Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Am revenit si am vazut poze si filmulete superbe.
Oana, Eric e un dulce costumat in Mos!
Andra, super pozele si filmuletele cu Ianis, e un scump. Vad ca Mosul a fost foarte darnic, cred ca a fost o incantare sa il vezi asa fericit de jucarii.
Roxi, i-am vazut si pe frumosii tai in bratele Mosului, mi-a placut ca Silvana nu parea speriata deloc, iar Ivan era tare cumintel, se vede ca a fost impresionat!
Oanka, ce viteza are Maria! Si face cativa pasi chiar singura, bravo ei, in curand merge fara ajutor!

Niki, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita! Scuze, am uitat mai devreme...
Stanucel, pentru durere puternica de spate, sotul meu mai lua Diclofenac pastile, dar la recomandarea dr, presupun ca depinde si de durere. , sper sa treaca repede.
Stefimic, multa sanatate lui Stefi si voua, sa treaca repede tusea. Problema cu suptul noaptea o am si eu, Mara se trezeste la 2 ore, uneori mai des si suge cam 5 minute, altfel nu adoarme. Eu am incercat mai demult cu lapte praf seara, nu a mers, se trezea la fel de des. Acum nu mai fac nimic, m-am obisnuit asa, ea doarme cu noi, ii dau sanul culcata si adorm repede la loc. Sper sa reusesti, trebuie sa se obisnuiasca, chiar daca e mai greu la inceput.
Rebiana, bafta la examene!

Sa va povestesc si de noi, Mara l*a asteptat azi noapte pe Mos Nicolae, nu a adormit pana la 2 noaptea, desi ea adoarme pe la 22. Cat pe-aci sa adoarma Mosul si sa nu mai vina la noi! Azi am descoperit ca, pe langa portocale, o ratusca de plus care canta si un hanorac, a primit de la Mos si un inceput de DINTISOR!!!
Mai tarziu, dar am intrat si noi oficial in randul iepurasilor! Dintisorul e incisivul din stanga jos, se simte la pipait si se vede foarte putin, daca deschide gura mare. I-am luat o caciulita alba, sa respectam traditia.
Toata ziua vrea sa dea ture prin casa, numai tinuta de maini, nu mai vrea premergatorul, iar cand sta in pat face zeci de ridicari, tinandu-se de noi sau de spatar. Parca Sensibila povestea ca Gia era sa adoarma odata in picioare, nu mai stiu sigur, dar cam asa patim noi, moare de somn, dar nu se lasa.
Am scris un kilometru de mesaj, va pup si va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

Am vizionat filmuletele cu Petru, Ianis si Maria of mai fetelor ce ma bucur cand vad asa iepurasi minunati, sa le fie viata lina si fericita

Noi suntem mai bine, multumim de intrebare . Au sosit parintii mei ieri, tata pleaca maine dimineata inapoi si mama mai sta o saptamana. SUnt in concediu saptamana asta asa ca Robinelul e acasa cu mami si buni, king of the world ce mai! ne-a mai trecut raceala, asta pana la urmatoarea, deja din pacate incepem sa ne obisnuim, asa e cu cresa, muci, tuse si uneori si febra
A venit si la noi mos Nicolae, o sa pun poze maine pe contul comun, Robin a primit o caciula de la buni, o minge si 2 carti de la noi, a fost incantat mai ales de mosul de ciocolata, vroia sa il bage tot in gura cu punga cu tot. desigur ciocolata era pt mami
fug la culcare ca si noi avem treziri din ora in ora. pupici tuturor si o noapte linistita!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!

LA MULTI ANI FERICITI OANKA DRAGA

Oana mi-a placut tare mult ce ia-i scris Oankai
am vz si pozicile...ce sa zic..super superb craciunoi-mos craciun..bai e o frumusete rara fiitu..imi place de mor
si Ianisu eeeee...BESTIAL
OANA am vz cadourile lui Eric...hihihi...si lui Asteropi i-a adus Mos Nicolae,pasta de dinti Colgate 0-6ani, periuta de dinti si un bebe care canta, merge de-a busilea si zice mommy, daddy siiii cizmulite noi ca sa aiba mosul unde la lase cadoul
a fost fetita cuminte iubita mea...aaaa si ieri in ajun a dus-o mami ei la LUNA PARK acoperit ...si ne-am jucat asa frumos si am luat-o de-a busilea de nu mai puteam sa o prind , ne-am dat in carusel, in canite de cafea, ne-am "balacit" in bile
a fost superbbb...cred ca numai acolo o sa stam zi de zi cand va mai creste.

LA MULTE LUNITE iepurasilor care au sarbatorit zilele astea si nu am reusit sa le urez

LA MULTI ANI celor care poarta numele SF NICOLAE

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumim tuturor pt urarile de 8 luni!!!
Nici nu stiu cand au trecut astea 8 luni.

Bilantul lunii : 4 dinti in 3 sapt. La progrese cam tot pe acolo e : se intoarce dupa burta pe spate si invers dar daca e nevoie, daca nu , nu. Incearca sa stea in 4 labe dar nu=i iese si ajunge sa se impinga in spate. sta in fund dar nu se ridica singura.
De vineri o tine cu ta-ta ta-ta.
Azi era nervoasa pt ca o imbracam si ea vroia in picioare si a iesit un pisica cu accent pe ultima silaba. P

In rest mai nimic nou. Vali e racit si ma dispera cu tusitul si pt ca face zgomot nu poate sa doarma Maya. cica maine sta acasa. Ma sinucid.

am vazut pozici si am lasat ceva comentarii , nu la toate pt ca eu ma uit la albume pe slide show in timp ce ma joc cu Maya.

Mai incerc sa scriu si maine .Desi am timp am o stare de tot rahatul si nu-mi vine sa ies din vizuina mea.
Va pup

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

am pirdut ditamai mesajul
reusisesm sa va scriu la fiecare in parte si tampenia asta de laptop iar mi-a facut-o
cred ca maine e la gunoi , zau, nu mai potoffffff
vai de capul meu...scrisesem comentarii pt ultimele 11 pagini ce ma oftic...
si va scrisesem la ytoate cu drag ca v-am vz iepurasi in poze sau filmulete cu comentarii din tot sufletul pt fiecare:(((

OANKA bravoo bravooo MARIUTEI dulceata mica , ce viteza are ...si Asteropi tot face "traseul" canapelei dar totusi nu cu atata viteza.

mai nou ce face?....se suie singurica pe canapea sau pe tamburete , pe orice prinde si a prins o dexteritate de e sus in 2 secunde...se mai prinde si de picioarel mele...chiar zilele trecute am dansat impreuna asa pe colinde
insa cel mai frumos moment a fost duminica trecuta cand am dansat imbratisati toti 3 ..mami, tati si micuta printesa Asteropi...si radea pitica mea cu gurita pana la urechi , iar mie mai avea putin si imi exploda inima de bucurie

ANDRA vz si IANISUL motatul frumos cu cadourile de la mosul si filmuletele....e o minunatie de copil

OANA pt gestul frumos facut pt Oanka...asta da prietenie si pt cuvintele scrise vz si pozele cu Ericutul...mica scumpete, micul mos craciun

STANUCEL si eu am inceput sa am probleme cu spatele si o mai dreg cateodata cu dus fierbinte, voltaren si in patut repede la caldurica...sanatate multa

trimit...ma duc sa inspectez si fata , ca parca aud ceva

Mergi la inceput

e pe burta in patru labe si cu curu in sus...cum o putea dormi asa

ROXI am vz si pozele cu scumpetea de Silvana si cu mosul in mall si cu febletea mea Ivan...auzi zici de fiita ca era nervoasa????fata e o dulceata de copil, are o fata de ingeras de iti vine sa o mananci...e frumoasa si cand e nervoasa
fata imi e dor de vreo perla scoasa de fiitu, zau...

fetelor nu mai stiu cui si ce ii scrisesem...la ora asta nu imi mai merg neuronii:(

m-am bucurat si am citit cu interes si posturile INEi sanatate lui robin, ATB, IRENE, BRIZA, ERINA, CORIMAMI, SANZI, STEFIMIC-santate puilor,REBIANA,CHILD,YAIA, KOSSIR, DENISA-sa stii ca tu esti de vina, din cauza ta am pierdut mesajul trecut...am vrut sa iti scriu sa iesi din butoi si na ..am intrat eu in el..hai pupici si revino-ti, SENSIBILA, BABYANGEL SI RAMMY...va pupicim mult

inchei aici ca mi se inchid ochii de somn
nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Urez si eu cu intarziere La multi ani Eric Nicholas de Oana, Nicholas de ATB!!!

La multe lunite Maya Rebecca!!!

La multi ani Briza! La multi ani Niki,!!

si tuturor Nicolailor!!!

Briza adica Nicoleta(macar azi sa-ti zic pe nume).. Pojarul este una din bolile copilariei si dc Doamne fereste ati luat-o o sa treceti cu bine.Vaccinul se face abia dupa un an.Oricum nu te ingrijora dinainte.....sunt sanse mari sa nu-l fi luat ptr ca este mai contagios atunci cand este eruptia pe piele(plus cateva zile inaite de aparitia eruptiei).....iar voi v-ati intalnit acum o saptamana....deci poate scapa.

Trimit ca e tarziu...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

LA MULTI ANI pentru prima onomastica si pentru Nicholas de Atb, Nicholas de Uta_Ciun si Nicholas de Papushicata.
Ma simt tare aiurea, dar efectiv mi-a scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki
Pai eu vreau sa-i scot mesele de noapte..dar nu vrea ea.Am incercat cu ceai,nu a mers, am incercat leganata,nu a mers.Orice as face nu vrea sa adoarma la loc.Poate sa bea 50 gr de lapte sau 120, depinde.Mi se trezeste o data la 1-1,5 ore.

Niki, crezi ca Alexia voia sa renunte la mesele de noapte? Ideea e ca tu esti shefa si tu impui regula. Copii adora rutina si regulile clare si testeaza limitele, sa vada pana unde pot merge, ei testeaza si experimenteaza, dar decizia de conduita impusa e a noastra.
Daca bea doar 50gr, e clar ca nu ii bea de foame! Si sincer, eu nu vad rostul ceaiului, daca il dai de sete, mai bine da apa plata. Si sincer, nu cred ca e nici sete, e doar obisnuinta la ea. Se poate trezi de durere de dinti sau de burtica si se linisteste doar la laptic ca asa s-a obisnuit. Dar tu ii poti schimba obiceiul, cu cat mai devreme, cu atat mai usor. Trebuie sa fii tare, sa fii dispusa sa pierzi 2-3...5 nopti si sa o inveti sa se linisteasca altfel: cu muzica, cu lumina de veghe, orice ii prinde ei bine si tu il consideri un obicei ok. Noi ne linistim plimbate pe umar, asa mai si scoate aerul ce a ramas de seara, ca uneori asta o si trezeste din somn. Daca nu scoate bine aerul, cand de intoarce noapte de pe o parte pe alta, de misca si bula si o deranjeaza si se trezeste. Si atunci plimbata pe umar rezolva problema si scoate aerul si adoarme si la loc.
Ideea e ca nu e ok nici sa manance atat de putin si atat de des. Laptele nu se digera atat de usor, chiar daca e putin si atunci stomacul o poate deranja, se trezeste, se calmeaza doar la lapte care ii da durerile de burtica si tot asa. E un cerc vicios din care trebuie sa iesiti. Trebuie pur si simplu sa nu-i mai dai biberonul si se va calma ea cumva. O sa planga, dar tu o alinti usor, eventual ii canti, o poti plimba cu lumina stinsa sau doar cu lumina de veghe si o linisteti incet-incet. Chiar si daca reusesti doar sa-i mai raresti mesele si tot e un pas important. Si treptat maresti perioada pana nu se va mai trezi ea. Gandeste-te ca e mai ales spre binele ei, spre binele burticii ei, a obiceiurilor sanatoase de somn. si eu au nevoie de odihna, de somn adanc.
Bafta si nervi de otel!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Stefimic si celelalte mamici, e clar ca la varsta asta, bebelusii nostri nu se mai trezesc noaptea pentru mancare, sunt destul de mari sa doarma toata noaptea, fara sa li se faca foame, cu conditia ca masa de seara sa fie cosistenta (adica nu supt 3 minute). Deci se trezesc din alta cauza si voi trebuie sa observatio si sa va dati seama care e cauza.
Stiu ca oboseala e mare si ca bebelusii se linistesc la tzitzi sau biberon, dar nu le mai dati. Si daca plang o perioada, e ok. Voi oricum ii tineti in brate, ii plimbati, in bateti usor pe spate, ii linistiti, alintati, le cantati, orice ca sa-i linistiti altfel decat cu lapte. De exemplu, la noi merge daca o pun pe umar si o bat usor pe spate. Daca nu se linisteste imediat, cobor cu ea jos. Poate si intunericul din camera ei o nelinisteste, cert e ca jos se linisteste destul de repede si adoarme la loc, fara tzitzi. In plus, avantajul e ca jos il deranjeaza mai putin si pe Tudor. Deci trebuie sa incercati diferite metode si sa o gasiti pe cea potrivita bebelusului vostru care il calmeaza fara sa apelati la lapte. Cu laptele si cercul vicios am scris in mesajul anterior.
Si nu disperati, si daca in prima noapte reusiti doar sa mariti intervalul dintre mese de la 1,5 la 2 ore, tot e un pas inainte. Incet-incet mariti intervalul suficient cat sa aiba somn bun.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput