Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare,,
Sunt rupta de realitate...am ratat multe filmulete din cate imi dau seama, si doar ce am citit si eu cateva comentarii la adresa iepurasilor.felicitari tuturor pentru progrese si sa o tineti tot asa

Codrin mai nou ne cearta,ne bate, stramba din nasuc cand ii spun, scoate limbuta sa ma distrez de el, face "buri-buri" la buze (cu degetelu) , se ridica in picioare tinandu-se de mobila sau patut si merge deja cu viteza in 4 labe.

Insa cel mai distractiv este ca isi ia elan cu premergatorul si apoi isi ridica picioarele si se opreste direct in usa sau perete

Inca ma trezeste noaptea de cateva ori..din cauza dintilor

Niki sunt de acord cu Yaya. Dacadecizi sa ii scoti mesele de noapte,care sunt foarte dese,trebuie sa te inhami cu rabdare.
DAR eu iti sugerez mai intai sa sari peste cate o masa si sa-i dai doAR LA 3 ORE..deci nu le scoti toate deodata.
E greu dar nu imposibil..Depinde doar de rabdarea ta . Pup maria frumoasa si ma bucur ca ati aparut din nou in peisaj!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, slaba miscarea pe aici!

Noua ne ies dintisorii de sus, drept urmare tipam noaptea si ne tot fataim dintr-o parte in alta a patului.

Cred ca tot de la dinti nici nu prea mancam, Albert e foarte mofturos.

Cu mancatul noaptea: la noi e bine, cateodata se trezeste pe la 4-5 dimineata si ii dau laptic dupa care mai adoarme pana pe la 7,30.
Dar am avut si nopti in care a dormit pana dimineata fara sa manance peste noapte.
Cred ca totusi, la copiii alaptati, e mai greu de dezvatat mancatul noaptea, dar poate si aici trebuie perseverenta.

INA vacanta placuta impreuna cu mamica si baietelul tau, cred ca esti in culmea fericirii sa ai alaturi persoanele cele mai dragi

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna

La noi e plina casa de cadouri, de jucarii muzicale si de tot felul.
Cred ca pana dupa Craciun ne ingropam in ele !

Felicitari pt progrese tuturor iepurasilor
Nu am apucat sa vad filmulete sau poze dar sigur sunt toti superbi

La multe lunici iepurasilor : Ovidiu de ioanaa28, George Theodor de Ellanik, Rares de arinaa Mara Andreea de Rebiana27 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Pun o parte din meniul din ultimile zile

Mic dejun
-mango cu biscuiti
-para cu orez vanilat
-mar cu cereale
-banana simpla
cativa pufuleti intre mese

pranz

-mazare cu pui
- vitel cu cartof si cartof dulce
-gratar de pui cu cartof copt
-ficatel in sos de rosii si orez
-papricas de pui cu mamaliguta
-budinca de conopida cu branza de oaie plus mozzarella

cina

-gris cu lapte si fructe
-cereale din comert
-branzicacalcica cu ou/ sau cu mamaliguta
-iaurt cu fulgi de orez vanilati
-branzica cu magiun de prune
-branza cu banana
-dovleac placintar cu iaurt si scortisoara
-cartof dulce copt

Iepurasi sarbatoriti astazi, sa cresteti mari si sanatosi!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Hello 22ror!!apar si eu ...
De citit va citesc zilnic,dar stau in spatele cortinei,vazut pozici cu iepurasii pe picassa,sunt superbi toti
Noi suntem mai matzaite din cauza dintisorilor,si noaptile devin teroare si hop pe sot il apuca sforaialamna daca mai poti dormi, de o vreme am insomnii,Daria a inceput sa spuna "mama","nana",cand ii vede pe unchii ei,in sf isi tine singurica sticluta de lapte,stie unde-i becu,face "pa","bravo"si bineinteles muuulte mutrite cu buzitele sau cu nasucu.Sa aveti o zi superba!!
Astept prima zapada si la noi....

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fete dragi!

LA MULTI ANI SI DE LA NOI TUTUROR SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE IERI

Si la noi a venit Mos Nicolae cu un cadoas (datorita mie ca tati nu are idee de mos Nicolae, aici este santa Lucia ..cate bordeie atatea obiceie). noi mai mult ne-am tinut de vizite si planuri ptr la anul si nu ne-am agitat prea mult cu mosul caci oricum Ricky e prea mic si nu are el habar de mosi deocamdata.

In rest nu avem mari noutati iar eu nu sunt intr-o dispozitie prea buna ptr ca ma omoara spatele iar de vreo 3 ore Ricky ma tine tot intr-un planset de imi vine sa . e obosit si ca sa doarma trebuie sa-l tin in brate iar eu nu mai pot cu toata bunavointa mea ptr ca am spatele bucati iar sotul e la munca. asa ca l-am lasat in pat sa urle un pic ca suntem la stadiul de "hate" din povestea noastra zilnica de love and hate

Sanatate multa iepuricilor bolnavi. nu ma vait prea mult la voi caci stiu ca nu e cazul atata timp cat veveroiul meu e bine sanatos si sufera doar de alint si proaste obiceiuri.

O sa incerc sa vad si pozicile noi.
O seara placuta tuturor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
Cred ca totusi, la copiii alaptati, e mai greu de dezvatat mancatul noaptea, dar poate si aici trebuie perseverenta.

Child, Alexia e alaptata, abia azi a acceptat primul biberon cu 120 ml de lapte praf. Dupa o luna de la prima incercare. E drept ca a mancat tare putin azi, din cauza dintilor, in schimb a ros toate cuburile de lemn. Dintele numarul 5 se arata, se vede deja o dunga unde o sa iasa.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Multumim tuturor pt cuvintele frumoase adresate

Oanka ce vitezomana ai tu acolo, si este f curajoasa, pune pasii cu incredere, eu cred ca pana de Craciun va merge singurica, sunt zilele numarate pana o sa o ia la trap fara sprijin

Roxana ce frumose sunt pozele cu copiii in brate la Mos Craciun, auzi da' la voi si Mosul e mai mare si mai frumos decat la noi ce cuminte a fost Ivan

Sanzi felicitari pt dintisor

Yaya parca mi-ai dat un imbold sa mai fac o incercare sa-l invat pe Ianis sa nu mai tzocaie toata noaptea ... ca si Sanzi m-am complacut in situatia de scoate tzatza in secunda doi cand se trezeste plangand, adoarme si el si eu ... intr-adevar nu-i un obicei sanatos sa manace noaptea

Anca ce de giumbushlucuri mai face si Codrinelul pup creolul frumos
mmm, ce de bunatati papati baga si tu aici cum ii faci mazare cu pui, papricas de pui cu mamaliguta si budinca de conopida, plssss

Marsy felicitari pt progrese

Nafi pt dureri de spate se ia una bucata sot, se pune calare tine si ... te maseaza pana trece

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Am gasit o cale sa intru 5 minute pe forum: Mara se uita pe jumatate de ecran la Gummy Bear, eu citesc pe cealalta.
Sensibila, venim si noi la voi, cred ca e super printre jucarii si cadouri!!
Marsy, felicitari micutei pentru progrese! Chiar aseara ma uitam la pozele cu ea, e o scumpa.
Babyangel, felicitari si lui Codrin, se pare ca ii place viteza :))
Nafi, sa treaca durerile de spate. Sigur deja ati revenit la partea cu LOVE, tu si Ricky.
Andra, multumim. Vad ca Ianis si Mara au aceleasi obiceiuri noaptea. Eu deocamdata nu mai incerc sa o dezvat, e destul de agitata de la dintisori, nu o mai enervez si eu. In plus, suge destul de putin, iar laptele de inceput e slab, se digera repede, sunt sigura ca nu ii face rau. Mai incerc dupa un an, sper cu mai mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara!

Am papat cina si ne pregatim de pat!

SANZI - da. desigur. acum suntem in dragaleli

ANDRA - sa stii ca am un sot priceput la multe, dar cum nimeni nu-i perfect, nu stie sa faca nici cel mai mic masaj. am incercat sa-l invat dar a fost un esec total, ori masajul lui ori pisica mea cand ma matzaia cu labutzele ..tot aia! Ca cica ii e frica sa faca mai apasat ca sa nu-mi rupa ceva Asa ca...trebuie sa merg la masaj la un terapeut.aici costa de rupe (cam 50 euro 30 de minute) plus ca atunci cand sotul e cate 3-5 zile plecat la munca ar trebui sa mai platesc si babysiter-a ca sa ma duc la masaj. asa ca astept pana data viitoare cand vin in tara si fac la acelasi maseur care mi-a indreptat spinarea si in octombrie.

Am reusit sa-mi fac programare si la un medic ff bun ptr problema mea. asa ca pe 21 ianuraie voi sti mai bine ce e de facut.

O seara buna tuturor si sa doarma iepurasii non stop pana in zori!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput