cat vrea |
Eu am scos mesele de noapte din 2 motive:
1 - nu manca ziua bine solide, nici biberon nu accepta si din ianuarie ea merge la gradinita, deci 8-16 trebuie sa fie independenta de tzitzi
2 - se trezea noaptea cam de 2-3-4 ori si manca, nu e normal sa manance noaptea si ziua nu, in plus eram si eu zombi si eu mai am unul mic de ingrijit
Acum fiecare face programul bebelusului in functie de familia respectiva, de copil, de parinte, de tot ce ii inconjoara. Noua acum asa ne e foarte bine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Inca una si ma duc:
Sper ca Mosu' cu haleala v-a adus nu numai bunatati, ci si muuulta sanatate! Vad ca pe acolo bantuie diversi monstri si va fac probleme. Sanatate maxima tuturor!
Noi sanatosi (Tudor cu ceva tuse, imediat bag aerosoli), voiosi nevoie mare, savuram cadourile ca la noi e azi sarbatoare, e ziua lor nationala si e liber. Numai hubby s-a dus la birou, sa recupereze o zi de concediu. Dar a stat cu noi la descoperit cadouri. Tudor a fost adorabil cum a desfacut el toate cadourile...adica ale tuturor! McQueeni de toate felurile si dulciuri care mai de care! Si eu sunt la dieta si nu pot gusta nici macar o trufa! Ma intorc la marul meu, va salut!
La multi ani Nicolailor si Nicoletelor! Sa traiti sanatosi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
atb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara noi am facut bradul tampit de ieri, dar n-am de gand sa-i fac poze, sa stric bateriile pe el :))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
da' ce-ai cu bietul brad de-l faci tampit? ia pune o poza sa vedem si noi despre ce e vorba
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
sensibila spune:
Vad ca Mosul a venit cu vesti bune :
http://www.realitatea.net/concediul-maternal-ramane-de-doi-ani_779584.html
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
andra_s spune:
Salutare dragelor!!!
La multi ani Eric Nicholas de Oana, David Nicholas de Uta_ciun,
Nicholas de Adriana, David Nicholas de Papushicata!!!
La multe lunite Maya Rebecca!!!
La multi ani Niki, la multi ani Briza!!!
Va urez tuturor viata lunga, plina de bucurii, impliniri si multumire sufleteasca!!! Sa ne traiti!!!
Daca aveti persoane dragi care sunt sarbatorite azi, la multi ani si lor!!!
Mos Nicolae a fot tare darnic cu toate mamicile, ne-a adus inapoi doi ani alaturi de sufletelele noastre dragi
Eu eram sigura 90% ca se va reduce la 1 an concediul ... acum stau sa ma gandesc ca a fost sare aruncata in ochi ca sa nu se protesteze f mult pt taierea indemnizatiilor, fiind un compromis aceeptat tacit de mame
Adriana dragul Nicholas, de emotii a uitat textul
Yaya mi-ai facut pofta de M&M's
Felicitari pt noptile dormite
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
niki eu ii dau cand vrea, dar deocamdata a ramas la 2 mese de lapte, nu ca i le.am scos eu, ea nici cand era mai mica nu bea noaptea , iar ziua mananca destul de mult...peste 200 de grame la fiecare masa
yaia nu, ziceam sa nu ma bagi in seama ca mie mi se pare asa din senin
adriana nu fac poza :))) ivan dupa ce se face bradul, strange toate globurile si beteala intr.un loc :))) plus ca de ieri de 2 a dat cu bradul jos, inchipuie.ti ce frumops e
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanka80 spune:
dragele mele, iertati-mi lipsa de ieri, cand ar fi trebuit sa va servesc cu o felie de tort si un pahar de ceva bun, dar daca ar avea ziua 40 de ore si tot nu as fi organizata cu toate....
cu ce sa incep??? vreau sa multumesc tuturor pt urarile minunate ce le-am primit ieri: sms-uri, telefoane, urari pe mess, aici, pe FB, sunt de-a dreptul coplesita de atentia acordata....sunteti speciale si va multumesc pt ca existati, multumesc ca v-ati facut timp sa imi trimiteti un gand curat . am fost impresionata de toata urarile primite, dar va spun cu mana pe inima ca atunci cand am citit mesajul oanei mi-au dat lacrimile de emotie . oana, draga, sa stii ca si tu insemni f mult pt mine
ieri am avut parte de o zi deosebita, am avut parte de surprize de nota 10, am avut langa mine oameni de suflet si a fost cea mai frumoasa zi de nastere caci langa mine s-a aflat si Maria, puiul meu scump ce nu are stare toata ziua(dar nu ne plangem)
am pregatit cateva platouri pt invitatii mei si ma tot gandeam ca nu am avut timp sa fac un tortulet, caci am tot amanat si m-am trezit ca nu voi avea nimic dulce pe masa, dar a trebuit sa raman fara cuvinte in fata usii cand am primit cea mai tare surpriza: un tort superb si un buchet de flori...de la oanaiacovita. oana, mi-ai adus o bucurie enorma prin gestul tau, si acum sunt mai hotarata sa fac cumva sa ne vedem anul acesta...cred ca ne vedem la sanius la Radauti
scriu prea mult si va obosesc....
multumesc pt sfaturile cu suzeta, imi doresc ca Maria sa fie ceva mai vorbareata si cred ca atat timp cat sta cu suzeta in gura, va vorbi mai greu.
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
oanka80 spune:
La multi ani pt cei ce isi serbeaza azi ziua numelui: ERIC-NICHOLAS de oanaiacovita, NICHOLAS de atb, DAVID-NICHOLAS de uta_ciun, DAVID-NICHOLAS de papushicata, la multi ani iepurasilor, sa cresteti mari si voiosi!!
nu in ultimul rand uram LA MULTI ANI! NIKI, sa fii saantoasa mamico si sa ai parte de multe bucurii!!
mai avem de facut urari si pt iepurasii nascuti in zi de 6: [green]David Nicholas (de uta_ciun), Maya Rebecca (a Denisei ) si Andrei Eduard(de riella_ella)[green]!!!
La multi ani si pt cei dragi voua ce poarta numele Sf. Nicolae! cred ca ati gasit cu totii papucii plini de daruri dimineata!
primul Craciun in 3
oanka80 spune:
inca una si ma duc : tot ce imi doresc de ziua mea, si asta cer in fiecare seara in rugaciunea mea, e sa imi tina Dumnezeu copilul sanatos, sa fie toti copiii sanatosi, sa aiba parte de bucurie multa, sa nu stie nici unul ce e durerea su necazul
primul Craciun in 3
Erina spune:
Buna la zi de sarbatoare!
La multi ani fericiti iepurasilor care isi aniverseaza astazi nomastica:
ERIC-NICHOLAS, NICHOLAS de atb, DAVID-NICHOLAS , DAVID-NICHOLAS
Felicitari mamicilor: Oana,atb, papusicata, utaciun
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.