Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am vazut poze cu Eric in costumas de Mos. Adorabil!!! Mi-a placut si craciunita (floarea) de linga el.

Silvana in costumasul cu Kitty-chan. Minunata!!!

Filmultele cu cateii de jucarie si cei adevarati plus pozele cu Ianis frumos, motat!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Am trimis si eu invitatie la poze de azi dimineata.

Yaia, bafta cu dieta, ne-o datoram noua, pentru sanatate si chiar sotilor nostri si copiilor.

Eu m-am lasta de nebunia drastica, mai rau imi exacerba poftele. Maninc curat cum imi place sa spun, si portii mici.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Am decis sa fac pozele pentru colaj in ajunul Craciunului. Nu am adus decoratiunile in casa si vreau sa fie un cadru mai deosebit.

Sanatate si pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
Yaya mi-ai facut pofta de M&M's
Felicitari pt noptile dormite

Te poftesc, avem cu alune, ca noua alea ne plac (mie si lui Tudor).
Mersi, sper sa-si tina programul, ca tare bine mai e!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, bafta cu dieta, ne-o datoram noua, pentru sanatate si chiar sotilor nostri si copiilor.

Eu m-am lasta de nebunia drastica, mai rau imi exacerba poftele. Maninc curat cum imi place sa spun, si portii mici.

Dieta e de fapt post. Deci nu carne, oua, lapte, branza, deci si fara dulciuri. Dar de la inceputul postului si pana acum, nu am dat jos mare lucru. In schimb, parca s-a mai modelat corpul si s-a mai inatrit carnea. Burta disgratioasa tot acolo e! Scap eu si de ea.
Eu nu sunt buna cu diete drastice, la mine nu functioneaza. Dar functioneaza postul + sport, numai ca acum nu pot face sport din lipsa de timp fara copii. Planul meu e sa tin post pana la craciun si de la anul sa mananc normal, dar fara carne si dulciuri, deci o sa mananc oua, lapte si branza. Si tot de atunci incep si miscarea, ca de pe 10 copii merg amandoi al gradinita si eu voi incepe serviciul, unde voi merge zilnic la sala in pauza de masa, macar 30 de minute de abdomene si bicicleta zilnic (bine, treptat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

voi vb de lucruri sfinte pe aici..2 mese de lapte...Maria bea ziua cam de 3-4 ori in total cam 500-600gr iar noaptea la fel.Am vb cu doctorita si mi-a zis sa las copilul in pace sa manance cat vrea

Eu am scos mesele de noapte din 2 motive:
1 - nu manca ziua bine solide, nici biberon nu accepta si din ianuarie ea merge la gradinita, deci 8-16 trebuie sa fie independenta de tzitzi
2 - se trezea noaptea cam de 2-3-4 ori si manca, nu e normal sa manance noaptea si ziua nu, in plus eram si eu zombi si eu mai am unul mic de ingrijit
Acum fiecare face programul bebelusului in functie de familia respectiva, de copil, de parinte, de tot ce ii inconjoara. Noua acum asa ne e foarte bine!

Pai eu vreau sa-i scot mesele de noapte..dar nu vrea ea.Am incercat cu ceai,nu a mers, am incercat leganata,nu a mers.Orice as face nu vrea sa adoarma la loc.Poate sa bea 50 gr de lapte sau 120, depinde.Mi se trezeste o data la 1-1,5 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor, aveti idee cum e cu pojarul? Acum o sapt am fost in vizita la niste prieteni. De sambata fetita lor a inceput sa faca febra , ca azi sa afle ca are pojar. M-a sunat imediat s ama intrebe cum se simte Ericutu. Momentan nu are nimic, nu febra nu e marait...Nu prea stiu cum e cu virusul asta, la cat timp erupe...E cazul sa ma pregatesc sufleteste pt pojar?

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanka80 am citit cu lacrimi in ochii foarte frumos gestul din partea oanei,sa trimita flori si tort,supeeeerrr dragut...felicitari voua va

noi am fost afara,la piata,in parc,iar acum am adormit-o pe adelina,iar eu ma simt groaznic de rau....
fetelor aveti idee ce as putea lua de spate? ma doare rau rau imi vine sa si plang,nici pe scaun nu pot sta...imi este teama ca voi ajunge la urgenta,si nu asta imi doresc...

sunt atat de incantata ca ramanem ac.doi ani cu bebeii ca nici nu va inchipuiti,am pupato mult mult mult pe adelina cand am vazut ca nu ne taie din CIC....doamne cata fericire pe mine sa stau ac.cu fetita mea...am si eu o fetita care imi spune mama....o mami ei...

plec sa ma intind in pat cat doarme papusica mea...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Fetelor, aveti idee cum e cu pojarul? Acum o sapt am fost in vizita la niste prieteni. De sambata fetita lor a inceput sa faca febra , ca azi sa afle ca are pojar. M-a sunat imediat s ama intrebe cum se simte Ericutu. Momentan nu are nimic, nu febra nu e marait...Nu prea stiu cum e cu virusul asta, la cat timp erupe...E cazul sa ma pregatesc sufleteste pt pojar?

_

Cred ca e vorba de rubeola (pojarel in termeni populari).
Debuteaza cu febra si dupa vreo 2-3 zile apar petele.
E o boala usoara, tine putin si nu prea da complicatii.
Din cate stiu este epidemie.
Incubatia este intre 7 si 21 zile, deci mai ai de asteptat.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Child am inteles...Mersi frumos de lamuriri
Stanucel supozitor Ketonal si uns locul cu Voltaren. Eu cu astea am trecut de o criza de asta puternica de ma ridica sotul din pat, tot el ma incalta..a fost groaznic. Sanatate!

_

Mergi la inceput