Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
oanka superba fetita ta...ce frumos paseste ea...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanka80/oanka80.jpg)
oanka80 spune:
child ziua sta doar in tricou Maria, uneori in body cu maneca lunga, avem 24-25 grade in casa. in tricou stam si noi si o gasesc pe Maria de multe ori transpirata la cat alearga. tevile de caldura trec prin pardoseala si e cald pe jos. dimineata e ceva mai rece in casa .
rebiana . succes si sa scapi cu bine in sesiune
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)primul Craciun in 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..
Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.
Va rugam sa ne fiti alaturi,
va asteptam!!
PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
![](images/user_woman.png)
CoriMami spune:
Buna seara,
uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Nibi_niki, cei 2 iepurasi Nicholas si tuturor celor dragi ai vostri cu numele Sf Nicolae!! cu intarziere, La multi ani Oanka, clipe minunate nenumarate alaturi de cei pe care-i iubesti si muuulta sanatate! Mi-a placut mult filmuletul cu Emilia, adevarata speedy-gonzales:)) Si Petala merge asa, dar mai lent, mai are de exersat:)
Seara buna tuturor, iar trebuie sa-i fac baie singura.....sper ca nu ii mai fac un botez...
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
stefimic spune:
salutare si de la noi, am intrat sa spunem si noi iepurasilor aniversati un sincer LA MULTI ANI!
tuturor celor care poarta numele SF. NICOLAE.
LA MULTI ANI! sanatosi si fericiti OANKA(iarta-mi intarzaierea).
noi iar suntem virusati, abia ce am terminat antibioticul saptamana trecuta ca a si venit STEFI cu altceva si iar tusesc si le curg mucii la greu, prostia este ca avem si noi parintii tuse si este destul de nasoala.
am sa incerc sa fac si eu pozicile cu IOANA, sincer eu nu reusesc sa mai fac fata cu ea, a devenit extrem de maraita, nu vrea decat cu mine, iar acum suntem in faza intai de intarcare, nu ii mai dau ziua deloc si peste o saptamana am zis ca incerc sa-i bag lapte praf noaptea sa vad daca voi reusi cu ea adormita pt ca nici noi nu acceptam biberon si va fi destul de greu.
faza cu intarcatul am inceput-o din prisma faptului ca ea suge toaa noaptea, nu mai vrea nici in patut si parca are o grija sa suga toata noaptea.
A MAI PATIT CINEVA ASA, SI CUM ATI REZOLVAT PROBLEMA, SA SUGA SI EA LA INTERVALE MAI MARI?
va las, ma duc sa recuperez si cele cateva pagini care au ramas.
REBIANA bafta la examene.
STEFANNA noi suntem fara dinti la 9 luni, dar raportez ca acum sparg cei de jos amandoi.
sanatate multa bolnaviorilor.
sa aveti o noapte linistita si fara probleme.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
dayanara spune:
am fost cu copii si l-au vazut pe mos! tare mult s-a bucurat ivan, nu-i venea sa creada! acum e ceva real pentru el
las poze aici, cele facute de mine, cele facute de fotograf tre sa le scanez
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana8Luni#5547645848109228802
am restanta la filmuletele mariucai si lui ianis
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
kossir spune:
Samaria sanatate multa puiutului, o sa treaca el peste asta, incetul cu incetul. Tu fii tare, rabdatoare, ca pe langa nebunia din casa, o sa fie greu cu mancarea (acum am citit cadeja a mancat ceva, bravo), dar treceti voi peste toate
Oanka am vazut vitezomana, mama, mama ce se misca. Va pup
Stefana noi facem pe 12, 10 luni si inca nu se intrezareste nimic. Nu te ingrijora, nu e rau deloc. Eu am experienta primului copil caruia i-au iesit la 11 luni si are dinti perfecti. Si de schimbat i-a schimbat tarziu, inca nu a terminat.
Child sunteti bine acum? Sper ca da. Sanatate multa Albert
LA MULTI ANI NICHOLAS DE OANA . Acum am citit si mi-am dat seama
. Oana sa-ti traiasca, sa fiti fericiti toti ca aveti o familie taaaare frumoasa
sanzi spune:
Buna, fetelor! Nu am reusit sa citesc nimic, Mara nu mai sta deloc, vrea sa merga prin toata casa, ne-a cocosat si pe mine si pe tati.
Am intrat sa urez LA MULTI ANI, OANKA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
LA MULTI ANI si iepurasilor ERIC NICHOLAS de Oana, NICHOLAS de ATB, DAVID NICHOLAS de Utaciun si DAVID NICHOLAS de Papusicata!
LA MULTE LUNITE, MAYA, sa fii sanatoasa si vesela mereu!
Sper sa revin mai tarziu, dupa ce adoarme Mara, sa recuperez ce ati mai scris si sa vad pozele si filmuletele!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
KOSSIR multumim de intrebare, suntem bine
Cred ca apar ceva dintisori sus, ca e un pic mai marait, dar altfel, suntem bine, umblam in toata casa, ne cataram peste tot...
Sofia ce progrese a mai facut?
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
La multi ani celor care poarta numele sf Nicolae. Sa ne traiti si sa ne infloritiDenisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna